Vizitați Universal Studios Hollywood din Los Angeles: bilete, prețuri, orar

Vizitați Coasta de Vest a Statelor Unite? Atunci nu ratați să vizitați Universal Studios Hollywood din Los Angeles!

Dacă doriți să vă cufundați în magia Hollywoodului și să aveți parte de o experiență unică, nimic nu este mai bun decât o vizită la Universal Studios Hollywood. Fiți pregătiți, deoarece această vizită nu constă într-o serie de seturi comentate de un ghid. Nu, o vizită la Universal Studios Hollywood înseamnă să descoperi un parc tematic pe tema cinematografiei, cu atracții, atracții și animații legate de producțiile Universal Studios! Deși există un tur al studiourilor, ziua dumneavoastră nu se va limita la această vizită: veți putea trăi experiența cinematografică datorită numeroaselor atracții ale acestui loc mitic.

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru aventura de la Hollywood, am pregătit un mini-ghid cu toate informațiile esențiale de care aveți nevoie pentru a vizita Universal Studios Hollywood din Los Angeles!

Istoria Universal Studios Hollywood din Los Angeles

Universal Studios Hollywood Fondat în 1915, Universal Studios este sediul Universal Pictures, unul dintre cele mai prolifice și mai cunoscute studiouri din industria cinematografică! Printre cele mai mari succese și producții filmate la Universal Studios se numără filmele Înapoi în viitor, Jurassic Park, Mumia sau din nou King Kong.

Încă din 1964, studiourile situate în Universal City au găzduit un tur organizat cu scopul de a revitaliza firma. Treptat, parcul a prins contur prin adăugarea de diverse atracții și animații noi. Astăzi, este unul dintre cele mai vizitate parcuri tematice, cu peste 90 de milioane de vizitatori de la crearea sa!

Ce să vezi și ce să faci la Universal Studios Hollywood?

Universal Studios Hollywood din Los Angeles Atracțiile din parcul Universal Studios Hollywood sunt separate în două părți de o serie de scări rulante: Lotul superior și Lotul inferior. Cele două atracții principale ale parcului sunt situate la etajul superior: parcul Turul studiourilor și Lumea lui Harry Potter.

Primul este o vizită obligatorie la Universal Studios Hollywood și vă duce în măruntaiele studioului unde lucrează actorii și tehnicienii. Acest tur de o oră este un adevărat spectacol, deoarece veți avea parte de animații superbe între fiecare schimbare de scenă și decor. Așezat într-un trenuleț, veți fi condus pas cu pas prin designul, efectele speciale și decorurile celor mai mari succese ale studiourilor Universal!

În lumea lui Harry Potter, o plimbare uimitoare vă așteaptă mai întâi în sat, unde veți fi scufundați în lumea vrăjitorilor cu, printre altele, case cu acoperișuri strâmbe, magazinul de baghete magice al lui Ollivander sau locomotiva Hogwarts Express! Există două mari atracții în această lume: Harry Potter și Călătoria Interzisă, o scufundare senzațională în cele 7 episoade ale saga, și o atracție pentru cei mai mici.

Dar parcul este plin de alte atracții excelente, cum ar fi Walking Dead AtracțieRollercoasterul de interior Revenge of the Mummy, Transformers: The Ride 3D cu experiența sa captivantă și unică de imersiune, spectacolul WaterWorld sau o atracție 3D pe tema Minionilor din Despicable Me ! Multe alte atracții pe tema Simpsons, Jurassic Park și altele pot fi descoperite și în timpul vizitei la Universal Studios Hollywood.

Există mai multe modalități de a ajunge la Universal Studios Hollywood, situat la 100 Universal City Plaza, Universal City, CA 91608 :

  • Cu mașina : Dacă ați optat pentru a inchiria o masina la sosire, trebuie să știți că parcul de distracții are mai multe parcări. Parcarea generală costă 25 de dolari, iar parcarea din fața intrării costă 50 de dolari.
  • Cu metroul sau cu autobuzul : opriți la Universal City/Studio City (linia roșie). De la această stație, autobuzele de transfer gratuit vă vor duce la intrarea în Universal Studios Hollywood.

Dacă intenționați să folosiți transportul în comun, puteți utiliza Los Angeles Metro Trip Planner.

Universal Studios Hollywood din Los Angeles orare și tarife

CALENDAR

Orele de deschidere și închidere variază în funcție de sezon.

  • În perioada de vară (iulie și august): de la 8:00 la 22:00.
  • În restul anului: de la 10:00 la 18:00

Pentru a afla orele exacte de deschidere într-o anumită zi, puteți consulta site-ul site-ul oficial al parcului.

TARIFE

Mai multe pachete sunt disponibile pentru a vizita Universal Studios Hollywood din Los Angeles:

– Costurile de intrare pentru o zi între 109 $ și 129 $. în funcție de ziua aleasă (tarif de rezervare online). Pentru un copil cu vârsta cuprinsă între 3 și 9 ani, prețul este de între 103 $ și 123 $..
– Universal Studios Hollywood oferă, de asemenea, un Bilet pentru 2 zile (149 $ – 169 $), o experiență VIP (349 $) și un bilet la expoziție (179 $ – 259 $).

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pentru a vizita Universal Studios Hollywood din Los Angeles în cele mai bune condiții, este important să vă pregătiți bine vizita și să fiți la curent cu principalele informații referitoare la acest loc. Prin urmare, am selectat cele mai frecvente întrebări pentru a vă ajuta:

Trebuie să îmi rezerv vizita în avans?

Nu este necesar să vă rezervați în avans vizita la Universal Studios Hollywood. Cu toate acestea, vă recomandăm să faceți acest lucru pentru a beneficia de o reducere de 10-30% din taxa de intrare și pentru a vă asigura că aveți acces în parc în zilele aglomerate.

Am nevoie de un bilet pentru copilul meu în vârstă de până la 2 ani?

Copiii cu vârsta de până la 2 ani pot intra gratuit în parc.

Când este cel mai bun moment pentru a vizita Universal Studios Hollywood?

Pentru a evita aglomerația, vă recomandăm să vizitați Universal Studios Hollywood în timpul săptămânii și, dacă este posibil, imediat ce se deschide parcul (9:00-10:00). De asemenea, perioada de vară trebuie evitată, dacă se poate, din cauza numărului mare de vizitatori și a temperaturilor uneori insuportabile. Vă rugăm să rețineți că prețul biletului în cazul rezervării online este mai mic în zilele cu o prezență redusă.

E bine de știut Atracțiile Harry Potter sunt cele mai aglomerate atunci când ajungeți în parc, mai ales la mijlocul și la sfârșitul zilei.

Sfat: Parcul oferă o aplicație pentru a afla timpii de așteptare pentru diferitele atracții.

Este posibil să mănânci la Universal Studios Hollywood?

Dacă intenționați să vizitați Universal Studios Hollywood dimineața și doriți să mâncați la fața locului, fiți siguri că parcul tematic are mai multe zone de alimentație publică și mini-marketuri.

Vă rugăm să rețineți că este posibil să intrați în parc cu o sticlă de maximum 2 litri de apă, gustări mici, mâncare pentru copii sau orice produs sau aliment necesar pentru nevoi medicale sau dietetice speciale (de exemplu, alergii).

Ce articole nu sunt permise?

– Toate armele, inclusiv foarfecele
– Alcool și droguri, inclusiv canabis
– Toate produsele inflamabile sau toxice
– Toate tipurile de recipiente sau containere
– Valize sau genți pe roți
– Toate hainele care pot crea un pericol sau disconfort
– Hoverboard, segway și dronă

Înainte de a intra în parc, veți trece printr-un control de securitate care include o verificare cu raze X și o percheziție a bagajelor. Dacă aveți îndoieli cu privire la un element, vă rugăm să contactați parcul înainte de vizită.

Sunt permise animalele de companie?

Doar câinii-ghid pentru persoanele cu deficiențe de vedere au voie în parc.

Accesibilitate

Site-ul este complet accesibil persoanelor cu handicap. Indiferent de situația dumneavoastră, este posibil să obțineți asistență și servicii specifice din partea parcului. Vă recomandăm să anunțați Universal Studios Hollywood înainte de vizită pentru a vă asigura că le veți primi și că nu va trebui să așteptați.

Lasă un comentariu