Vizitați Europa-Park: bilete, prețuri, ore de deschidere

Așa cum se spune: “Dacă îți păstrezi sufletul de copil, nu vei îmbătrâni niciodată”. Să vizitezi Europa-Park înseamnă să îți redescoperi spiritul de copil și să te distrezi în atracții!

Să vizitezi Europa-park înseamnă să călătorești în toată Europa. Într-adevăr, fiecare parte a parcului este dedicată unei țări europene: Grecia, Elveția, Anglia, Islanda sau chiar Franța. Așadar, există ceva pentru toată lumea în această călătorie, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Acesta este parcul pentru amatorii de senzații tari! Are cea mai mare buclă din Europa, cu Blue Fire. Nu e nevoie să vă fac un desen, trebuie să aveți un stomac puternic! Totuși, nu vă faceți griji, există mai mult decât montagne russe, așa că veți găsi cu siguranță ceva care să vă placă.

Pe scurt, este imposibil să te plictisești la Europa-park! Între spectacole, decorațiuni, atracții pentru familii și plimbări, vă veți putea bucura de ele și vă veți lăsa purtați de ele în totală nepăsare.

Europa-Park pe scurt

Europa park mingea gigant

Credit foto: Shutterstock / Spirit Stock

Europa-Park este un parc tematic german și un complex de agrement situat în Rust, Baden-Württemberg, între orașele Freiburg im Breisgau din Germania și Strasbourg din Franța. Fondat de familia Mack, a fost deschis la 12 iulie 1975.

Parcul este format din 59 de atracții și are un complex hotelier. Aceste cifre îl fac cel mai mare parc tematic și complex hotelier din Germania. În plus, Europa-Park este al doilea cel mai vizitat parc tematic din Europa, după Disneyland. Reputația sa este atât de mare încât a fost deja votat cel mai bun parc tematic din lume!

De-a lungul anilor, parcul se extinde din ce în ce mai mult, motiv pentru care, în 2019, s-a deschis parcul acvatic Rulantica.

Sfaturile noastre pentru a vizita Europa-Park

Atracția Europa-Park

Credit foto: Shutterstock / Angyalosi Beata

Cel mai bun moment pentru a vizita Europa-Park

Europa-Park poate fi vizitat pe tot parcursul anului, însă vremea poate face ziua mai mult sau mai puțin plăcută. Nu vă recomandăm să mergeți atunci când plouă, deși mulțimea este mai puțin densă. Dacă aveți ghinion și izbucnește o furtună, aduceți-vă umbrelele sau cumpărați un k-way în parc.

Vă rugăm să rețineți căîntre sezonul de iarnă și cel de vară, orarele variază. Vă rugăm să le verificați pentru a vă asigura că sunteți în blocurile de start.

Durata unei vizite

O vizită la Europa-Park se face de obicei într-o singură zi. zi întreagă. Cu toate acestea, dacă doriți să nu vă grăbiți, este disponibil un abonament de 2 zile. Așadar, durata vizitei va varia în cele din urmă de la un vizitator la altul!

Câteva informații practice

La fel ca în cazul multor parcuri tematice, există câteva reguli de siguranță care trebuie respectate. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă planificați și să vă facilitați vizita:

 • Toate obiectele ascuțite sunt confiscate. Așa că uitați cuțitul pentru picnic!
 • Animalele nu sunt permise în parc.
 • Este posibil să se organizeze o petrecere aniversară în parc. Până la împlinirea vârstei de 12 ani inclusiv, copilul dumneavoastră va avea dreptul la intrare gratuită la Europa-Park!
 • Dacă sunteți o persoană cu mobilitate redusă, nu vă speriați, majoritatea facilităților au fost proiectate pentru a facilita accesul persoanelor cu handicap. Cu toate acestea, vă sfătuim să fiți însoțiți de cineva care să vă poată ajuta atunci când este necesar.
 • Fumatul este interzis în Cartierul Irlandez.

Ce să faci când vizitezi Europa-Park?

Vizita la Europa-Park este impresionantă, cu numeroasele sale atracții și spectacole magice. În ciuda dimensiunii parcului, este destul de ușor să te orientezi, deoarece este alcătuit din 15 districte tematice europene.

Țări

euro mir europa park

Credit foto: Shutterstock / LukeandKarla.Travel

Germania
Atracții EP-Express, Voletarium, Trenul Panoramic, Trenul de colete, Gondolele Elfilor, Jim Bouton și călătoria sa prin Lummerland, Universul păpușilor
Restaurante Europa-Park Rock Café, Waltr’s Wurstbude, berărie bavareză-Badish

Cum să vizitezi Europa-Park fără să descoperi țara în care se află? Germania este primul cartier al parcului, unde veți găsi capodopere arhitecturale, precum și o galerie comercială elegantă, cafenele și restaurante. Dacă doriți să vă plimbați mai ușor prin parc, mergeți direct la stația Alexanderplatz și luați monoraiul EUROPA-PARK-EXPRESS pentru a face ocolul parcului.

Anglia
Atracții Taxi nebun, Autobuz londonez, Tren panoramic (stația Padington), Arena de fotbal (Fotbal), Caruselul britanic, Circuitul Silverstone
Spectacole : Teatrul Globe
Restaurante Cei trei purceluși, Arena de fotbal (Coca-Cola Sportsbar)

Cartierul englezesc are o atmosferă autentică de bâlci. În centrul său se află Caroussel-ul britanic: vechi de peste 100 de ani, cu un arc de triumf și un pavilion de sticlă elegant.

Nu ezitați să faceți o fotografie în atracția London Bus, e ca și cum ați fi acolo!

Austria
Mascota parcului Europa

Credit foto : Instagram -Europa Park

Atracții Wurmchen Wies’n Playground, Vienna Flying Chairs, Alpenespress (Enzian), Alpenespress (Coastiality), FIS Snowkidz (Școala de schi pentru copii)
Restaurante : Restaurant du Lac

Nu ai cum să nu te îndrăgostești de cartierul austriac! Casa unei peșteri de pietre prețioase, Austria vă transportă într-o lume magică, cu un farmec orbitor. Apoi, lăsați-vă amețiți de viteza trenului Enzian Alpine Express sau încercați să vă avântați în râpele tiroleze. Foarte răcoritor în timpul verii!

Spania
Atracții Kolumbusjolie, leagănul Feria, trenul panoramic, Adventure Land, sculpturile de gheață Batavia, EP Express
Restaurante : Bodega, Restaurant Don Quixote

Tărâmul tapas și flamenco își deschide brațele pentru tine la Europa-Park! Cufundat într-un decor tipic, lumea vă poartă în Sevilla, în Andaluzia. Nu ratați spectacolul fierbinte de flamenco de pe scena în aer liber.

Ți s-a făcut poftă de mâncare? Mergeți la Bodega sau la restaurantul Don Quixote pentru a încerca specialități precum tapas, paella sau sangria.

Franța
Atracții : Euro-Tower, Eurosat-Cancan Coaster, Eurosat Coastiality, Curiozități Madame Freudenreich, Silver Star
Spectacole : Standul de cântece, Spectacolul acvatic Fraternity, Magic cinéma 4D
Restaurante Restaurant Petite France, Restaurant Mille Fleurs, La petite Boulangerie, Stand de Tartes Flambés, Bistro La Cigale, Motorsports Bar

Situat între o străduță tipic alsaciană și culisele unui cinematograf, Cartierul Francez merită, de asemenea, o vizită. Descoperă toată splendoarea capitalei cu rollercoasterul Eurosat – CanCan Coaster care promite o adevărată aventură în inima Parisului. Gondola vă plonjează cu mare viteză pe străzile capitalei, pe lângă câteva monumente celebre, înainte de a se încheia la Moulin Rouge.

La fel de impresionant, continuați-vă descoperirea țării cu Steaua de argint. O atracție care trebuie neapărat vizitată și care promite la fel de multe emoții!

Grecia
Atracții Pegasus, Descoperirea Atlantidei, EP Express, Zborul lui Icarus, Blestemul Cassandrei, Poseidon
Spectacole : Spectacol pe gheață, Dome of Dreams
Restaurante : Taverna Mykonos

Cum să vizitezi Europa-Park fără să mergi în Grecia și roller coasterul său acvatic, Poseidon ? Ideal vara, acest univers este apreciat și iarna (fără așteptare) cu o singură condiție: purtați un k-way.

Ați făcut turul atracțiilor? Încheie-ți vacanța în Grecia cu una dintre specialitățile oferite de către Taverna Mykonos gyros, zatzikis, moussaka și ouzo… Există ceva pentru toată lumea!

Olanda
Atracții : Cursa Baronul Roșu, Olandezul zburător, Mini mașinuțe de șocuri, Cursa Koffirkopjes, Biliard cu bile
Spectacole : Junior club Studios
Restaurante : Friethuys, Molencafé

Foarte popular printre copii, universul Holland are multe atracții ideale pentru un moment de distracție în familie. Între mini-mașinile de șocuri, musicalurile pentru copii, piscinele cu baloane sau podul suspendat cu tobogan în spirală, nu vor ști ce să facă!

Întotdeauna în familie, răsfățați-vă cu o pauză de gustare la Molencafé sau la Friethuys Se servesc gustări tipice.

Irlanda (Universul copiilor):
Atracții Dancing Dingie, Big Bobby Car ride, Sheep Rock, Paul’s Playboat, Limerick Castle, Ba-a-a Express, Little Lamb’s Land, Old Mac Donald’s Tractor Fun, Spinning Dragons, Tower Tow
Spectacole : Scena Castelului Limerick
Restaurante Cafeneaua și pubul O’Mackays

Cunoscută și sub numele de “Universul copiilor”, Irlanda este, de asemenea, considerată un paradis pentru cei foarte mici! Și există o mulțime de lucruri de făcut cu numeroasele atracții oferite de univers, cum ar fi noua plimbare cu tractorul Distracția cu tractoare a bătrânului Mac Donaldbărcile de Stânca Oaie sau caruselul Dragoni învârtiți. Marele univers al jocurilor de interior, Castelul LimerickCastelul Limerick este locul unde trebuie să fii pentru toate nivelurile de divertisment în toate anotimpurile! Aici, lumea mistică a unui castel irlandez vă invită să trăiți multe aventuri interesante.

Islanda
Wodan europa park

Credit foto: Instagram -Europa Park

Atracții Monorail, Whale Adventures Northen Lights, Wodan (Timburcoaster)
Restaurante : Kafdi Hus, Moby Dick Hot Dogs

La fel ca insula, Islanda este plină de comori naturale, legende misterioase și deșerturi de piatră. O vizită la Europa-Park prin Islanda promite o adevărată călătorie!

Aici veți găsi, printre altele, și Wodan – TimburcoasterUn roller coaster gigantic unic din lemn. Dacă ești un căutător de senzații tari, îți va plăcea la nebunie Megacoaster de foc albastru care vă duce de la 0 la 100 km/h în 2,5 secunde. Accelerația, buclele și elementele inversate te vor ameți!

Italia
Atracții Castelul bântuit, Piccolo Mondo, Volo da Vinci
Spectacole : Teatrul Păsărilor, Scena Cartierului Italian
Restaurante : Stand de napolitane, Mario’s Pizza, Pizzeria Venesia

Un pionier al cartierelor tematice europene, cartierul italian a luat naștere în 1982. De atunci, nu și-a pierdut nimic din farmecul mediteranean! Piața este mărginită de comori arhitecturale în stil renascentist și baroc, alternând parcuri, coloane, arcade și fântâni. Verdele pinilor și al chiparoșilor se îmbină cu albul statuilor, cu fântâna Paradiso în fundal, pe lac.

Nu ezitați să luați prânzul într-unul dintre restaurantele italiene pentru a gusta din deliciile culinare ale acestei țări. Pe scurt, bucurați-vă de dolce vita în Italia!

Luxemburg
Atracții : Monorail
Spectacole : Winter Starlight Parade, Journey to Rulantika (teatru rotativ)
Restaurante Bucată de alimente, Melusina Snacks

Poate că Luxemburgul este mic în Europa, dar este totuși foarte impresionant în Europa-Park! Atracția sa principală este… gustativă! Pentru a o descoperi, mergeți la restaurantul FoodLoop FoodLoop: aici, mâncarea este servită la masă prin intermediul unui sistem ingenios de șine, inspirat de roller coasters (inclusiv două bucle!). Deloc surprinzător, așteptarea este foarte lungă, dar poate că merită cu adevărat?

Portugalia
Atracții : Casa da Aventura, Bellevue Grand Revue
Restaurante : Santa Marian Bar and Lounge

Pentru a ajunge în Portugalia, urmați uriașul velier Santa Marian. L’Atlantica SuperSplash te va face să uiți tot ce credeai că știi despre scufundări! Vei face adevărate valuri.

În zilele călduroase, vă recomandăm o excursie la dușurile Atlantica. Efectul este garantat!

Rusia
Atracții Caruselul fulgilor de zăpadă, Trenul Panoramic, Autodromul Lada, Euro-Mir
Restaurante : CMAK (mâncare rusă și burger)

Să vizitezi Europa-Park fără să treci prin Rusia este de neconceput dacă îți plac senzațiile tari! Porniți într-o călătorie cosmică înEuro Mirun roller coaster neobișnuit în interiorul și în afara orașului. De asemenea, puteți descoperi stația spațială Mir, o scenă autentică a cuceririi spațiului.

Elveția
Atracții Bobsleigh elvețian, avioanele Jungfrau Gletscherflieger, Matterhorn-Blitz
Restaurante : Restaurant Valaisan

Cartierul elvețian este una dintre cele mai frumoase zone din Europa-Park. Satul său de munte din Valais, vechea sa moară cu palete și cabanele sale tipice din lemn de brad și granit vă scufundă în peisajul frumos al țării.

În Elveția, senzațiile tari sunt ale tale cu Matterhorn Lightning sau Bobsleigh elvețian care promit să sfideze imponderabilitatea. Universul oferă, de asemenea, atracții de mare viteză, cum ar fi Jungfrau Gletscherflieger Decolare și aterizare garantate!

După plimbări, nu ezitați să vă plimbați pe străzi pentru a găsi suveniruri sau pentru a gusta ciocolată. Pentru cei care au o poftă de dulce, trebuie să știți că multe restaurante oferă fondue.

Scandinavia
Atracții Snorri Touren, Vindjammer, Skitty World Nordic, snowmobile pentru copii, Patinoar
Restaurante : Restaurantul Fjord

Cartierul scandinav este maiestuos decorat cu fațade tipice.

Mai întâi de toate, scufundați-vă în gura rechinului pentru o fotografie de suvenir. De la începutul sezonului, Fjord Rafting îi întâmpină pe toți plutașii neînfricați la bordul indomabilelor sale geamanduri. Te așteaptă o nouă creatură amuzantă și o călătorie palpitantă printre cascade și o peșteră mistică. După raiduri, este timpul să vă relaxați pe barca cu leagăn. Vindjammer.

Universul

Arthur minimoys europa park

Credit foto: Shutterstock / LukeandKarla.Travel

Arthur în Regatul Minimoys
Atracții Tourlicots, runda Mul-Mul, locul de joacă Minos, Regatul Tobogganing, Arthur
Restaurante : Jack’s Deli

Bine ați venit în lumea lui Luc Besson! Aici vă aflați în decorul supradimensionat al lui Arthur și al Minimoys. Vă recomandăm să experimentați această aventură extraordinară cu familia: atât cei mici, cât și cei mari o adoră!

Pădurea fermecată Grimm
Atracții : Wichtelhausen
Spectacole : Cinemateca Fermecat Grimm

Pădurea fermecată Grimm este un loc magic pentru cei mici. Lumea invită întreaga familie să se cufunde în cele mai mari basme, unde vrăjitoarele, prințesele și eroii îndrăzneți oferă o experiență magică și mistică. Părinții vor cădea, fără îndoială, înapoi în copilărie. O vizită la Europa-Park este, de asemenea, un gust de magie!

Lumea aventurii
Atracții Rafturile din junglă
Spectacole : Țara minunilor de iarnă a lui Ed și Edda
Restaurante Restaurant Spices (bucătărie mondială), Colonial Food Station cu Crocodile Bar

Dacă numele său îndeamnă la aventură, iată un univers liniștit. Într-adevăr, aici sunt puține atracții, dar multă natură! În acest tărâm, vă puteți lăsa pur și simplu să vă lăsați purtat de vapor sau să descoperiți jungla și animalele sale. Pentru o pauză răcoritoare, mergeți la locul de joacă cu apă.

Rulantica

rulantica belle

Credit foto: Instagram -Rulantica

Vizitarea Europa-Park nu este doar o experiență în aer liber. Astăzi, Europa Park îi urează bun venit lui Rulantica, noua lume acvatică indoor! În inima acestei suprafețe de 32.600 m² (plus zona exterioară adiacentă), pasionații de înot se pot bucura de nouă zone tematice pe tot parcursul anului. Cu decorul său nordic elegant și 25 de atracții (inclusiv 17 tobogane cu apă, o piscină cu valuri gigant și un râu leneș de 250 de metri), Rulantica promite o aventură de neuitat pentru întreaga familie.

Vă rugăm să rețineți că capacitatea parcului acvatic este limitată, așa că nu uitați să vă rezervați din timp biletele online.

Cât costă un bilet pentru Europa-Park?

Europa park atracție apă

Credit foto: Shutterstock / Preisler

Prețurile pentru vizitarea Europa-Park pot varia în funcție de sezon.

Bilet pentru 1 zi

 • Adult : 55€
 • Copii de la 4 la 11 ani : 47€. Intrarea pentru copiii cu vârsta de până la 3 ani este gratuită.
 • Persoane cu dizabilități : 47€

Bilet pentru 2 zile

 • Adult : 104€
 • Copii de la 4 la 11 ani : 86€
 • Persoane cu dizabilități :86€

Vă puteți rezerva biletele online pe site-ul oficial al parcului. Toate biletele, inclusiv tăietorul de bilete și abonamentul de parcare, vă vor fi oferite.

Vă rugăm să rețineți că excursiile sunt oferite cu călătoria cu autobuzul și prețul biletului incluse. Nu ezitați să vă uitați la aceste oferte bune care sunt adesea avantajoase din punct de vedere al prețului.

Europa-Park orele de deschidere

Orele de deschidere variază în funcție de sezon:

 • Iarna În fiecare zi de la 11:00 până cel puțin la 19:00
 • Vara În fiecare zi, de la 9:00 la cel puțin 18:00.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro