Unde să vă cazați în La Palma?

Plănuiți o excursie în Insulele Canare? Descoperiți apoi cele mai bune orașe în care să vă cazați în La Palma!

Situată în Oceanul Atlantic, ca și surorile sale din arhipelagul spaniol al Canarelor, La Palma este a cincea cea mai populată și cea mai mare insulă. Este cunoscută pentru natura sa nealterată și pentru frumoasele sale peisaje vulcanice. De fapt, întreaga insulă La Palma a fost recunoscută ca Rezervație a Biosferei de către UNESCO în 2002! Astfel, insula și peisajele sale pot fi descoperite pe jos, datorită numeroaselor trasee de drumeție care împânzesc La Palma și parcurile sale naturale superbe.

De asemenea, de la locul de cazare din La Palma vă puteți bucura de ocean. Insula are mai multe plaje frumoase cu nisip negru, unde vă puteți relaxa și înota. Ați citit bine, La Palma este bine cunoscută pentru nisipul său negru, care este rezultatul activității vulcanice. La urma urmei, vulcanii au fost cei care au creat insula și au făcut-o să iasă din mare. Puteți admira calderele și craterele antice în Parcul Național Caldera de Taburiente, situat în centrul insulei, care este, de asemenea, unul dintre cele mai frumoase din toate Insulele Canare! Deci, unde să vă cazați în La Palma pentru a descoperi minunile acestei insule vulcanice?

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți călătoria în acest frumos arhipelag din Insulele Canare, am enumerat pentru dumneavoastră cele mai bune orașe în care să vă cazați în La Palma! Veți avea toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă alege cazarea în La Palma și pentru a găsi ceea ce căutați, indiferent de buget.

Santa Cruz de La Palma

Situat pe coasta de est, Santa Cruz este un oraș istoric și capitala insulei. Este un loc minunat pentru a sta în La Palma, mai ales la sosire. Într-adevăr, multe feriboturi și bărci fac legătura între frumoasa insulă Canare și vecinii săi, cum ar fi Tenerife.

În oraș există numeroase hoteluri, case de oaspeți și reședințe și nu veți avea probleme în a găsi cazare în La Palma în centrul orașului Santa Cruz sau în jurul acestuia. Din acest oraș de coastă se poate ajunge cu ușurință la frumoasele plaje cu nisip negru din Santa Cruz sau la parcurile naționale și la vârfurile insulei. De la trasee de drumeție Din oraș, există numeroase trasee de drumeție care duc la Parcul Național Caldera de Taburiente.

Los Cancajos

Situat la sud de Santa Cruz, Los Cancajos este cunoscută pentru frumoasa sa plajă, Playa de Los Cancajos, înconjurată de roci vulcanice!

Acest mic oraș de la malul mării este perfect pentru cazare în La Palma. La fel ca în Santa Cruz, există multe hoteluri și pensiuni în zona Los Cancajos. Pe lângă plajă, vă puteți bucura și de micile restaurante fermecătoare ale orașului. Aeroportul din La Palma se află la sud de Los Cancajos.

Puerto de Tazacorte

Se îndreaptă spre coasta de vest! Tazacorte este un oraș fermecător pentru a sta în La Palma.

Pe lângă centrul său pitoresc, cu case vechi și restaurante tipice, alegerea cazării în La Palma în Tazacorte sau în împrejurimi vă oferă o ocazie excelentă de a părăsi agitația turistică a insulei. Mai autentic decât vecinii săi, portul și portul său de agrement sunt de neratat! În jurul orașului, puteți descoperi, desigur, minunile naturale ale parcurilor naționale sau vă puteți bucura de plajă.

Puerto Naos

Puerto Naos, La Palma

Credit foto: Flickr – bubusbubus

La sud de Tazacorte, Puerto Naos este o mică stațiune balneară, aproape la fel de fermecătoare ca și vecina sa. Dacă doriți să vă bucurați de plajă, acesta este un loc perfect pentru a vă caza în La Palma. Orașul se află în apropiere de Parcul Natural Cumbre Vieja, care trebuie neapărat văzut în timpul șederii dumneavoastră!

În Puerto Naos, veți găsi, de asemenea, multe hoteluri, pensiuni și reședințe. Deci, nu veți avea probleme în a găsi cazare în La Palma în Puerto Naos.

Fuencaliente

Pentru o experiență mai autentică și mai puțin turistică, de ce să nu descoperiți sudul insulei? Fuencaliente acoperă vârful sudic și este un loc minunat pentru a sta în La Palma!

Aici puteți descoperi câteva podgorii locale, peisaje vulcanice și puteți admira Oceanul Atlantic de pe unele înălțimi stâncoase. Așa că nu ezitați să urcați pe Vulcanul Teneguía să se odihnească pe plaja liniștită din Echentive sau explorați Parcul Natural Cumbre Vieja din apropiere! Și nu vă faceți griji, în oraș există și mai multe opțiuni de cazare.

TravelMax.ro