Vizitați Costa Caribe Aquatic Park în PortAventura: bilete, prețuri, ore de deschidere

Vrei să te distrezi în Barcelona? Nu uitați să vizitați Costa Caribe Aquatic Park, cel mai senzațional parc acvatic din Spania.

Costa Caribe Aquatic Park face parte din faimosul complex de agrement PortAventura World din Spania. Acesta este situat pe Costa Dorada, la o oră la sud de Barcelona. Parcul acvatic este unul dintre cele mai impresionante din Europa și are 17 atracții pe o suprafață de 50.000 m². Știe cum să atragă din ce în ce mai mulți vizitatori în fiecare an, pentru că de 17 ani au început să se dezvolte noi proiecte. Combinația de senzații tari, relaxare și convivialitate cu familia și prietenii este un cocktail perfect într-o țară în care turiștilor le place să se distreze.

Deci, de ce să vizitați Costa Caribe Aquatic Park și care sunt atracțiile de neratat? Bilete, prețuri și orare, iată toate informațiile practice de care aveți nevoie pentru o zi nebună, în care plictiseala nu există.

Istoria parcului acvatic Costa Caribe

Cel mai faimos parc acvatic din Spania și unul dintre cele mai mari din Europa a fost deschis la 1 iunie 2002 pe Costa Dorada, în provincia Tarragona. Cu Parcul PortAventura și Ferrari LandÎn prezent, ele formează un imens complex de agrement cu atracții, hoteluri, restaurante, magazine și terenuri de golf.

Inițial, complexul a fost deținut de Universal, care și-a vândut acțiunile unei bănci catalane și apoi unui mare grup european de investiții. A fost nevoie de 250.000 kg de structuri de oțel pentru a construi parcul acvatic, numit inițial Costa Caribe. Și-a schimbat numele de mai multe ori, în 2005 a fost redenumit Caribe Aquatic Park, iar în 2010, PortAventura Aquatic Park. În cele din urmă, în 2016 a fost redenumit PortAventura Caribe Aquatic Park.

La momentul înființării sale, existau nouă atracții și o suprafață de 34.262 m². Parcul a avut mult de suferit de pe urma crizei economice, dar a reușit să se redreseze datorită extinderii sale din 2013, care i-a permis să aibă 17 atracții pe o suprafață de 50.000 m². Spanioli, francezi, englezi sau ruși, cu toții vin să viziteze Costa Caribe Aquatic Park pentru a simți adrenalina și a se relaxa într-o atmosferă tropicală.

Ce să vezi și ce să faci în Costa Caribe Aquatic Park?

Veniți să vă bucurați de cele 17 atracții oferite atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari și completați-vă ziua mâncând într-un restaurant frumos și luând apoi acasă câteva suveniruri.

Ciclon tropical

Noua atracție din parcul acvatic, Cyclón Tropical, te face să alunece pe peste 100 de metri cu două niveluri distincte. Chiar lângă cascada King Kajhuna, vă permite să intrați în adâncul apei într-un mod foarte delicat.

El Tifón

Pentru toți iubitorii de senzații tari, veniți să încercați El Tifón. À 15 metri înălțimeVă așteaptă două tobogane uriașe cu curbe nesfârșite, ca o furtună nemaivăzută până acum. Chiar și sub soarele strălucitor, Costa Caribe Aquatic Park este o adevărată explozie!

Triunghiul Bermudelor

Scufundă-te în Triunghiul Bermudelor și încearcă să reziști forțelor naturii. Lasă-te pe tine însuți să fii să fie luat de valuri Pe ritm de reggae, vă aflați în Caraibe. Aveți grijă să nu fiți atacați de pirați.

Barracudas

Aici este o atracție care întoarce capul pentru a face cu familia sau prietenii. Copiii pot participa, de asemenea, dacă sunt însoțiți.

El Torrente

Realizarea rafting La Costa Caribe Aquatic Park, acest lucru este posibil cu El Torrente. Curentul face ce vrea cu tine și e bine să nu-l contrazici. Vă așteaptă râsete pentru patru persoane.

Cursa rapidă

Dacă vizitați Costa Caribe Aquatic Parc cu prietenii, Rapid Race este o atracție pe care o puteți împărți cu toții în același timp. Acesta constă în 6 benzi de diapozitiveAliniați unul lângă altul, îți testează spiritul de competiție pentru a vedea care dintre prietenii tăi va câștiga. Întinde-te pe burtă pe un covor de sanie, cursa a început!

Regele Kajhuna

Cei mai curajoși vizitatori așteaptă un singur lucru: să provoace cea mai înaltă cădere liberă în apă din Europa. Imaginați-vă căderea de pe o clădire de 12 etaje cu o viteză de peste șase metri pe secundă. Nu vă sperie înălțimea de 31 de metri și panta de 55 de grade? Pentru a fi sigur, trebuie să o încercați.

Între două atracții turbulente, vă puteți bucura și de momente mai calme, în special în râul tropical El Río Loco sau pe plaja Bahama.

Zona pentru copii

Pentru plăcerea copiilor, au fost create șase zone de joacă cu apă. Aceștia se pot distra toată ziua în structuri incredibile, viu colorate, cu o temă caraibiană. În La Zona Indoor – El Gran Caribe, există numeroase tobogane, jeturi de apă, piscine cu bile, plase și chiar un avion uriaș suspendat în aer. De asemenea, aceștia pot încerca La Laguna de Woody, pot înota pe plaja Sésamo, se pot uda la Cayo Cookie sau se pot imagina ca niște pirați la El Galeón Pirata.

Restaurante și magazine

Când vine ora prânzului, mergeți la unul dintre cele patru restaurante casual din parc:

  • Cafeneaua Reggae
  • Focacceria
  • Surferul
  • La Cabaña

De asemenea, în parc există mai multe puncte de vânzare de alimente și băuturi pentru băuturi răcoritoare și gustări.

De remarcat Pentru a vizita Costa Caribe Aquatic Park într-un mod lejer, nu ezitați să vă luați brățara preplătită pe care o puteți cumpăra la magazin și în restaurante. Acest accesoriu gratuit, oferit la intrarea în parcul acvatic, vă permite, de asemenea, să obțineți fotografii și clipuri video de la anumite atracții.

Adresa exactă a Costa Caribe Aquatic Park este Avenida Pere Molas, km2, 43840 Salou.

Costa Caribe Aquatic Park – ore de deschidere și prețuri

Doriți să vizitați în curând Costa Caribe Aquatic Park? Parcul acvatic este deschis în fiecare zi în timpul verii, de la 1 iunie – 15 septembrie (datele se pot schimba în funcție de an).

  • Între 1 și 14 iunie și între 2 și 15 septembrie: de la 10.30 la 18.00.
  • De la 15 iunie la 1 septembrie: de la 10.30 la 19.00
  • La fața locului 31 € adult / 27 € copil și senior
  • În linie 31 € adult / 25 € copil și senior

Există, de asemenea, și intrări combinate să se bucure de asemenea Parcul PortAventura șiîn funcție de numărul de zile petrecute la fața locului.

E bine de știut Sunt disponibile tarife speciale pentru grupuri, familii numeroase și persoane cu dizabilități, precum și bilete Express și Annual Pass.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Putem intra și ieși din parc după cum dorim?
Bineînțeles, dar nu uitați să cereți o ștampilă de la personalul de admitere.

Unde vă puteți lăsa obiectele personale?
La intrare, puteți închiria dulapuri pentru 6 sau 9 euro, în funcție de mărime. De asemenea, în patru locații din parc există dulapuri speciale la prețul de 1 euro pentru a lăsa câteva lucruri înainte de a merge la o atracție.

În caz de ploaie, parcul acvatic rămâne deschis?
Acesta rămâne deschis pe tot parcursul verii, indiferent de condițiile meteorologice. Cu toate acestea, funcționarea unor atracții se poate schimba.

Sunt permise animalele de companie?
Parcul nu permite accesul cu animale de companie în interiorul parcului, dar acestea pot fi ținute în canisa parcului pentru un cost suplimentar de 6 € pe zi (cu condiția prezentării unui certificat de sănătate).

Este posibil să vă aduceți propria mâncare?
Este interzisă mâncarea din afara parcului. În parc există 5 restaurante.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro