Vizitați parcul Warner Madrid: bilete, prețuri, ore de deschidere

Profitați de șederea dumneavoastră în capitala spaniolă pentru a vizita parcul Warner Madrid și pentru a vă cufunda în universul francizei!

Ce au în comun Batman, Goodfellas, Harry Potter, Casablanca, The Matrix și Friends? Toate aceste opere sunt produse și distribuite de casa de producție Warner Bros. Cu toate acestea, nu trebuie să mergeți până în Statele Unite pentru a călători în inima francizei: parcul Warner Madrid vă promite o zi excepțională în apropierea capitalei spaniole.

În acest articol veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vizita Warner Park Madrid și pentru a vă bucura de sejurul într-unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din Europa. Istoricul parcului, atracțiile, orarele, prețurile, accesibilitatea… Lăsați-ne să vă ghidăm!

Istoria parcului Warner Park Madrid

Compania de producție și distribuție Warner Bros.. a fost fondată în 1923 de către frații Warner. Această mică afacere de familie a avut un succes răsunător după difuzarea primului film vorbitor în 1927: Cântăreața de jazz. Din acel moment, compania a devenit celebră pentru lucrări care au marcat istoria cinematografiei. În prezent, Warner Bros. este unul dintre cele mai renumite case de producție americane, iar creațiile sale dau tonul imaginației noastre.

De ce un parc Warner în Madrid? În anii ’90, turismul urban era în declin și au apărut noi forme de turism bazate pe oferte mari de agrement. Walt Disney a vrut să înființeze un parc tematic în Spania, dar a optat în cele din urmă pentru Paris, care a câștigat negocierile. În acest context, Time Warner (în prezent WarnerMedia) a prezentat proiectul său de parc tematic orașului Madrid.

Parcul Warner Madrid a fost inaugurat la 6 aprilie 2002. Primii ani au fost dificili, iar parcul nu a atras suficienți vizitatori. Pentru a promova turismul în regiune, Comunitatea Madrid s-a implicat în proiect, iar noua echipă de conducere a înregistrat rezultate promițătoare. Numărul și satisfacția vizitatorilor au crescut vertiginos, iar proiectul a devenit profitabil.

Astăzi, Warner Park Madrid este principalul concurent al Port Aventura și se prezintă ca unul dintre cele mai complete și avangardiste parcuri de agrement din Europa. A primit premiul Premiul PAC 2018 “Parcul de distracții al anului în Spania”. Atracțiile sale sunt printre cele mai bune din lume și atrag din ce în ce mai mulți turiști!

Ce să vezi și ce să faci la Warner Park Madrid?

Vizitarea Parque Warner Madrid vă oferă acces la o suprafață de 700.000 de metri pătrați, cu cinci zone tematice diferite:

Faceți cunoștință cu Marilyn Monroe într-o reconstituire a Walk of Fame (în care sunt evidențiați și artiști spanioli) în această zonă tematică, care prezintă decorurile orașelor americane din anii 1960.

Studiourile Warner Bros. vă poartă înapoi la începutul secolului XX, pe străzile din Beverly Hills, cu frumoase mașini de epocă și o reconstituire a faimoasei clădiri Wall Street Stock Exchange.

Old West Territory vă duce înapoi la atmosfera din vechiul western. Experimentați emoțiile celui mai lung roller coaster din lemn din Europa!

Cartoon Village este un tribut adus personajelor Looney Tunes. Puteți vizita, de exemplu, bârlogul lui Bugs Bunny și casa lui Tweety. Această secțiune a parcului are cele mai multe atracții și este ideală pentru copii.

Aici poți intra în pielea supereroilor din franciza DC în timp ce călătorești prin Gotham City și Metropolis!

În cele din urmă, Warner Madrid Beach Park este un mare parc acvatic atașat la restul complexului. Vara, este cald în zonă și este o ocazie excelentă de a vă răcori (așteptați-vă să vă udați complet în unele dintre atracții!). Vă avertizăm însă că va trebui să plătiți o taxă de intrare suplimentară pentru a avea acces la el.

Parcul Warner Madrid are un total de 41 de atracții potrivite pentru toate vârstele și gusturile. În fiecare zonă tematică puteți accesa atracții potrivite pentru copii, dar și atracții mai intense, concepute pentru cei care caută adrenalina. Parcul include al doilea turn de cădere liberă cea mai mare din Europa! În fiecare zi, 18 spectacole diferite sunt oferite, în care apar personaje Warner (mențiune specială pentru spectacolul Academia de poliție). În cele din urmă, parcul are o gamă largă de catering și magazine de suveniruri.

Doriți să vă petreceți sărbătorile de Crăciun sau de Halloween în parc? În timpul sărbătorilor, atmosfera este special concepută pentru această ocazie.

Există mai multe modalități de a vizita parcul Warner Park Madrid. Din capitală, iată care sunt diferitele opțiuni:

 • Cu mașina Drumul până la parc este foarte ușor. Luați autostrada A-4, apoi ieșiți la ieșirea 22 și urmați indicatoarele, totul este foarte bine indicat!
 • Cu trenul + autobuz (linia 412 sau 413) Opriți la stația Pinto a liniei C-3, apoi luați autobuzul 412 sau 413, care vă va lăsa la poarta parcului;
 • Cu autobuzul (linia 412) Luați autobuzul 412 de la stația de metrou Villaverde Bajo. Acesta vă va duce la intrarea în parc;
 • Cu autobuzul (Méndez Àlvaro) Cu autobuzul (Méndez Àlvaro): De asemenea, puteți lua autobuzul de la Estación Sur în Méndez Àlvaro. În stație există case de bilete de unde puteți cumpăra un bilet care include călătoria și intrarea în parc.

Warner Madrid Park Orar și prețuri

SCHEDULE

Pentru a afla orele de deschidere a parcului în timpul vizitei dumneavoastră, consultați site-ul web al Warner Madrid. Orele de funcționare variază în funcție de perioada anului (weekenduri, sărbători, festivaluri etc.). În iulie și august, însă, parcul este deschis de la ora 11:30 până la miezul nopții, în fiecare zi a săptămânii.

TARIFE

Pentru a vizita parcul Warner Madrid pentru o zi, tarifele sunt următoarele:

Intrarea la Warner Park Madrid :

 • Individual: 29,90 euro
 • Copii (sub 100 cm) : Gratuit

Intrarea la Warner Madrid Beach Park :

  • Individual: 23 EUR
  • Junior (100 cm – 140 cm) / Senior / Persoană cu familie numeroasă

: 21 €

 • Junior cu familie mare / Persoană cu dizabilități: 20 EUR
 • Copil (sub 100 cm): Gratuit

Intrare la Parcul Warner Madrid + Parcul Warner Madrid Beach Park :

 • Individual: 47,90 euro
 • Copil (sub 100 cm) : Gratuit

E bine de știut Puteți beneficia de prețuri speciale dacă doriți să intrați în parc a doua zi sau dacă călătoriți într-un grup de mai mult de 20 de persoane. În plus, permisul “Correcaminos” vă permite să accesați atracțiile prin intrări speciale pentru 35 de euro pentru întreaga zi. Vă rugăm să rețineți că aceste prețuri se aplică pentru rezervările online. Prețurile la casa de bilete sunt mai mari, așa că vă recomandăm să rezervați-vă bilete online în avans.

Întrebări frecvente

Este posibil să mănânci în parcul Warner Madrid?
Din motive de igienă și siguranță, nu puteți aduce mâncare proprie în parc. Cu toate acestea, vă puteți bucura de o gamă largă de servicii de catering (restaurante a la carte, cafenele, fast-food-uri, chioșcuri etc.) în fiecare zonă tematică. Rezervând meniul online, veți beneficia de un preț special.

Are parcul Warner Madrid Park o parcare?
Parcul dispune de o parcare cu peste 7.000 de locuri. Pentru o zi întreagă, tarifele sunt următoarele: turist 10 €, motocicletă 5 €, rulota 13 € și spațiu acoperit 12 €.

Ce limbi sunt disponibile în timpul vizitei?
În parc nu se vorbește engleza pe scară largă, așa că aceasta este o oportunitate de a vă exersa spaniola!

Este vizitarea Warner Park Madrid potrivită pentru toate vârstele?
Da, atracțiile parcului sunt clasificate în funcție de trei niveluri de intensitate: scăzută, moderată și intensă. În plus, parcul oferă idei de excursii pentru familii sau pentru amatorii de senzații tari… Există ceva pentru toată lumea.

Este parcul Warner Madrid accesibil persoanelor cu dizabilități?
Parcul este complet accesibil persoanelor cu handicap. Persoanele cu un certificat de handicap (handicap de 33% sau mai mult) au dreptul la un însoțitor gratuit și la acces rapid la atracții pentru ele și pentru trei persoane însoțitoare.

Este posibil să se organizeze un eveniment în Parc Warner Madrid?
Doriți să profitați de decorurile mitice ale studiourilor Warner? Parcul vă pune la dispoziție spațiile sale pentru evenimente de firmă (team building, prezentări de produse, etc.) sau private (aniversări, comuniuni). Unele dintre decorurile parcului, cum ar fi Casa Blanca sau teatrul chinezesc, pot fi închiriate.

Ce servicii suplimentare sunt oferite?
Parcul pune la dispoziția vizitatorilor săi toalete, automate, un dulap pentru depozitarea lucrurilor, o creșă pentru copii mici și un serviciu medical.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro