Vizitați Parcul Oasis din Fuerteventura: bilete, prețuri, ore de deschidere

Mergeți în Insulele Canare, în Fuerteventura? Nu ratați Parcul Oasis, un parc zoologic și botanic.

Dacă doriți să descoperiți animale sălbatice din întreaga lume, Parcul Oasis rămâne unic. După ce v-ați făcut timp să vă bucurați de peisajul de pe Isla de la Pared din Cofete, nu ezitați să cumpărați bilete pentru a vizita Parcul Oasis. Cu animalele și peisajele sale fabuloase, acest parc vă extinde nevoia de evadare.

Doriți să vizitați Oasis Park? În acest articol veți găsi toate informațiile importante de care aveți nevoie pentru a vă organiza vizita. Pe lângă prețuri și orare, veți găsi, de asemenea, sfaturi și sugestii pentru vizitarea parcului Oasis.

Istoria Parcului Oasis

Oasis Park, Fuerteventura

Credit foto: Shutterstock – Dagmar Breu

Singurul parc zoologic din Insulele Canare, este, de asemenea, singurul parc din Insulele Canare cu elefanți africani și hipopotami. O vizită în Parcul Oasis este o experiență unică și frumoasă.

Parcul a fost lansat în 1985, începând cu partea de floră. La acea vreme, erau oferite plante ornamentale din întreaga lume. Fauna și-a găsit apoi locul. A trebuit să se creeze un habitat natural, nu în ultimul rând pentru a face față amenințărilor de mediu. Parcul Oasis a început cu câteva animale mici, cum ar fi papagali și canguri.

Astăzi, vizitând Parcul Oasis, puteți descoperi girafe, elefanți sau hipopotami. O faună care este acum minunat asociată cu flora. O floră în continuă dezvoltare, care face ca diferitele animale din parcul de animale să fie cu atât mai frumoase.

Sfatul nostru pentru a vizita Oasis Park în Fuerteventura

Planificarea spectacolelor

Pentru a profita la maximum de ziua petrecută în parc, verificați programul spectacolelor. Nu ratați scenele cu papagali, reptile, lei de mare și păsări de pradă. În timpul acestor spectacole, puteți descoperi abilitățile animalelor și îi puteți cunoaște pe cei care le îngrijesc. Blocați sloturile pentru spectacolele pe care doriți să le vedeți.

În total, aveți posibilitatea de a participa la patru expoziții de animale în ziua dumneavoastră. Apoi, planificați-vă liber vizita pe parcursul zilei.

Mâncatul în momente diferite ale zilei

În perioadele aglomerate, nu ezitați să profitați de cele trei restaurante ale parcului înainte de ora 12:00 sau după 13:30. Pentru a evita pierderea de timp în timpul mesei de prânz, luați pauza de prânz atunci când este mai puțin aglomerat. Între timp, vizitați grădina botanică, care este gratuită odată cu biletele pentru Oasis Park.

Ce să faci când vizitezi Oasis Park?

Animale

Vizitați Parcul Oasis și descoperiți numeroasele animale din parc

Credit foto: Shutterstock – bielalabka

Vizitând Parcul Oasis, puteți descoperi 3000 de animale și 250 de specii diferite. Toate animalele sunt în semi-libertate. Cu puțin noroc, veți putea poza alături de o girafă sau fotografia un frumos lemur cu ochi mari, doar cu biletele pentru Oasis Park.

Participați la spectacole

Cu biletele la Oasis Park, puteți asista la spectacolele animalelor

Credit foto: Shutterstock – wjarek

Animalele se apropie de vizitatori în timpul spectacolelor. Aceste spectacole interactive oferă posibilitatea de a mângâia amfibieni și reptile. Spectacolul cu păsări răpitoare este la fel de impresionant.

Spectacolul leilor de mare este foarte seducător, la fel ca și cel al papagalilor. De asemenea, puteți cumpăra pungi de mâncare pentru a hrăni animalele. Acest lucru facilitează interacțiunea cu lemurii și apropierea de aceștia.

Safari cu cămile

Cămile la grădina zoologică Oasis Park, pe una dintre Insulele Canare

Credit foto: Shutterstock – wojtaro76

Dacă doriți să vedeți animale sălbatice, există o altă activitate. Deși este o activitate care stârnește dezbinare, călărirea cămilelor este încă o modalitate populară de a vizita Oasis Park și zona înconjurătoare.

Pe spatele acestor animale, caravana zilei intră într-o oază spectaculoasă chiar lângă parcul de animale sălbatice. Din punctul de observație, veți descoperi grădina botanică și vă veți bucura de priveliștea orizontului. Această experiență neobișnuită are loc în cea mai mare rezervație de cămile din Europa.

În paralel, parcul a dezvoltat și un proiect de comercializare a laptelui animalelor. Despre acest lapte se spune că are multiple virtuți nutritive, apreciate în special de diabetici. Parcul Oasis este, de asemenea, implicat în cercetare și formare. Ca urmare, parcul a devenit recent cunoscut ca un centru de formare pentru studenții la medicină veterinară.

Flora

Parcul Oasis și flora sa bogată

Credit foto: Shutterstock – SandyKni

După animale, vă veți îndrăgosti de floră. Când vizitați Parcul Oasis, veți fi fermecați de decorul său magic. Locul are plante indigene, tropicale și suculente. Locul vă permite să vă scufundați în cele mai frumoase regiuni ale lumii.

Cât costă un bilet la Oasis Park?

Parcul Oasis și iguanele sale

Credit foto: Shutterstock – Anastasi T

Biletele pentru Parcul Oasis costă:

  • 35€ pentru adulți ;
  • 20,50€ pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 11 ani;
  • 29,50€ pentru tinerii cu vârsta de 16 ani și peste ;
  • Și 29,50€ pentru persoanele de peste 60 de ani.

În cele din urmă, contați pe 8€ à 45€ pentru a adăuga experiențe speciale.

Biletele pentru Oasis Park pot fi achiziționate online de pe site-ul oficial al parcului. Experiențele pot fi rezervate și online. De asemenea, este posibil să vă cumpărați intrarea direct la fața locului.

Există tururi ghidate ale Parcului Oasis?

Parcului de animale îi place să folosească termenul de “experiențe”. Când vizitați Oasis Park, veți avea posibilitatea de a alege dintre diverse opțiuni.

  • Experiența cu leii de mare vă invită să vă scufundați direct în apă cu leii de mare. Această imersiune durează aproximativ douăzeci de minute. Este accesibil atât pentru adulți, cât și pentru copii.
  • Iubitorii de lemuri vor putea, de asemenea, să se apropie de aceste mici creaturi din Madagascar, datorită experienței dedicate.
  • În cele din urmă, experiența Safari este o plimbare plăcută pe cămilă.

Există vizite combinate cu alte monumente din Fuerteventura?

Nu există bilete combinate pentru diferitele locuri de interes din Fuerteventura. Cu toate acestea, o agenție de turism poate include diferitele bilete într-o ofertă personalizată. Cu toate acestea, nu veți economisi cu adevărat bani cu ajutorul comisionului. Se va adăuga o marjă.

Ore de deschidere

Pentru a vizita Parcul Oasis, profitați de orele largi de deschidere: De luni până duminică, de la 9.00 la 18.00. Parcul rămâne deschis în fiecare zi anului.

De asemenea, dacă vizitați Fuerteventura în mod regulat sau rămâneți suficient de mult timp pentru a reveni, optați pentruOasis Pass. Acest abonament vă permite să vizitați Parcul Oasis de câte ori doriți. Cardul are o dată de valabil un ande la data achiziției. Vă rugăm să vizitați site-ul web al parcului pentru mai multe informații despre acest abonament.

Din Insulele Canare

Pentru a vizita pur și simplu Parcul Oasis, site-ul oferă autobuze gratuite. Aceste autobuze pleacă din Costa Calma, Caleta de Fuste, Corralejo, Tarajalejo, Caleta de Fuste, Jandía și Las Playitas. Nu trebuie să arătați nimic când vă urcați în autobuz. Pentru călătoria de întoarcere, există două ore de plecare: la 16:30 și la 17:30. Pentru unele destinații, este oferit doar zborul de întoarcere de la 17:30.

În cele din urmă, dacă veniți de la o altă destinație din Insulele Canare, este posibil să călătoriți cu feribotul.

Din țara dumneavoastră de reședință

Cel mai bun mod de a ajunge în Insulele Canare este cu avionul. Sunt disponibile zboruri din mai multe țări francofone:

  • În Franța, zborurile sunt operate din Paris, Marsilia, Toulouse, Bordeaux și Nantes;
  • Din Belgia, va trebui să plecați de la Bruxelles sau Ostende;
  • Când vă aflați în Elveția, zborurile pleacă de pe aeroporturile din Basel, Geneva și Zurich.

Unde să parchezi pentru a merge la Oasis Park?

Dacă aveți o mașină închiriată, puteți parca ușor pentru a vizita Oasis Park. Puteți profita de parcarea mare, care este la dispoziția oaspeților.

TravelMax.ro