Unde să vă cazați în Santa Cruz de la Sierra?

Mergi în Bolivia pentru câteva zile? Nu ratați cel mai mare oraș din țară și descoperiți cele mai bune zone de cazare din Santa Cruz.

Santa Cruz, mai bine cunoscută sub numele de Santa Cruz de la Sierra, este una dintre opririle esențiale ale călătoriei tale în Bolivia. Cu aproape 1,7 milioane de locuitori, este cel mai mare oraș din țară. Situată la o oră de zbor spre est de La Paz, în centrul Boliviei, Santa Cruz este renumită pentru dinamismul și cultura sa. Mulți spun că este “cealaltă Bolivie”, la granița dintre Amazon și Anzi, cea orientală. Orașul s-a dezvoltat datorită zăcămintelor de gaz și petrol, care au făcut din el principala sa bogăție. Astăzi, Santa Cruz de la Sierra este un oraș modern, cu multe atuuri care îi atrage pe toți cei care îl descoperă.

Cu o vegetație luxuriantă și peisaje incredibile, Santa Cruz de la Sierra este cunoscută și pentru numeroasele sale monumente, casele sale colorate și climatul său tropical. Într-adevăr, spre deosebire de restul țării, temperatura în Santa Cruz este de aproximativ 35 de grade. Orașul este împărțit în 9 districte. Dacă vă uitați la o hartă a orașului, veți vedea că arhitectura sa este circulară, ceea ce îi dă un aer puțin parizian.

Sunteți gata să descoperiți această mică bijuterie a Boliviei? Dacă vrei să știi unde să stai în timpul șederii tale, iată ghidul nostru cu cele mai bune locuri de cazare din Santa Cruz.

Centrul istoric

Cazarea în Santa Cruz în centrul istoric al orașului vă oferă posibilitatea de a vizita principalele locuri de interes pe jos. Există multe hoteluri și pensiuni care oferă cazare confortabilă la prețuri foarte accesibile.

Toate vizitele încep de la Place du 24 Septembre. În această piață se află Catedrala Mitropolitană, cunoscută sub numele de Bazilica San Lorenzo Bazilica San Lorenzo, al cărei vârf oferă o priveliște uluitoare asupra orașului. În interior, veți fi uimit de atenția acordată detaliilor, de la lemnăria magnifică până la altar. În apropiere, nu uitați să vizitați bisericile San Andrès și San Roque.

În cele din urmă, la lăsarea serii vă recomandăm să încercați cel puțin unul dintre barurile din centrul orașului. Aici puteți cunoaște îndeaproape și personal cultura din Santa Cruz de la Sierra.

Bulevardul Irala

Unde să dormi în Santa Cruz fără a fi în nebunia din centrul orașului? Mergeți la Bulevardul Irala la sud de centrul orașului.

În acest cartier se află celebrul Muzeul de Istorie Naturală Noel Kempff Mercado. Fosilele, insectele și mamiferele sunt acolo pentru a vă arăta cum Santa Cruz de la Sierra are o floră și o faună bogată și diversă. Sunteți, de asemenea, la doar câteva minute distanță de Parcul Urbano mica zonă verde a sectorului.

Dacă alegeți o unitate de cazare în apropierea bulevardului Irala, veți fi ceva mai liniștiți decât în centrul orașului.

Monseniorul Rivero

Statuia Monseñor Rivero, Santa Cruz

Credit foto: Flickr – AriomPardo

Situat la nord de centrul orașului, acesta este unul dintre bulevardele principale din Santa Cruz de la Sierra: bulevardul Bulevardul Monseñor Rivero.

Cu numeroase restaurante, baruri și magazine, este frecventată pe tot parcursul zilei de sute de vizitatori și rezidenți. Găsirea unei cazări în Santa Cruz în apropiere de Monseñor Rivero Avenue vă va oferi, de asemenea, acces direct la aeroport datorită formei sale centrale, bulevardul duce direct la diferitele terminale. Această axă importantă este, de asemenea, un mic cuib de discoteci, perfect pentru cei cărora le place să iasă în oraș seara și în weekend. În cele din urmă, cazarea în Santa Cruz, în acest sector nordic al centrului istoric, vă va permite să vă aflați la câteva minute distanță de faimoasa grădină zoologică a orașului.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro