Vizitați Walt Disney World în Orlando: bilete, prețuri, ore

Vizitarea Walt Disney World din Orlando este un proiect la care vă gândiți de ani de zile? Atunci, dă-i drumul! Regatul Magic vă așteaptă.

Pentru mulți fani ai universului Disney, vizitarea miticului parc tematic este un vis. Ești tentat? Atunci de ce să nu vă luați bilete pentru Walt Disney World din Orlando?

În acest articol vă spunem tot ce trebuie să știți. Așa că, dacă aveți de gând să vizitați în curând lumea magică a lui Mickey, hop! Puneți-vă centurile de siguranță și decolați spre Florida! Aterizare planificată în vârful celui mai înalt turn al Castelului Cenușăreasa în 5 minute!

Walt Disney World din Orlando, un proiect pe termen lung

Paradă la Disney World, Orlando

Credit foto: Facebook – Walt Disney World

Complexul de parcuri tematice Walt Disney World din Orlando este un proiect lansat în 1952 de Walt Disney însuși. Situat la aproximativ 30 km sud de orașul Orlando din Florida, este astăzi un domeniu faraonic. Într-adevăr, ocupă o suprafață de peste 111 km², mai mare decât cea a orașului Paris.

În 1971, primul parc și-a deschis porțile. De atunci, Walt Disney World Resort a crescut. Stațiunea are acum 4 parcuri tematice (Magic Kingdom, Epcot, Hollywood Studios și Animal Kingdom) și 2 parcuri acvatice (Blizzard Beach și Typhoon Lagoon). De asemenea, au fost construite numeroase hoteluri și chiar un oraș întreg. Există restaurante, cafenele, magazine… Pe scurt, “o lume a iluziilor” imaginată de Walt Disney.

Sfaturile noastre pentru a vizita Walt Disney World din Orlando

Donald, Minnie, Mickey și Goofy în fața Castelului Cenușăreasa, Walt Disney, Orlando

Credit foto: Facebook – Walt Disney World

Ați cumpărat biletele pentru Walt Disney World din Orlando și ați început să vă planificați călătoria? Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta.

Când este cel mai bun moment pentru a vizita Walt Disney World din Orlando?

Florida are o climă subtropicală. În timpul verii, căldura vă poate deranja cu ușurință. În plus, este sezonul de vârf la Disney World. Prin urmare, ar trebui să o evitați pe cât posibil pentru a nu vă petrece vacanța la cozi.

Dacă vrei să fii mai relaxat, cumpără-ți bilete pentru Walt Disney World din Orlando pentru lunile de Ianuarie și februarie (cu excepția vacanțelor școlare) și lunile Din septembrie până în noiembrieîn zilele lucrătoare. Atenție! Evitați perioada Zilei Recunoștinței sau a Halloween-ului, acestea fiind cele mai aglomerate din parc.

Cât timp va dura vizitarea parcului?

Dacă doriți să vizitați Walt Disney World din Orlando, trebuie să vă acordați cel puțin o zi pentru fiecare parc, adică. patru zile în total. Domeniul este foarte mare și veți merge mult pe jos. Adăugați o zi pentru cele două parcuri acvatice, dacă doriți să faceți o baie răcoritoare.

Vizitați Walt Disney World din Orlando în franceză, este posibil

Nu vorbiți un cuvânt în engleză? Nu intrați în panică! Cele patru parcuri pun la dispoziție hărți și ghiduri audio în limba franceză disponibile pentru vizitatorii lor la Servicii pentru oaspeți din fiecare parc.

FastPass +

Atunci când vă cumpărați biletele pentru Walt Disney World din Orlando, puteți selecta trei atracții pe zi pentru care veți primi FastPass+. Vă permite să fiți prioritate la trei atracții pentru această zi. Spațiul este limitat, așa că nu uitați să vă înscrieți din timp! Rezervările se fac cu 30 de zile înainte, 60 dacă sunteți cazat la un hotel Disney.

Ce să faci când vizitezi Disney World?

Iată care sunt cele mai populare atracții din cele patru parcuri Disney World.

Atracții de top la Magic Kingdom

Roller coaster la Walt Disney Orlando

Credit foto: Facebook – Walt Disney World

Dacă sunteți un începător în parcurile tematice Disney, începeți de aici. Acestea sunt clasicele.

 • The Trenul minier al celor șapte pitici un rollercoaster bazat pe universul din Albă ca Zăpada. Puteți lua trenulețul spre mina celor șapte pitici.
 • Muntele Spațial : celebru roller coaster care te va duce în spațiu pentru o plimbare întunecată epic.
 • Piratul din Caraibe Aceasta este una dintre cele mai faimoase atracții din parcurile Disney, bazată pe filmele Pirații din Caraibe.
 • Casa bântuităcasa bântuită: o tren fantomăUn clasic al parcurilor de distracții. Un must-see!
 • Splash Mountain un curs de apă într-un trunchi de copac. O atracție lungă cu un decor superb!

Zona Războiul Stelelor de la Disney’s Hollywood Studios

Portretul unui bunic și al nepotului său cu Darth Vader, Walt Disney Orlando

Credit foto: Facebook – Walt Disney World

Deschisă în 2019, zona Star Wars recreează universul din saga lui George Lucas. Veți găsi magazine și restaurante tematice. În timp ce vă plimbați pe străzi, îi puteți întâlni pe Chewbacca, Darth Vader, BB8 și chiar pe Ray. Dar, mai presus de toate, există două mari atracții:

 • Șoimul Mileniului: Contrabandiștii aleargă în care veți pilota Millennium Falcon într-un simulator realist.
 • Războiul Stelelor: Ascensiunea Rezistenței în care vei participa la bătălia epică dintre Primul Ordin și Rezistență.

EPCOT

Frozen, Regina Zăpezii, EPCOT, Walt Disney Orlando

Credit foto: Shutterstock – VIAVAL

EPCOT este acronimul pentru Proiectul experimental Comunitatea de mâineAceasta este Comunitatea Proiectului Experimental de Mâine. Este un oraș imaginat de Walt Disney. Este cea mai veche zonă a parcului și este în curs de renovare.

Cu toate acestea, pentru fanii Reginei Zăpezii, nu ratați atracția Înghețat vreodată după. Este o călătorie pitorească la bordul unei nave. Îi puteți întâlni pe Olaf, Sven, Anna și, bineînțeles, pe Elsa.

Disney’s Animal Kingdom: cele mai bune atracții

Atracția Safari, Animal Kingdom, Disney Orlando

Credit foto: Walt Disney World

Acesta este un parc tematic zoologic care combină un safari și atracții. În această parte a Disney World Orlando, nu ratați zona tematică Pandora: lumea lui Avatar și cele două atracții ale sale:

 • Avatar: Zbor de trecere Un simulator de zbor uimitor în care călărești un banshee prin peisajul din Pandora.
 • Călătorie pe râul Na’vi Veți călători cu barca printr-o pădure bioluminescentă. Peisajele și animațiile sunt magnifice.

Printre celelalte atracții de la Animal Kingdom, nu ratați Expedition Everest, un roller coaster foarte amuzant și bine decorat.

Cât costă biletele pentru Walt Disney World din Orlando?

Cei șapte pitici din Albă ca Zăpada, Walt Disney Orlando

Credit foto: Facebook – Walt Disney World

În primul rând, trebuie spus că, din ianuarie 2020, nu mai este posibil să cumpărați un bilet pentru o singură zi de pe site-ul Walt Disney World Orlando. The minim două zile. Dacă doriți să cumpărați bilete pentru o singură zi, va trebui să treceți printr-o site terță parte specializată în excursii și activități. Atenție însă la escrocherii! Dacă prețurile sunt prea bune pentru a fi adevărate, probabil că sunt.

Acestea sunt prețurile de bază. Cu toate acestea, ele variază în funcție de perioada anului, de durata sejurului și de ofertele promoționale curente. Așadar, nu uitați să verificați site-ul în mod regulat dacă intenționați să cumpărați bilete pentru Walt Disney World din Orlando.

 • Bilet pentru adulți pentru 1 zi/1 parc : 177,93 €
 • Pentru copii (de la 3 la 9 ani): 172 €.
 • Bilet pentru adulți pentru 1 zi/4 parcuri : 243€
 • Pentru copii: 238 EUR
 • Bilet pentru adulți pentru 1 zi/4 parcuri + 2 parcuri acvatice : 265€
 • Pentru copii: 260 de euro

Există, de asemenea, pachete speciale care includ cazare și/sau masă. În cele din urmă, vă rugăm să rețineți că nu sunteți obligat să folosiți toate zilele pentru care ați plătit la rând. În urma rezervării, Disney World vă va oferi un interval de timp în care puteți veni oricând doriți.

Cum pot rezerva online bilete pentru Walt Disney World din Orlando?

Dacă doriți să stați mai multe zile, rezervați-vă biletele pe site-ul oficial și combinați-le cu unul dintre hotelurile din parc. Cu toate acestea, dacă doriți să rezervați doar pentru o zi, alegeți un site web al unei terțe părți sau o platformă specializată în excursii și activități. Alegeți parteneri de încredere pentru a evita escrocheriile.

Există tururi ghidate la Walt Disney World din Orlando?

Logo-ul Walt Disney Company

Credit foto: Shutterstock – Bonsales

Există mai mult de douăzeci de turnuri Tururi ghidate la Walt Disney World din Orlando. În funcție de gusturile și programul dumneavoastră, puteți alege pe site-ul oficial cea care vi se potrivește. Unele organizații turistice oferă excursii din Orlando și există chiar și tururi cu elicopterul pentru o experiență unică!

Ore de deschidere

 • Ore de deschidere Toate zonele parcului se deschid la ora 9:00, cu excepția Hollywood Studios, care se deschide la ora 8:00.
 • închidere 20:00 pentru Hollywood Studios și Animal Kingdom și 21:00 pentru EPCOT și Magic Kingdom.

Cum să ajungi la Walt Disney World în Orlando?

Există două soluții: cu naveta de la aeroport sau cu mașina.

Cum să ajungeți la Walt Disney World de la Aeroportul Orlando

De la aeroport, există o navetă gratuită numită Disney’s Magical Express pentru a vizita Walt Disney World din Orlando. Pentru a beneficia de acest serviciu, mergeți la biroul Disney și veți fi îndrumați către autobuz.

Conducerea la Walt Disney World

Din Orlando, 3 posibilități:

 • Cu propriul vehicul Aproximativ 3€.
 • Cu taxi Între 100€ și 120€.
 • De către VTC (Uber) : 30€.

Unde să parchezi lângă Walt Disney World în Orlando?

Disney World are propriile parcări. Tariful de bază este de 25 USD/zi, dar variază în funcție de tipul de vehicul. Prin urmare, este mai avantajos să nu aveți o mașină la fața locului.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro