Vizitați Siam Park în Tenerife: bilete, prețuri, ore de deschidere

Vrei să încerci cel mai mare parc acvatic din Europa? Vino să vizitezi Siam Park în Tenerife!

Siam Park este cel mai impresionant parc acvatic din Europa. Situat pe Costa Adeje, în sud-vestul insulei, este încântarea multor turiști care vin să se distreze și să se bucure de soare pe tot parcursul anului.

Într-un cadru thailandez, are nu mai puțin de 15 atracții pentru tineri și vârstnici, de la relaxare la senzații tari. Tobogane gigantice, o piață plutitoare, plaje și restaurante, totul a fost conceput pentru a oferi cea mai incredibilă experiență.

Doriți să vizitați Siam Park din Tenerife? Aici găsiți toate informațiile practice despre atracții, precum și bilete, orare și prețuri!

Istoria Siam Park

Parcul Siam

Credit foto: Shutterstock / De Cegli

Siam Park a încântat inimile a mii de vizitatori în fiecare an, de la deschiderea sa în 2008. Acesta este deținut de celebrul antreprenor german Wolfgang Kiessling. Fiul său administrează parcul împreună cu el. Familia deține grădina zoologică de pe insulă Loro Parque și acvariul Poema Del Mar din Gran Canaria.

Îndrăgostit de arhitectura thailandeză și de vegetația luxuriantă, a decis să reproducă același decor exotic în parcul său acvatic. Acesta este și motivul pentru care are atât de mult succes.

Siam Park a câștigat numeroase premii și este considerat cel mai bun parc acvatic din lume, potrivit Tripadvisor. O vizită la Siam Park din Tenerife este ca și cum ai vizita o lume a distracției și a râsului. Sunt oferite mai mult de 15 atracții, fiecare mai diferită decât cealaltă.

Pe un spațiu de 185 000 m²Toboganele gigantice, dintre care unul măsoară 28 de metri mare. De asemenea, puteți să vă plimbați printr-un tunel de rechini, să vă plimbați pe prăpăstii, să faceți surf pe valuri artificiale de trei metri înălțime sau să vă priviți copiii jucându-se cu apa. Acesta este cel mai bun loc din Tenerife pentru o vacanță de neuitat.

Ce să vezi și ce să faci în Siam Park din Tenerife?

Parcul acvatic oferă atât senzații tari, cât și senzații tari:

Senzații tari și răsturnări de situație

Parcul Siam

Credit foto: Shutterstock / De catalin eremia

Destinat întregii familii, Siam Park atrage prin atracțiile sale acvatice originale.

Wave Palace este, fără îndoială, una dintre atracțiile de top ale parcului, concepută pentru întreaga familie. Piscina imensă cu valuri de 24 de grade oferă plăcerea de a sări peste valuri sau de a face surfing odată cu mișcarea. Cele mai înalte valuri artificiale au o înălțime de trei metri, ceea ce reprezintă un record mondial.

Stați liniștiți, majoritatea sunt mult mai mici. Este posibil să rezervați piscina în afara orelor de deschidere pentru un moment de neuitat cu prietenii.

Aceasta este probabil cea mai populară atracție din Siam Park. Imaginează-ți că cobori pe un tobogan înalt de 28 de metri cu o viteză de 80 km/oră. Adrenalina este în creștere. Punctul culminant al plimbării este atunci când treceți printr-un acvariu cu rechini și raze.

Dacă viteza și apa din ochi vă împiedică să admirați acești pești mari, veți avea ocazia să vă întoarceți în timp, mergând pe râul Mai Thaï. Vor îndrăzni oare cei mai îndrăzneți să meargă acolo? Înălțimea minimă necesară: un metru 40.

Pe o saltea pneumatică, mai mulți dintre voi coboară cu viteză mare într-o pâlnie verticală. Această experiență unică, care vă oferă senzația de gravitație zero, este o necesitate dacă vizitați Siam Park din Tenerife.

Atenție, dragonul uriaș, pe cât de impresionant, pe atât de reușit, te urmărește îndeaproape. Înălțimea minimă necesară: 1,25 m.

Când apa și efectele speciale se îmbină, rezultatul este atracția Vulcano din Siam Park. Așezat pe o geamandură uriașă, în care încap patru persoane, vă aventurați în întuneric înainte de a descoperi impresionantele spectacole de lumini laser. Acest lucru adaugă o altă dimensiune la plimbarea pe apă.

Înălțimea minimă necesară: 1,25 m.

Una dintre cele mai recente adăugiri din Siam Park, Singha promite tobogane nebunești fără sfârșit. Ca într-un roller coaster, cele 14 viraje, urcări și coborâri sunt legate între ele pe o lungime de 200 de metri. Totul la viteza fulgerului. Vizitarea parcului Siam Park din Tenerife vă va face să vă dați peste cap.

Înălțimea minimă necesară: 1,25 m.

Parcul Siam

Credit foto: Shutterstock / De slava296

Un adevărat paradis pentru copii, Siam Park are mai multe zone, inclusiv numeroase tobogane, poduri, turnuri, plase și multe altele. De asemenea, bebelușii pot accesa The Lost City, astfel încât toată lumea se poate bucura de el.

Sawasdee, Bodhi Trail și multe altele pot fi de asemenea luate în considerare pentru o zi nebună în junglă.

Relaxare

Vizitarea Siam Park din Tenerife înseamnă, de asemenea, să te bucuri de un moment de relaxare absolută.

Aceasta este o atracție special concepută pentru a vă bucura de peisaj și de soare, în timp ce vă relaxați. Așezat confortabil pe o geamandură, plimbarea de un kilometru pe o apă de 24 de grade vă permite să observați mediul înconjurător, cu plantele sale exotice și pagodele.

Uneori lent, alteori rapid, coborârea nu este niciodată plictisitoare. În plus, aici vă puteți lua timp pentru a admira rechinii și razele care trec pe deasupra.

Împreună cu noua plajă Coco Beach, aceste plaje cu nisip alb sunt un deliciu pentru a lenevi sub soarele Insulelor Canare.

  • Cabane, case și vile

Acestea oferă tot confortul necesar pentru a profita la maximum de o zi petrecută împreună. Canapea, mini-bar, jacuzzi, hamacuri, totul a fost furnizat. De asemenea, veți primi un Fast Pass pentru a evita cozile de așteptare la atracții.

Satul tipic thailandez oferă magazine de suveniruri și restaurante.

Parcul acvatic este situat în partea de sud-vest a insulei, pe Costa Adeje, chiar deasupra centrului de congrese Magma. Adresa exactă este Avda. Siam Park s / n. Adeje.

Pentru a vizita Parcul Siam din Tenerife, aveți mai multe opțiuni:

Există două aeroporturi pe insulă: Reina Sofia în sud (cel mai aglomerat) și Los Rodeos în nord.

– De la Paris este un zbor de patru ore. La sosire, puteți lua autobuzul sau mașina până la Siam Park.

– De la aeroportul din sud: 1 oră și 15 minute cu autobuzul și 11 minute cu mașina.

– De la aeroportul din nord: între o oră și jumătate și două ore cu autobuzul și 55 de minute cu mașina.

Există mai multe rute de autobuz către parc, iar cea mai apropiată stație de intrare este Playa de las Americas.

De asemenea, parcul oferă autobuze de transfer gratuit din Los Cristianos, Playa de las Americas și Costa Adeje. De asemenea, vă poate lua din nordul insulei, dacă este necesar.

Siam Park – ore de deschidere și prețuri

Parcul Siam

Credit foto: Shutterstock / De Darios

CALENDAR

Parcul acvatic este deschis în fiecare zi pe parcursul anului, inclusiv în zilele de sărbători legale.

În timpul verii (de la 1 mai la 31 octombrie) : de la 10:00 la 18:00

Iarna (de la 1 noiembrie la 30 aprilie) : de la 10:00 la 17:00

TARIFE

  • Pentru o singură intrare în Siam Park :

Adulți: 38 €

Copii (de la 3 la 11 ani) : 26 €

Gratuit pentru copiii cu vârsta sub trei ani.

  • Pentru acces la ambele parcuri la un tarif preferențial:

Intrarea Siam + Loro Parque: 66 € pentru adulți și 45,50 € pentru copii

Intrarea Siam + Poema Del Mar : 50 € pentru adulți și 36 € pentru copii

  • Pentru o experiență și mai distractivă noaptea, în afara orelor de deschidere:

Siam Night Ticket (în fiecare vineri și sâmbătă din iulie și august, de la ora 20:00 la miezul nopții): 38 €

Bilet de zi și de noapte Siam: 66 €

Vă rugăm să rețineți: sunt disponibile și bilete cu alte opțiuni.

E BINE SĂ ȘTIȚI

Putem să aducem mâncare și să mâncăm la fața locului?

Da, puteți să vă luați propriul picnicDe asemenea, parcul vă poate depozita mâncarea și băutura, la un cost suplimentar de 3 euro. De asemenea, parcul vă poate depozita mâncarea și băutura, la un cost suplimentar de 3 euro.

De unde pot cumpăra un Fast Pass?

Îl puteți cumpăra în interiorul parcului, la prețul de 15 €.

TravelMax.ro