Unde să vă cazați în Jamaica?

Plănuiți o excursie în Jamaica? Iată care sunt cele mai bune orașe în care să te cazezi în Jamaica, o perlă a Caraibelor!

Jamaica este una dintre insulele emblematice din Caraibe. Situată la sud de Cuba, această zonă găzduiește unele dintre cele mai frumoase plaje din regiune. Pentru mulți călători, reprezintă o destinație de vis, iar noi înțelegem. Pe lângă plajele care îți taie respirația, insula muntoasă este plină de peisaje uimitoare și activități antrenante: drumeții în junglă și pe munte, snorkeling, navigație pe apele azurii. Jamaica este o mare aventură!

Așadar, pentru a profita la maximum de șederea dumneavoastră, este esențial să alegeți cazare potrivită în Jamaica. În funcție de locația în care vă aflați, activitățile, divertismentul și atmosfera se pot schimba dramatic. Deci, unde să vă cazați în Jamaica? Pentru a vă ajuta să vă planificați călătoria, am încercat să enumerăm cele mai bune locuri de cazare din Jamaica.

Montego Bay

Montego Bay, Jamaica

Credit foto: Flickr – Ian

Aceasta este una dintre cele mai populare destinații din Jamaica. În ciuda afluxului de turiști, Montego Bay este un loc minunat de cazare în Jamaica. Dacă vă place să faceți scufundări, snorkeling sau chiar caiac-canoe. Există numeroase posibilități datorită apelor protejate ale Parcul marin Montego Bay – găzduiește o viață marină impresionantă și plină de culoare!

În cele din urmă, orașul găzduiește câteva obiective istorice și culturale, inclusiv case vechi în stil colonial.

Port Antonio

Liniștit și fermecător, Port Antonio este, cu siguranță, unul dintre cele mai plăcute orașe în care să stai în Jamaica. Acest orășel de coastă și-a păstrat toată autenticitatea jamaicană, iar turismul nu l-a vopsit încă. În plus, dacă vă cazați în Port Antonio, vă măriți gama de activități: plajă, snorkeling, navigație sau vizite culturale și istorice în oraș. Pentru că este aproape de junglă și de munți, puteți face și drumeții fascinante! Port Antonio este un loc plin de farmec, combinat cu activități diverse și interesante. Cu siguranță unul dintre cele mai bune locuri de cazare în Jamaica!

Kingston

The capitala Jamaicăi este inevitabil un oraș care trebuie vizitat în timpul șederii dumneavoastră! În sud-estul insulei, se întinde maiestuos peste Marea Caraibelor. Acest creuzet viu și plin de viață îi va fermeca pe călătorii în căutare de cultură, istorie și divertisment. Printre cele mai captivante atracții se numără vizită la Muzeul Bob Marley Galeria Națională, Grădina Botanică Regală sau Charles Fort, pe care le puteți descoperi în cadrul unui tur ghidat. Turul orașului de exemplu. Pentru cazare în Jamaica, Kingston este o oportunitate excelentă.

Negril

Dacă sunteți în căutarea unei destinații de carte poștală, atunci știți acum unde să vă cazați în Jamaica. Situat în vârful vestic al insulei, Negril este locul unde trebuie să fii dacă vrei să te bucuri de plajă. În jurul orașului există multe plaje frumoase, cu nisip alb și ape azurii: un decor de vis. Seven Mile Beach este una dintre cele mai faimoase plaje din Negril, cu baruri și restaurante pe tot parcursul traseului. Mai puțin autentic decât Port Antonio, Negril oferă cele mai plăcute activități și un cadru perfect: înot cu delfinii, ieșiți la o plimbare și admirați un apus de soare sau plecați într-o aventură în fundul mării… După părerea noastră, acesta este unul dintre cele mai frumoase orașe în care să stai în Jamaica.

Mandeville

Mandeville, Jamaica

Credit foto: Pexels – Marvin Joseph

Fie că este vorba de o vizită sau de cazare în Jamaica, Mandeville Mandeville este un oraș mic, dar important de pe insulă. Amplasat în inima țării, în sudul țării, oferă călătorilor o experiență nouă, departe de agitația plajelor și de traficul turistic. Mandeville oferă atât un confort deosebit, cât și o autenticitate de neegalat. Aici vă puteți bucura de mâncare jamaicană și de divertisment local. Cazarea în Jamaica, în Mandeville, este o idee bună dacă doriți să cunoașteți localnicii. Iar dacă vă este dor de plajă, trebuie să știți că una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei se află la doar o oră distanță de Mandeville: Treasure Beach, în French Bay! Tot aici veți găsi câteva hoteluri în Jamaica.

Acum știi unde să te cazezi în Jamaica pentru a profita la maximum de acest mic paradis din Caraibe!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro