Vizitați Muzeul Național al Scoției din Edinburgh: bilete, prețuri, ore de deschidere

Plănuiți o excursie în capitala Scoției? Nu uitați să vizitați Muzeul Național al Scoției din Edinburgh, pentru a afla mai multe despre această frumoasă țară!

Mergeți la Edinburgh! Dominată de castelul său, este plină de comori și este deosebit de bogată într-un patrimoniu medieval incredibil, precum și într-o cultură fascinantă! Capitala Scoției vă va oferi un sejur foarte aglomerat, fie și numai din cauza ” Orașul vechi “și ” Orașul Nou “Acesta din urmă este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO.

Dar orașul este, de asemenea, plin de atracții interesante. Unul dintre acestea este Muzeul Național al Scoției din Edinburgh, care nu trebuie ratat! Opere de artă, bijuterii, arme și armuri… există ceva pentru toată lumea!

Pentru a vă ajuta să vizitați Muzeul Național al Scoției din Edinburgh, am pregătit un mini-ghid cu toate informațiile importante pe care trebuie să le știți. Iată tot ce trebuie să știi despre vizitarea Muzeului Național al Scoției din Edinburgh!

Istoria Muzeului Național al Scoției din Edinburgh

Muzeul Național al Scoției

Credit foto: De Ana del Castillo / Shutterstock.com

Înființat în 2006, Muzeul Național al Scoției a luat naștere în urma fuziunii dintre Muzeul Scoției, care era dedicat istoriei și culturii scoțiene, și Muzeul Regal, un muzeu de istorie naturală.

În prezent, deține o gamă largă de comori din domeniul științei, arheologiei, modei, istoriei și multe altele! De asemenea, sunt organizate numeroase expoziții pe tot parcursul anului. Muzeul este unul dintre muzeele naționale ale Scoției.

Ce să vezi și ce să faci la Muzeul Național al Scoției din Edinburgh?

Muzeul Național al Scoției

Credit foto: De la Anton_Ivanov / Shutterstock.com

Pentru a vă organiza și a vă pregăti cât mai bine vizita, vă sfătuim să descărcați în prealabil harta muzeului, pentru a repera toate lucrurile pe care doriți să le vedeți!

Este important de știut că expozițiile sunt grupate pe perioade și pe teme și se întind pe 6 etaje. De exemplu, se poate utilizaperioada preistorică se află la parter: veți descoperi cum au trăit primii oameni pe teritoriul scoțian. De asemenea, puteți vedea șiistoria modeiLumea naturală “O expoziție despre diferitele specii ale lumii și evoluția planetei. culturi ale lumii

La primul și al doilea etaj, veți găsi, printre altele, expoziții despre istoria de la anul 900 la 1707 monumente importante, oameni influenți, construirea unei națiuni… Partea dedicată transformarea Scoțieiîntre 1707 și secolul al XIX-lea, se află la etajul al treilea, în timp ce întregulistoria industriei și a imperiului la etajul 4.

Etajul șase conține o serie de filme și obiecte de la sfârșitul Primului Război Mondial până în prezent. În cele din urmă, etajul șapte este, de fapt, un imens terasăde unde vă puteți bucura de o priveliște incredibilă a întregului oraș!

Lucruri care nu trebuie ratate :

 • Marea galerie
 • Ceasul mileniului
 • Bijuteriile Coroanei
 • Activități distractive și științifice
 • Faimoasa oaie de pluș “Dolly
 • Galeria de modă

De asemenea, muzeul organizează expoziții temporare și seri tematice ! Fie că ești tânăr sau bătrân, pasionat de istorie, de știință, de cultură sau pur și simplu curios, vei găsi cu siguranță ceva care să ți se potrivească dacă vii să vizitezi Muzeul Național al Scoției din Edinburgh! Viu, distractiv și impresionant, este plin de minuni din toate epocile!

Există mai multe modalități de a ajunge la Muzeul Național al Scoției din Edinburgh, situat în Chambers Street, Edinburgh, EH1 1JF în orașul vechi, la sud de Mina Regală:

 • Ciclism: Edinburgh este un oraș în care este foarte plăcut să mergi cu bicicleta, cu un număr mare de căi verzi și piste pentru bicicliști.
  Există numeroase locuri de parcare pentru biciclete în apropierea muzeului, pe strada Chambers.
 • Cu autobuzul: Multe autobuze trec prin centrul orașului și opresc în fața muzeului, pe Chambers Street, sau în apropiere, pe George IV și South Bridge (liniile 24, 35, 41, X54 și X61). Puteți găsi toate informațiile pe site-ul web al companiei de autobuze. Lothian.
 • Cu trenul : Cea mai apropiată stație este Edinburgh Waverley. Muzeul se află la 10-15 minute de mers pe jos. Puteți găsi toate tarifele și orarele trenurilor făcând clic pe aici.
 • Cu mașina : Trebuie să urmați indicatoarele către centrul orașului. Puteți obține un tarif redus la parcare cu biletul de intrare la muzeu. Pentru a face acest lucru, mergeți la casa de bilete a muzeului pentru a vă valida biletul de parcare (cu excepția lunii august) și parcați la PCN Parcarea Castle Terrace.

Muzeul Național al Scoției din Edinburgh Orar și tarife

Muzeul Național al Scoției

Credit foto: De la Anton_Ivanov / Shutterstock.com

CALENDAR

Muzeul Național al Scoției din Edinburgh este deschis zilnic de la De la 10.00 la 17.00și De la 12.00 la 17.00 26 decembrie și 1 ianuarie. Muzeul este închis pe 25 decembrie.

TARIFE

Intrarea la Muzeul Național al Scoției din Edinburgh este de gratuit.
Accesul la unele expoziții poate fi contra cost. Vizitați site-ul site oficial pentru mai multe informații.

Sunt oferite gratuit trei tururi ghidate pe zi:

 • Descoperiți Muzeul Național al Scoțieide la 11.00 la 12.00
 • Puncte de atracție ale Galeriilor din Scoțiade la 13.00 la 14.00
 • Tur tematic (variază zilnic)de la 15:00 la 16:00

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pentru a vă ajuta să profitați la maximum de vizita la Muzeul Național al Scoției din Edinburgh, am selectat cele mai frecvente întrebări legate de vizită:

Este disponibil accesul la internet la Muzeul Național al Scoției din Edinburgh?
Accesul Wi-Fi gratuit este disponibil în muzeu, în holul de la intrare și în braserie, în Marea Galerie și în balcoanele din jur, în Hawthornden Court și în biblioteca de cercetare.

Are muzeul un vestiar?
Muzeul Național al Scoției din Edinburgh oferă un serviciu de garderobă situat în holul de la intrare, la un cost de 1,50 lire sterline, numai pentru obiecte care cântăresc mai puțin de 10 kg.

Este posibil să mănânci la Muzeul Național al Scoției din Edinburgh?
În incinta muzeului există 3 locuri de luat masa, în funcție de ceea ce doriți să faceți: Balcony Café, Museum Brasserie și Tower Restaurant.

Accesibilitate:
Muzeul Național al Scoției din Edinburgh este echipat pentru a găzdui persoane cu mobilitate redusă. Un lift asigură accesul ușor la expoziție, iar scaunele cu rotile sunt disponibile la cerere. De asemenea, aproape la fiecare etaj sunt disponibile toalete accesibile. De asemenea, sunt disponibile tururi pentru surzi și persoane cu deficiențe de auz.

Sunt permise animalele de companie?
În incinta muzeului sunt acceptați doar câinii de ghidaj.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro