Unde să vă cazați în Suva?

Mergeți în Fiji, pe insula Viti Levu? Iată unde vă puteți caza în Suva, cel mai mare oraș din Pacificul de Sud!

Suva este capitala Insulelor Fiji, dar și cel mai mare oraș din imensa regiune a Pacificului de Sud: cu aproape 80.000 de locuitori, dar peste 300.000 dacă luăm în considerare aglomerarea, este într-adevăr un teritoriu foarte populat pentru un oraș din Oceania! Situat pe coasta de sud-est a insulei Viti Levu, care este, de asemenea, insula principală a arhipelagului Fiji, are toate atributele unui oraș turistic: pe lângă aeroportul internațional, are un port care primește nave de croazieră și feriboturi care deservesc celelalte insule ale arhipelagului, precum și atracții turistice importante. Odată ajunși acolo, admirați această veche capitală colonială cu stilul său victorian!

Sunteți pregătiți pentru o aventură în acest oraș tipic oceanic cu un caracter puternic? Haideți, vă vom duce acolo și vă vom da cele mai bune sfaturi pentru a găsi cazarea visurilor dumneavoastră în Suva.

Centrul orașului

Dacă sunteți în căutarea unui loc de cazare în Suva, centrul orașului este cu siguranță locul unde trebuie să mergeți pentru a închiria o locuință sau o cameră de hotel într-unul dintre unitățile care străjuiesc aleile din Suva. Pârâul Nubukalou  sau de Golful Walu Aceste zone urbane sunt populare printre turiștii occidentali, dar pun în valoare și cultura locală!

Aici se pot descoperi și unele dintre cele mai frumoase aspecte ale culturii locale: pe lângă amabilitatea locuitorilor, legendară în toată Oceania, sunt prezente multe puncte de interes turistic, cum ar fi Muzeul Fiji este situat în inima Grădinilor Thurston, un splendid parc cu copaci și flori care primește o mulțime de vizitatori care vin să se adăpostească atunci când este prea cald. Puteți savura o înghețată, o kava – o băutură tradițională melaneziană delicioasă – sau pur și simplu puteți merge la cumpărături. După cum puteți vedea, cazarea în Suva este ideală în centrul orașului și, în plus, este ușor să luați o barcă pentru a vizita insulele fantastice din jur!

Tamavua

Tamavua, Suva, Fiji

Credit foto: Instagram – verns_fj

Situat în partea de nord a orașului, pe strada Princess Road, Tamavua este un cartier bogat, cu vedere spre oraș și situat foarte aproape de Parcul Forestier Colo-i-Suva, frumosul parc național adiacent municipiului.

Atunci când căutați un loc de cazare în Suva, Tamavua este un loc minunat dacă aveți bugetul necesar pentru a închiria o vilă pe săptămână sau un apartament șic pe una dintre platformele de închiriere care împart această piață! În plus, zona, care oferă locuri de cazare frumoase, este ușor accesibilă și dinspre Aeroportul Internațional Nausori.

Orașul Lami

La vest de oraș, Lami Town este un oraș suburban fermecător, frecventat de mulți expatriați și situat între Golful Suva și Muntele Korobaba.

Motivul pentru care am menționat acest lucru este că puteți găsi un loc de cazare în Suva, închiriind o cabană pe partea pădurii tropicale sau pe partea mării – la alegere, dar respectând întotdeauna autenticitatea locului! Toate magazinele se află în apropiere și, în plus, este foarte posibil să vă faceți cumpărăturile în acest sat modern care găzduiește magazine, restaurante și… cluburi de noapte: nu v-am spus, dar atunci când căutați un loc de cazare în Suva, ajungeți în locul ideal pentru a petrece pe insula Suva… Viti Levu. Zona este situată pe Queens Road, care se întinde de-a lungul liniei de coastă din partea de sud a insulei și este una dintre principalele artere către alte atracții turistice deosebite din Viti Levu, inclusiv frumoasele plaje de pe coasta de vest, în special Natadola – una dintre cele mai frumoase din Fiji!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro