Unde să vă cazați în Nassau?

Vizitați Bahamas, arhipelagul paradisiac dintre Florida și Cuba? Iată unde să te cazezi în Nassau, bijuteria din Caraibe!

Nassau este capitala Bahamas: cu cei 250.000 de locuitori, este cel mai mare oraș din țară, al cărei centru economic este. Este atât de mare încât ocupă aproape toată suprafața Insula New Providencedar centrul orașului se află pe coasta de nord-est, chiar vizavi de Insula Paradisului al cărui complex turistic “Atlantis” a devenit principala atracție a arhipelagului… ei bine, cu ajutorul companiilor offshore atât de ușor de înființat acolo și care permit ascunderea capitalurilor din cele patru colțuri ale lumii! Fondat în secolul al XVII-lea de către englezi, a devenit o ascunzătoare pentru pirații din Caraibe, devenind apoi un centru pentru contrabanda cu whisky, după ce a fost invadat, distrus și reconstruit de mai multe ori!

Astăzi, Nassau este un oraș foarte liniștit, cu un port important și terminale care permit navelor de croazieră să acosteze cu ușurință. Clima tropicală, plajele paradisiace aflate la doar câțiva metri de magnificul recif de corali și apropierea orașului de Statele Unite, situate puțin mai la nord, au făcut din el o destinație de vacanță de top!

Fie că vreți să scăpați de fisc sau sunteți un vizitator onest, avem toate sfaturile de care aveți nevoie pentru a găsi cea mai bună cazare în Nassau.

Centrul orașului

Orașul Nassau, Bahamas

Credit foto: Flickr – Gilles Messian

După cum am explicat anterior, centrul orașului Nassau este situat pe coasta de nord-est a insulei New Providence și aici se află locurile turistice populare printre vizitatorii străini: centrul orașului Nassau, care se află în centrul orașului. Scara reginei sau faimosul Fort Montagu, de renume mondial, îi impresionează pe curioși.

Dar puteți găsi aici și o gamă întreagă de activități interesante: cei mai pretențioși ar putea merge să savureze un suc proaspăt de fructe în timp ce se plimbă pe străduțele zgomotoase și foarte adesea aglomerate ale centrului! O grădină zoologică, Grădinile Ardastra Pentru cei care au o înclinație culturală, există numeroase muzee în centrul orașului, cum ar fi Muzeul Antichităților și Muzeul Piraților, care stau mărturie despre trecutul zbuciumat al orașului.

Nivelul de trai fiind destul de ridicat, este indicat să vă planificați un buget confortabil, mai ales în ceea ce privește cazarea; pentru cazare în Nassau, în inima orașului, consultați oferta hotelieră completă, care va satisface toate tipurile de cereri și se va adapta bugetelor mai mult sau mai puțin bine garnisite.

Insula Paradisului

Paradise Island, Bahamas Foarte aproape de centrul istoric, Insula Paradisului iar stațiunea sa nebună este locul ideal pentru a vă relaxa și a vă bucura de liniștea plajelor paradisiace. Vă puteți bucura de apele calde ale oceanului, puteți înota cu delfinii, puteți vizita Aquaventure (un celebru parc acvatic) sau pentru a face un tur al numeroaselor restaurante somptuoase care se află de-a lungul coastei insulei.

Cazarea în Nassau on Paradise este surprinzător de ușoară: trebuie doar să alegeți între palate și hoteluri, care concurează între ele în ceea ce privește serviciile nebunești pentru a seduce vizitatorul!

Satul Adelaide

Această zonă liniștită și rezidențială este un loc minunat pentru a vă relaxa și a vă bucura de tot felul de atracții: mergeți și descoperiți Parcul Național Pădurea Domneascăsau vizitați unul dintre terenurile de golf locale!

Pentru cei care caută cea mai bună cazare în Nassau în această zonă: nu ezitați să verificați ofertele de apartamente și vile de închiriat de pe platformele de închiriere, prezența acestora fiind foarte marcată în această zonă.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro