Vizitați Warner Bros. Studio Tour din Los Angeles: bilete, prețuri, orare

În Los Angeles, nu uitați să vizitați Warner Bros. Studio Tour pentru a descoperi magia din spatele scenei de la Hollywood!

Fondat în urmă cu peste 100 de ani de patru frați pasionați de filme, studioul Warner Bros. este un simbol al Hollywood-ului și al celei de-a 7-a arte! O vizită la Warner Bros. Studio Tour vă va duce în culisele producțiilor de televiziune și film. Din fericire pentru vizitator, studioul Warner Bros. este unul dintre puținele care a păstrat multe decoruri, pe care le puteți descoperi în timpul vizitei!

Așadar, pentru a vă ajuta să vă organizați vizita, am pregătit un mini-ghid cu toate informațiile importante. De la orare, la prețuri și până la istoria acestor studiouri celebre, veți fi gata să vizitați Warner Bros. Studio Tour din Los Angeles!

Istoria turului Warner Bros. Studio Tour

În prezent, unul dintre cele mai mari studiouri de producție și distribuție din lume, Warner Bros. a fost fondat în 1923 de către Warner Brothers. Împreună, au pariat că viitorul cinematografiei este reprezentat de producții cu sunet sincronizat cu imaginea. După un început nereușit, au fost salvați de la faliment de cel mai mare succes al cinematografiei vorbitoare: filmul “The Jazz Singer”!

La câțiva ani după acest prim succes triumfător, Warner a produs primul film în întregime color: “On with the Show!”, asigurându-și locul printre cele mai mari filme din cinematografie. Această ascensiune a fost marcată și de preluarea First National Pictures în 1928. Cu doi ani mai devreme, acesta din urmă achiziționase un teren vast și construise studiourile din Burbank. Warner Bros. s-a mutat imediat în aceste noi studiouri, care au devenit rapid gazda unor noi producții de succes.

Printre cele mai emblematice filme ale studioului se numără miticul Casablanca, The Departed și Goodfellas ale lui Martin Scorsese, saga Harry Potter, serialul Friends și franciza DC Universe! Mai mult, saga Harry Potter a avut un succes atât de mare încât este posibil să vizitați studiourile Harry Potter din Londra!

Astăzi, studiourile Warner Bros. sunt încă active și nu este neobișnuit să întâlnești echipe de filmare sau actori celebri în timp ce vizitezi Warner Bros. Studio Tour. Din acest motiv, vi se va permite să faceți fotografii doar în anumite părți ale turului, pentru a nu încălca confidențialitatea studiourilor.

Ce să vezi și ce să faci la Warner Bros. Studio Tour?

Studioul Warner bros

Credit foto: Flickr – Mario RM

Vizitarea Warner Bros. Studio Tour vă va conduce inițial prin decorurile exterioare folosite în peste o sută de filme, precum legendarele Casablanca și La Fureur de Vivre. Bineînțeles, un ghid vă va însoți pe tot parcursul turului.

În continuare, veți descoperi colecția de suveniruri din epoca de aur a Hollywood-ului, pe cele două etaje ale departamentului de recuzită și arhive. În același loc se află și expoziția Harry Potter and the Fantastic Beasts, cu obiecte de recuzită din filme: pălăria magică, costume de vrăjitor și câteva creaturi magice.

În această arhivă puteți, de asemenea, să răsfoiți DC Universe: The Exhibit. Aici puteți vedea și atinge recuzita faimoșilor supereroi și puteți vedea benzile desenate originale DC! Expoziția “Picture Car Vault” vă va permite să admirați toate Batmobilele din filmele Batman.

În cele din urmă, pentru a încheia acest fantastic tur al studiourilor Warner Bros. din Los Angeles, veți intra în “Stage 48: Script to Screen”, unde veți descoperi întregul proces de producție, de la scenariu la filmări. Alertă de spoilere: veți avea ocazia să reconstituiți o scenă din legendarul sitcom Friends!

Turul Classics Tour include, de asemenea, un pahar de șampanie și vizite la alte platouri și scene de film clasice din anii 1970. Turul Deluxe oferă un tur VIP cu acces la mai multe platouri și studiouri, dar cel mai important, un prânz în sala de mese Fine Dining Room a studioului, cu actori, producători și alți directori Warner Bros.

Există mai multe modalități de a ajunge la Warner Bros. Studio Tour, situat în Burbank :

  • Cu autobuzul: puteți opri la Riverside / Hollywood Way cu traseul 155 sau la Olive / Hollywood cu traseele 501, Commuter Express 549 sau Green. Nu ezitați să consultați Site web pentru transportul public din Los Angeles pentru a găsi cea mai bună rută.
  • Cu mașina: Dacă v-ați decis să inchiriere masina in Los AngelesParcarea studiourilor se află la adresa 3400 Warner Boulevard, Burbank, CA 91505. Taxa de parcare este de 12 dolari pe vehicul.
  • Cu taxiul: Cu taxiul sau cu o aplicație precum Uber, intră la următoarea adresă pentru a vizita Warner Bros. Studio Tour din Los Angeles: 3400 Warner Boulevard, Burbank, CA 91505.
  • Cu trenul : Multe trenuri vă pot duce până la o stație din apropierea Warner Bros. Studio Tour din Los Angeles, dar apoi trebuie să luați un autobuz pentru restul călătoriei. De la Gara Union din centrul Los Angeles, luați linia roșie până la stația North Hollywood, apoi luați autobuzul 501 (autobuzul pleacă la fiecare 15 minute).

Warner Bros. Studio Tour Los Angeles – orar și tarife

SCHEDULE

Vizitele au loc între orele 8.30 și 15.30 în fiecare zi, cu excepția zilei de Crăciun.

TARIFE

Pentru a vizita Warner Bros. Studio Tour din Los Angeles, există trei tururi:

Pentru Turul studiouluiIată care sunt ratele aplicate:

  • Adulți : $69 sau €61
  • Copii de la 8 la 12 ani : 59 de dolari sau 52 de euro

Pentru Turul Clasicilor și Tur de luxPrima costă 79 de dolari de persoană (70 €), iar cea de-a doua 295 de dolari (260 €).

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pentru a vizita Warner Bros. Studio Tour din Los Angeles în cele mai bune condiții, este important să vă pregătiți bine vizita, cum ar fi cunoașterea principalelor informații despre acest loc. Prin urmare, am selectat cele mai frecvente întrebări, cum ar fi cât timp durează vizitarea site-ului sau cât de accesibil este acesta:

Trebuie să îmi rezerv vizita în avans?

La casa de bilete, biletele se vând pe baza principiului “primul venit, primul servit”. Prin urmare, se recomandă cu insistență să vă rezervați biletele în avans, fie prin intermediul site-ului oficial, fie prin intermediul unui revânzător.

Vă rugăm să rețineți că, pe site-ul oficial, este posibil să modificați ora rezervării sau să anulați biletul cu până la 24 de ore înainte de intervalul rezervat. În acest din urmă caz, veți primi o rambursare integrală.

Cât durează de obicei o vizită?

Durata medie a unui tur de studio este de 3 ore. Turul clasic durează 3,5 ore, iar turul Deluxe durează 5 ore.

Ce limbi sunt disponibile pentru Warner Bros. Studio Tour?

Tururile pot fi efectuate în engleză, franceză, spaniolă sau mandarină.

Este posibil să mănânci în interiorul sau în jurul Warner Bros. Studio Tour?

Vizitarea Warner Bros. Studio Tour vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a lua prânzul sau de a bea o cafea la fața locului, fie că este vorba de Warner Bros. Studio Plaza Café sau Starbucks la intrarea în tur, fie de Central Perk Café – o replică a celei din Friends – la sfârșitul turului.

Cu cât timp în avans este necesar să veniți înaintea Turului?

Se recomandă să ajungeți cu 30 de minute înainte de ora aleasă pentru check-in. Va trebui să prezentați un act de identitate și apoi să treceți printr-un detector de metale. Evident, obiectele periculoase, armele sau produsele toxice nu sunt permise în Turul Studiourilor Warner Bros. din Los Angeles.

Sunt permise animalele de companie?

Sunt permiși doar câinii-ghid pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

Accesibilitate

Site-ul este complet accesibil persoanelor cu mobilitate redusă. De asemenea, este posibil să obțineți un interpret în limbajul semnelor (american). În cazul în care aveți un handicap, vă recomandăm să informați în prealabil Warner Bros. Studio Tour, astfel încât să se poată lua toate măsurile necesare pentru ca vizita dumneavoastră să se desfășoare fără probleme.

TravelMax.ro