Vizitați Grădina Botanică din New York: bilete, prețuri, ore

În vizită la New York? De ce să nu profitați de ocazie pentru a vizita Grădina Botanică a celebrului oraș american?

Grădina Botanică din New York (Grădina Botanică din New York) este situat în districtul Bronx, la nord de Manhattan. Este una dintre cele mai mari și mai frumoase grădini botanice din lume. Ocupă aproape 100 de hectare din Bronx și a fost chiar clasificat ca monument istoric încă din 1967.

Deși Grădina Botanică nu este o destinație obligatorie la prima vizită în New York, ea reprezintă o alternativă plăcută la agitația din Big Apple. Locuitorii orașului sunt deosebit de pasionați de ea și se bucură de jogging și de alte activități pentru a-și reîncărca bateriile. În funcție de pasiunea fiecăruia pentru plante și botanică, se poate petrece o zi acolo sau se poate descoperi într-o plimbare de 2-3 ore.

Perfect întreținută, grădina abundă în comori naturale care se schimbă pe tot parcursul anului în funcție de cele patru anotimpuri. Fiecare anotimp aduce propriile descoperiri și surprize, cum ar fi lalelele și aranjamentele florale în culorile toamnei.

Așadar, de ce să nu profitați de vizita dvs. în oraș pentru a vizita sau revedea acest cadru verde din inima New York-ului? Pentru a vă ajuta în acest sens, editorii au pregătit un scurt ghid cu tot ceea ce trebuie să știți înainte de a merge acolo.

Istoria Grădinii Botanice din New York

Istoria Grădinii Botanice din New York

Credit foto: Shutterstock / Linda Harms

Grădina Botanică din New York a luat naștere în 1891 pe domeniul Belmont, un teren care a fost donat Universității Columbia de Pierre Lorillard, un imigrant francez care a făcut avere din tutun.

A fost botanistul Nathaniel Lord Britton care a proiectat-o pe baza Grădinii Botanice Regale din Anglia. Dorința sa era deja de a oferi New York-ului una dintre cele mai frumoase grădini din lume. Dorința sa a fost îndeplinită și, în 1967, locul a fost desemnat monument istoric.

Astăzi, Grădina Botanică din New York este un loc popular pentru newyorkezi și turiști din întreaga lume, care pot admira frumusețea Mamei Natură.

Ce să vezi și ce să faci la Grădina Botanică din New York?

Ce să vezi și ce să faci la Grădina Botanică din New York?

Credit foto: Shutterstock / Jack Aiello

Grădina Botanică din New York poate fi vizitată în câteva ore, dar merită să petreceți cel puțin o zi acolo pentru a vă bucura pe deplin de acest loc. Acesta este într-adevăr compus din 27 de domenii diferite Printre acestea se numără serele de exterior și cele de interior, care permit păstrarea plantelor pe tot parcursul anului. Aproape 100 de hectare sunt disponibile pentru vizitatori. Puteți să vă plimbați liber sau să descoperiți unele dintre punctele de atracție ale grădinii.

Nu ratați o vizită la Conservatorul Haupt. Acest imens conservator victorian din fier forjat este într-adevăr unul dintre cele mai frumoase locuri din grădină. Acesta găzduiește plante tropicale și bazine pline cu nuferi. O adevărată invitație la călătorie și relaxare.

Opriți-vă și la Home Gardening Center. Această grădină magnifică evoluează în funcție de anotimpuri și de evenimentele anului. Sărbătorile de Halloween și de Crăciun oferă aranjamente florale superbe pentru bucuria celor mici și mari.

Grădina de ierburi LuceAceastă grădină merită o vizită. Această grădină a fost amenajată într-o simetrie perfectă. Pasionații de botanică vor aprecia în mod deosebit frumusețea locului.

Dacă vizitați Grădina Botanică în perioada mai-octombrie, profitați de ocazie pentru a admira Grădina de trandafiri Peggy Rockfeller și cele 650 de soiuri de trandafiri. Este numit astfel după soția lui David Rockfeller, care era deosebit de pasionată de acest soi floral.

În cele din urmă, dacă veniți cu familia, mergeți la Grădina de aventură pentru copii Everett. Această zonă este dedicată copiilor, care pot învăța cum să administreze o grădină de legume de la o vârstă fragedă. Tot aici au loc și activități de gătit legate de grădină.

Așa că nu ezitați să vă pierdeți pe aleile Grădinii Botanice pentru a o descoperi mai bine. Este bine de știut, de asemenea, în cazul în care vă este foame, există mai multe locuri de luat masa în grădină: Pine Tree Cafe sau din nou Hudson Garden Grill. Ceva care să te țină în mișcare pe tot parcursul zilei!

Grădina Botanică este situată pe Bronx River Parkway și Fordham Road, în districtul Bronx. Să ajungi acolo este ușor! New York este cunoscut pentru că are un sistem de transport public bine dezvoltat. Așadar, fie că este vorba de mașină, autobuz, metrou sau tren, este ușor să ajungeți la grădină. Totul depinde de intrarea la care ajungeți.

Intrarea principală: 2900 Southern Boulevard

 • Cu autobuzul liniile Bx19, Bx12, Bx22, Bx9 și Bx17

A doua intrare (Mosholu): 2950 Southern Boulevard

 • Cu trenul De la Terminalul Grand Central din Manhattan, prin linia Harlem, până la stația Botanical Garden (doar 20 de minute)
 • Prin subteran Liniile B, D și 4 până la Bedford Park Boulevard
 • Cu autobuzul Bx26, Bx41 și Bx34 vă vor duce direct în fața intrării. Mosholu.

Alte intrări

De asemenea, puteți ajunge la Grădina Botanică prin intermediul Bedford Park Gate sau de cătrePoarta de Est. Cu toate acestea, aceste două porți sunt mai puțin utilizate, deoarece sunt supuse unor restricții specifice, în special în ceea ce privește orele de deschidere.

La fiecare dintre aceste intrări veți găsi un închiriere de biciclete Acest lucru vă va permite să descoperiți zona într-un mod diferit. Cu toate acestea, este important să rețineți că nu aveți voie să vă plimbați în tot parcul. Pentru a afla ce trasee sunt accesibile cu bicicleta, vizitați site-ul oficial al Grădinii Botanice din New York.

Grădina Botanică din New York – ore și taxe

Orele și taxele de la Grădina Botanică din New York

Credit foto: Shutterstock / JaysonPhotography

CALENDAR

Grădina Botanică este deschisă tot timpul anului, de marți până duminică, între orele 10.00 și 18.00, cu excepția următoarelor date:

 • Ianuarie – februarie Se închide la ora 17:00
 • Închis 28 noiembrie (Ziua Recunoștinței) și 25 decembrie
 • 24 decembrie Ora de închidere: 15:00

Vă rugăm să rețineți Grădina Botanică se deschide în mod excepțional în anumite zile de luni și sărbători legale pe tot parcursul anului (datele respective se găsesc pe site-ul oficial).

TARIFE

Biletele pentru Grădina Botanică pot fi achiziționate direct de la fața locului sau de pe internet. Prețul variază în funcție de ziua săptămânii și de numărul de vizitatori.

Weekend

 • Adulți : 28$
 • Seniori (peste 65 de ani) și studenți : 25$
 • Copii (de la 2 la 12 ani): 12$
 • Gratuit pentru copii cu vârsta sub 2 ani

Săptămâna

 • Adulți : 23$
 • Seniori (peste 65 de ani) și studenți : 20$
 • Copii (de la 2 la 12 ani): 10$
 • Gratuit pentru copii cu vârsta sub 2 ani

The “Permis de trecere numai la sol”

Rezervat rezidenților din New York, acest permis permite accesul la spațiile în aer liber în fiecare zi a săptămânii, la tarife preferențiale.

 • Adulți : 15$
 • Seniori (peste 65 de ani) și studenți : 7$
 • Copii (de la 2 la 12 ani): 4$
 • Gratuit pentru copii cu vârsta sub 2 ani
 • Gratuit pe Miercuri toată ziua și pe Sâmbăta de la 9:00 la 10:00 (practic pentru alergători)

Vă rugăm să rețineți Vă rugăm să rețineți că este posibil să faceți tururi ghidate pentru grupuri sau persoane individuale pentru a afla mai multe despre acest loc excepțional (se rezervă în avans online). O aplicație mobilă este, de asemenea, disponibilă pentru a vă însoți pe tot parcursul vizitei dumneavoastră.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Grădina Botanică are garderobă?
În grădină nu există vestiare. Vă rugăm să rețineți că sunt permise cărucioarele, cu excepția Conservatorului, a Centrului Discovery, a sălii Ross Hall și a Galeriei de Artă. În aceste zone este disponibilă parcarea pentru cărucioare. În Galeria de Artă nu sunt permise bagajele voluminoase și gențile mari. În cele din urmă, dronele, obiectele rulante și stâlpii pentru selfie nu sunt permise în întreaga Grădină.

Sunt spațiile accesibile persoanelor cu mobilitate redusă?
Grădina Botanică, clădirile și autobuzele sale sunt accesibile persoanelor cu mobilitate redusă, cu excepția unor zone în care terenul este impracticabil în mod natural. Scaunele cu rotile sunt disponibile gratuit la toate intrările. Pentru a afla mai multe despre accesibilitatea spațiilor, vizitați site-ul oficial.

Putem face un picnic în Grădina Botanică?
Este posibil să faceți picnic în zonele desemnate. Vă rugăm să aruncați deșeurile în coșurile de gunoi, să nu umblați desculți sau cu pieptul gol și să nu treceți peste limitele aleilor din parc.

– În cele din urmă, este posibil să vă organizați ziua de naștere sau nunta în Grădina Botanică.

TravelMax.ro