Vizitați Parcul Zoologic din Paris (Vincennes): bilete, prețuri, ore de deschidere

Sunteți în vizită în capitală și sunteți pasionați de animale? Parcul Zoologic din Paris, un loc memorabil, vă deschide porțile. Vino și descoperă cele două mii de animale și animațiile sale uluitoare!

Parcul Zoologic din Paris s-a redeschis în 2014, în urma unor lucrări majore de renovare. Acesta oferă paisprezece hectare de verdeață, două mii de animale pe care le puteți descoperi prin intermediul unor tururi de plimbare, dar și prin activități educative și evenimente originale.

Fie că sunteți cu familia sau cu prietenii, vizitarea Parcului Zoologic din Paris promite o zi plină de învățătură și de amintiri! În acest articol veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă planifica și a vă bucura de vizită!

Istoria Parcului Zoologic din Paris

Parcul zoologic din Paris este mai bine cunoscut sub numele de Vincennes Zoo. Istoria sa începe cu expoziția colonială care a avut loc în 1931. Acest eveniment, care a durat șase luni, a fost o oportunitate de a prezenta publicului larg animalele exotice. Această grădină zoologică efemeră a fost un mare succes.

În prima duminică de după inaugurare, peste cincizeci de mii de vizitatori s-au adunat la grădina zoologică (față de zece mii de vizitatori așteptați). Și pe bună dreptate: au putut vedea elefanți, lei, girafe, babuini și alte animale transportate din Africa. Acest mare succes a făcut ca orașul Paris să se alăture Muzeul Național de Istorie Naturală pentru a crea o grădină de animale. Astfel s-a născut grădina zoologică din Vincennes.

Proiectarea sa a fost încredințată arhitectului Charles Letrosne care s-a inspirat din modelul creat de Carl Hagenbeck la Hamburg. Principiul este simplu: să îi facă pe vizitatori să simtă că descoperă animale în mediul lor natural. Pentru camuflarea instalațiilor tehnice au fost folosite roci artificiale. În loc de garduri, șanțuri mari marchează limitele incintelor pentru animale. În acest fel, animalele pot fi admirate fără posibilitatea de a scăpa.

Cu toate acestea, la aproape cincizeci de ani de la deschiderea sa, instalațiile Grădinii Zoologice din Vincennes au început să dea semne de slăbiciune. Încetul cu încetul, au fost efectuate renovări și animalele au fost transferate în alte parcuri pentru a putea fi închis acesta. Lucrările majore au fost efectuate începând cu anul 2008.

Ce să vezi și ce să faci la Parcul Zoologic din Paris?

Parcul Zoologic din Paris este organizat în cinci biozone care vor fi descoperite pe parcurs: Madagascar, Patagonia, Amazonia-Guyana, Africa și Europa. În timpul vacanțelor școlare, se pune temporar accentul pe una dintre aceste zone. Acestea sunt date sălbatice. Puteți lua parte la activități, expoziții, tururi ghidate și aveți acces la zona de culise a grădinii zoologice.

De asemenea, oferă o multitudine de evenimente pe tot parcursul anului. De exemplu, puteți asista la hrănirea zilnică a diferitelor animale: tapiri, lemurieni, glutoni, pinguini etc. Acestea pot varia în funcție de sezon.

Dacă sunteți interesat de meseria de îngrijitor de animale, puteți rezerva momente speciale cu lamantini, lemuri sau păsări. Și dacă ți-au plăcut girafele, du-te și ia micul dejun cu ele!

În timpul sezonului estival, se organizează evenimente de seară, iar parcul rămâne deschis. până la ora 22:00. Puteți descoperi animalele într-o altă lumină, prin plimbări animate, iar apoi vă puteți bucura de un aperitiv în inima grădinii zoologice.

De asemenea, în lunile de vară sunt programate evenimente muzicale: Teatrul Grădina zoologică tăcută. Principiul: DJ-ii au mixat cele mai bune sunete pentru dumneavoastră. Pentru a le asculta respectând animalele, vi se vor da căști. La început (de la De la 20:00 la 22:00), veți putea participa la evenimente educaționale. De la 22:00 – 01:00 Dimineața, toată lumea este pe pistă pentru Silent Disco!

Parcul Zoologic din Paris este situat la Poarta Dorée. Prin urmare, este foarte ușor de accesat. Are o singură intrare, la bulevardul Daumesnil Paris 12e.

– În cazul în care linia 8 Stația “Porte Dorée”. Este apoi necesar să se numere un mic zece minute sau cam așa ceva mergeți pe jos până la intrarea în Parcul Zoologic din Paris.

– În cazul în care linia 1 stația “Château de Vincennes”. Apoi, trebuie doar să luați autobuz 46 (direcția Gare du Nord) și coborâți trei stații mai târziu la stația “Demi-Lune Parc Zoologique”.

– În cazul în care linia 46 deservește stația “Parc Zoologique”.

– În cazul în care liniile 86 și 325 vă lasă la stația “Saint-Mandé Demi-Lune”.

– În cazul în care linia 77 vă duce la stația “Porte de Reuilly”. Călătoria pe jos este cea mai lungă: va fi nevoie de 20 de minute.

– În cazul în care linia T3 deservește stația “Porte Dorée”.

O stație este instalată chiar la intrarea în Parcul Zoologic din Paris.

Acesta este, fără îndoială, cel mai ieftin mod de a ajunge la Parc zoologique de Paris. Toate parcările din apropierea parcului nu sunt gratuite, deși au fost negociate tarife cu municipalitatea din Paris. Va trebui să vă parcați mașina puțin mai departe de parc și apoi să luați una dintre opțiunile de transport public enumerate mai sus.

Parcul Zoologic din Paris – orele de deschidere și prețuri

Ore de deschidere

Puteți vizita Parcul Zoologic din Paris oricând doriți: este deschis în fiecare zi, inclusiv de sărbătorile legale.

Orar de funcționare pe timp de vară (de la 1 mai la 31 august 2019): zilnic, între 9.30am și 8.30pm

Vă rugăm să rețineți la orele de iarnă nu sunt încă cunoscute, dar vor fi disponibile pe site-ul lor la o dată ulterioară.

Tarifele

Parcul Zoologic din Paris oferă diferite tarife de intrare. Acesta este gratuit pentru copiii cu vârsta sub trei ani. Aceștia trebuie să aibă în continuare un bilet, care le va fi înmânat în ziua vizitei, pe baza unui document de identitate. Pentru a beneficia de tarif redus pentru adulțiTrebuie să fiți o persoană în căutarea unui loc de muncă sau titularul Permisul pentru educație. La intrare se va solicita o dovadă de identitate mai veche de șase luni.

Acesta este un abonament nominativ care vă permite să vizitați Parcul Zoologic din Paris de câte ori doriți. Acesta este valabil un an din momentul în care vizitați parcul (în termen de o lună de la achiziționarea abonamentului).

– Adult (de la 13 ani): 60 €.
– Copil (3-12 ani): 45 €.
– În cazul reabonării, tarifele sunt ușor mai mici:
– Adult (de la 13 ani): 54 €.
– Copii (între 3 și 12 ani): 40,50 €.

Acesta este valabil un an de la data achiziției.

– Adult (de la 13 ani): 20 €.
– Copii (între 3 și 12 ani): 15 €.
– Reducere pentru adulți: €17

Acesta este valabil un an de la data achiziției.

Acesta include patru intrări: doi adulți (13 ani și peste) – dintre care unul este major – și doi copii (între 3 și 12 ani). Preț: 65 EUR

  • Intrare specială de noapte

Pentru deschiderile speciale de noapte, se percepe o taxă unică de 15€ este propusă.

Acest bilet este valabil numai la data rezervată. Tariful unic este 17€ pe persoană.

  • Bilet combinat pentru admitere și eveniment în sălbăticie

Achiziționarea acestui bilet vă oferă acces la Parcul Zoologic din Paris în ziua rezervată. De asemenea, veți putea participa la un tur al zonei prezentate, condus de un mediator.

– Adult (de la 13 ani): 25 €.
– Copii (între 3 și 12 ani): 20 €.
– Reducere pentru adulți: 22 EUR

E bine de știut

– Dacă doriți să mergeți la Parcul Zoologic din Paris cu mașina, nu uitați să vă rezervați în avans locul de parcare pe site-ul parcărilor din Paris pentru a <beneficiați de tariful negociat. Aceasta este disponibilă doar pe internet.

– Este recomandabil să ajungeți înainte de ora 10:30 sau după ora 16:30 pentru a evita aglomerația.

– O vizită în parc necesită în medie o jumătate de zi.

– Pentru a vizita Parc zoologique de Paris, puteți cumpăra bilete de pe site-ul lor.

– Pe site-ul web al parcului sunt propuse diferite trasee, astfel încât să vă puteți bucura de ziua dumneavoastră în funcție de ceea ce se întâmplă: ploaie, o descoperire în timpul iernii, o vizită rapidă sau, dimpotrivă, să nu vă grăbiți.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro