Zbor cu elicopterul peste Cascada Niagara: rezervări și prețuri

Sunteți în vizită la Toronto și doriți să experimentați primul dumneavoastră zbor? Iată tot ce trebuie să știi despre zborul cu elicopterul deasupra Cascadei Niagara

Sunt unele experiențe pe care nu le poți rata în viață. Dacă bugetul vă permite, survolarea Cascadei Niagara cu elicopterul este cu siguranță una dintre ele. Situate în Ontario, faimoasele Cascade Niagara formează o graniță naturală între Statele Unite și Canada. Ușor accesibile din Toronto, aceste cascade gigantice atrag peste 15 milioane de vizitatori în fiecare an. Pentru a scăpa de aglomerație și a vă bucura pe deplin de această minune naturală, elicopterul este soluția ideală.

Sunteți gata pentru o experiență incredibilă și de neuitat? Iată tot ce trebuie să știi despre zborul cu elicopterul deasupra Cascadei Niagara.

Ce zbor să alegeți pentru a zbura peste Cascada Niagara cu elicopterul?

Două companii locale oferă tururi cu elicopterul deasupra Cascadei Niagara. În ambele cazuri, veți zbura, bineînțeles, deasupra cascadelor, dar nu numai! Veți avea, de asemenea, ocazia de a vedea centrale hidroelectrice Sir Adam Beck, președintele Podul Rainbowcare leagă Canada și Statele Unite, a Regina Victoria și turnul de observație Skylon. În ambele cazuri, spectacolul este uluitor. Vă veți simți micuți în fața acestor cascade gigantice de peste cincizeci de metri înălțime. O experiență care nu trebuie ratată!

Pentru informarea dumneavoastră, vă rugăm să rețineți că este interzisă survolarea cascadei. În timpul zborului veți fi mereu în mișcare.

Rute posibile pentru a zbura deasupra Cascadei Niagara

De la Cascada Niagara

Tarife
  • Adulți 100 de euro
  • Copii de la 3 la 12 ani 60 de euro
  • Sub 3 ani gratuit

Acest zbor durează douăsprezece minute și începe de la heliportul de la nord de Cascada Niagara. Nu este cronometrat și nu este privat. Mergeți la heliport și pur și simplu vă așteptați rândul.

Rețineți că doar șapte persoane se pot îmbarca în fiecare zbor. Așa că în unele zile trebuie să ai răbdare!

Din Saint Catharines

Tarife
  • 130 de euro pe persoană
  • Rata de degresivitate în funcție de numărul de persoane aflate la bord
  • Fără tarif redus pentru copii

Acest zbor durează douăzeci de minute. Zborul pleacă din St. Catharines, în orașul Niagara On The Lake. Pentru acest zbor deasupra cascadei Niagara, trebuie să vă rezervați locul în avans. Zborurile sunt programate să aibă loc la ore fixe. În unele cazuri, este posibil să fiți singur în elicopter!

Acest zbor poate părea mai lung decât cel de la Cascada Niagara. În realitate, acesta pleacă de la o distanță mai mare, iar timpul petrecut deasupra cascadelor va fi același ca la primul zbor.

Notă pentru toate zborurile Nu uitați să vă luați pașaportul cu dumneavoastră. Înainte de îmbarcare, se pot efectua verificări de identitate.

Zborul cu elicopterul Niagara Falls: caracteristici, siguranță și constrângeri

Capriciile vremii

În caz de condiții meteorologice nefavorabile, zborurile nu pot avea loc. În acest caz, puteți solicita anularea și rambursarea sau puteți opta pentru un alt zbor, în altă zi. Depinde de tine. Puteți contacta compania aeriană cu o zi înainte de zbor pentru a afla ce se întâmplă. Aceasta este o modalitate bună de a te organiza!

Vă rugăm să rețineți că zborurile sunt organizate pe tot parcursul anului. În timpul iernii, însă, cascadele sunt uneori înghețate, iar zăpada acoperă o mare parte din peisaj.

Căști

Înainte de a vă îmbarca în elicopter, vi se va pune la dispoziție o cască cu microfon. Pe tot parcursul călătoriei, acesta vă va oferi informații interesante despre Cascada Niagara. Sunt disponibile mai multe limbi, inclusiv franceza.

Fotografii în timpul zborului de la Cascada Niagara

Bineînțeles că puteți face fotografii în timpul zborului. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să obțineți un rezultat frumos. Geamurile elicopterului și vibrațiile fac ca rezultatul să fie aleatoriu.

Cum rămâne cu siguranța?

Din fericire, siguranța este perfect asigurată. Toate instrucțiunile de siguranță vă vor fi explicate clar înainte de decolare.

Un risc de vertij?

Categoric nu! La fel ca atunci când călătoriți cu avionul, nu ar trebui să vă simțiți amețit în timpul zborului cu elicopterul. Așa că nu ezitați să o încercați.

V-ați decis să zburați deasupra Niagarei? Ultimul pas, rezervarea! Rezervând în avans, aveți prioritate în ceea ce privește ziua și ora zborului, dar mai ales certitudinea de a putea zbura în timpul sejurului dumneavoastră (cu excepția condițiilor meteorologice dezastruoase). Pentru a vă rezerva zborul online, mergeți la organizația pe care o alegeți.

  • Alegețiruta și durata
  • Faceți clic pe butonuloferta selectată (în cazul în care ziua dorită nu este disponibilă, alegeți o altă ofertă indicând criteriile)
  • Nu uitați să indicați codul corect numărul de persoane
  • Setați și primiți confirmare prin e-mail

Avionul turistic: alternativa la zborul cu elicopterul

Dacă, din păcate, toate zborurile cu elicopterul sunt pline, puteți opta pentru un zbor deasupra Cascadei Niagara cu un avion de pasageri. Unele zboruri sunt oferite de la aerodromul St. Catharines. Avioanele pot găzdui până la opt persoane, iar zborul durează aproximativ 30 de minute. O alternativă frumoasă la un zbor cu elicopterul!

Autobuzul

Există mai multe companii de autobuz care efectuează curse dus-întors spre Cascada Niagara de mai multe ori pe zi din Toronto. Orașul se află la 120 de kilometri distanță, iar călătoria durează puțin sub două ore. Dacă această opțiune vă convine, nu uitați să vă rezervați locul în avans. Costă aproximativ 30 de dolari canadieni pentru o călătorie dus-întors (aproximativ 20 de euro).

Companiile private oferă, de asemenea, tururi ghidate, cu opțiunea unui zbor cu elicopter deasupra cascadelor, la un preț redus. Aceasta este o opțiune bună dacă doriți să fiți îngrijit de la început până la sfârșit.

Mașina

Este ușor sa închiriați o mașină în Toronto sau la aeroport și sa mergi la Cascada Niagara. Traseul este bine semnalizat, iar drumul este foarte bine întreținut. Cu toate acestea, în timpul sezonului turistic, este greu de găsit o parcare cu plată.

Ați mai zburat cu elicopterul deasupra cascadei Niagara? Împărtășește experiența ta în comentarii!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro