Vizitarea Red Rock Canyon din Las Vegas: bilete, prețuri, ore

În Las Vegas, nu uitați să vizitați Red Rock Canyon și să vă cufundați în inima Vestului american.

Situat în partea de sud-vest a statului Nevada, Canionul Red Rock este mai puțin cunoscut de călători decât celebrul Marele Canion. Totuși, acesta din urmă nu are nimic de invidiat și ar fi păcat să nu-l vizitați în timpul unui sejur în Las Vegas, deoarece se află la doar 20 de kilometri de faimosul Strip.

Departe de agitația cazinourilor, a hotelurilor și a luminilor de neon din orașul care nu doarme niciodată, Red Rock Canyon oferă un adevărat contrast pentru vizitatorii care găsesc plăcerea de a trăi în sălbăticie. Aici se găsesc peste 335 de kilometri pătrați de formațiuni uimitoare de gresie roșie și albă, plante și animale sălbatice caracteristice deșertului Mojave.

Un drum traversează parcul și oferă numeroase puncte de belvedere, zone de picnic și trasee de drumeție. Parcul oferă o gamă largă de activități pentru iubitorii de natură, dar este și o oportunitate de a afla mai multe despre istoria zonei, descoperind urmele lăsate pe stânci de primii locuitori.

Urmați ghidul pentru a afla totul despre Red Rock Canyon și pentru a profita la maximum de vizita în parc.

Istoria Canionului Red Rock din Las Vegas

Istoria canionului Red Rock din Las Vegas

Credit foto: Shutterstock / Rusya007

Situat la 20 de kilometri vest de orașul Las Vegas, în inima deșertului Mojave, Red Rock Canyon este o comoară naturală. Locuită cândva de amerindieni, după cum o dovedesc petroglifele și alte picturi rupestre sculptate pe stânci, a fost martoră a evoluției societății noastre de-a lungul timpului.

În anii 1870, în acest loc au avut loc primele opriri ale vagoanelor de marfă pentru a colecta apă. Formațiunile stâncoase le-au permis, de asemenea, să se orienteze geografic. De asemenea, în zonă există multe rămășițe ale unor foste exploatări miniere, care trebuie să fi avut loc în anii 1890.

În cele din urmă, în 1990, Red Rock Canyon a fost protejat prin zona națională de conservare Red Rock Canyoncare gestionează în prezent parcurile naționale din SUA.

De atunci, milioane de vizitatori s-au adunat în fiecare an în parc pentru a admira frumusețea sălbatică a spațiilor sale deschise.

Ce să vezi și ce să faci la Red Rock Canyon din Las Vegas?

Ce să vezi și să faci în Red Rock Canyon

Credit foto: Shutterstock / Gert Hochmuth

La doar câțiva kilometri de faimosul Las Vegas, Red Rock Canyon este locul de joacă perfect pentru iubitorii de natură. Activitățile și descoperirile nu lipsesc din acest parc!

Centrul pentru vizitatori

Un mic sfat, primul lucru pe care trebuie să-l faceți la sosire este să mergeți la Centrul de Vizitare pentru a colecta toate informațiile de care aveți nevoie. informații necesare pentru vizita dumneavoastră. Pentru cei care nu dispun de echipamentul recomandat, există și un magazin.

Drumul pitoresc

Nu puteți ajunge la Red Rock Canyon fără să parcurgeți faimosul Scenic Drive. Aceasta 13 mile de drum lungAcest drum cu sens unic traversează întregul parc. Acesta vă permite să cuceriți Vestul nu numai cu mașina, ci și cu bicicleta. Mulți cicliști vin să pedaleze prin canion.

Scenic Drive oferă priveliști splendide, cum ar fi High Point Overlook sau Calico Hills. Drumul este foarte bine amenajat, cu parcări și toalete de-a lungul drumului.

Drumețiile

Pentru pasionații de drumeții, Red Rock Canyon oferă 26 de drumeții Există multe tipuri diferite de drumeții pe acest teren unic. Explorați peșterile canionului și urcați în cel mai înalt punct de pe muntele Bridge Mountain.

Site-ul oficial al Red Rock Canyon prezintă o listă a plimbărilor pentru a vă ajuta să alegeți, indicând nivelul de dificultate și timpul estimat de mers pe jos. Încă o dată, parcările parcului facilitează accesul la diferitele drumeții.

Urcare

Datorită formațiunilor neobișnuite de rocă, Red Rock Canyon este un loc popular pentru alpiniști. Pereții de gresie roșie și albă, dintre care cei mai înalți pot ajunge până la 1.000 de metri înălțimeAcești munți sunt o încântare atât pentru alpiniștii de sex masculin, cât și pentru cei de sex feminin. Fie că sunteți un amator sau un alpinist experimentat, ar fi păcat să nu încercați această activitate.

Willow Spring

Frumusețe naturală, Red Rock Canyon este, de asemenea, un loc încărcat de istorie. Willow Spring este un exemplu perfect în acest sens și vă permite să admirați petroglifele și picturile lăsate de indienii care au trăit acolo. Un salt în timp care îi va încânta atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

Cu mașina

Red Rock Canyon este situat în statul Nevada, la aproximativ 20 km de Las Vegas. Este adesea folosit ca o escală în lunga călătorie pe coasta de vest a Statelor Unite. Vizitatorii ajung în Las Vegas mai întâi pe calea aerului, deoarece orașul are un aeroport internațional (The MacCarran), sau pe cale rutieră. Într-adevăr, majoritatea turiștilor decid să închirieze o mașină pentru a pleca într-o excursie.

Odată ajunși în Las Vegas, va trebui să mergeți la Centrul pentru vizitatori, care se află la adresa 1000 Scenic Loop Drive, pentru a începe vizitarea Red Rock Canyon. Dacă alegeți să mergeți cu mașina, veți putea vizita parcul în ritmul dumneavoastră și veți putea admira priveliștile frumoase după bunul plac!

Într-un tur

Din păcate, nu există transport public către canion. Dacă nu aveți mașină, nu vă faceți griji! Hotelurile și operatorii de turism din Las Vegas oferă, de asemenea, excursii de o zi la Canion. De asemenea, puteți lua un taxi sau puteți împărți mașina.

Deplasare

La fața locului, aveți la dispoziție o nouă opțiune: închirierea de biciclete și chiar scuteresă descopere site-ul într-un mod diferit. Este nevoie de doar trei ore pentru a vizita situl de-a lungul drumului pitoresc. Cu toate acestea, se recomandă o zi întreagă dacă doriți să vă bucurați de plimbările din împrejurimi.

Red Rock Canyon în Las Vegas ore și prețuri

red rock canyon programe și taxe

Credit foto: Shutterstock / Kyle S. Okada

CALENDAR

Centrul de vizitare

Centrul de vizitare este deschis în fiecare zi între orele 8.00 și 16.30.

Scenic Drive

Scenic Drive este deschis în fiecare zi a anului, dar orele de deschidere se schimbă în funcție de sezon:

 • Din noiembrie până în februarie De la 6:00 am la 5:00 pm
 • În martie și octombrie De la ora 6:00 la 19:00
 • Din aprilie până în septembrie De la ora 6:00 la 20:00

TARIFE

Pe vehicul

 • O mașină sau un camion : 15$
 • O motocicletă : 10$
 • O bicicletă sau un pieton : 5$
 • Un vehicul comercial (taxi, autobuz,…) 15 per vehicul și 5 $ per persoană

Abonamentul anual sau specific

 • Red Rock Pass (anual) 30 per persoană
 • America the Beautiful Pass (anual) : 80$
 • America the Beautiful Senior Pass (anual) 20 pentru persoanele cu vârsta de 62 de ani și peste
 • America the Beautiful Senior Pass (pe viață) 80 pentru persoanele cu vârsta de 62 de ani și peste

Tururi ghidate

Din Las Vegas, sunt disponibile numeroase excursii pentru a vizita Red Rock Canyon. Timp de câteva ore, urcați-vă într-un vehicul (preluat de la hotelul dumneavoastră) și descoperiți istoria faimoasei rezervații naturale. Aflați mai multe despre istoria zonei și bucurați-vă de câteva opriri la Calico Hills sau Spring Mountain pentru a afla mai multe despre zonă.

Prețul excursiilor depinde de opțiunea pe care o alegeți. De exemplu, există tururi expres de 4 ore sau tururi mai cuprinzătoare care includ prânzul de 6 ore. În medie, ar trebui să vă așteptați să plătiți 75€ pe persoană.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Se poate campa în parc?
Da, există posibilitatea de a campa la 3 km est de Centrul de vizitare, pe W. Charleston Boulevard (State Route 159).

Este permis accesul animalelor în parc?
Animalele de companie sunt permise în incinta Red Rock Canyon, dar trebuie ținute în lesă în permanență. În plus, aceștia nu trebuie lăsați singuri, nici măcar în vehiculul dumneavoastră.

Pot fi folosite dronele în Canion?
Utilizarea dronelor este permisă în interiorul parcului, cu excepția câtorva locuri: Zona de sălbăticie La Madre Mountain și Rainbow Mountain Wilderness Area.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro