Unde să vă cazați în Alaska?

Aveți de gând să vizitați în curând unul dintre cele mai sălbatice ținuturi din SUA? Apoi, consultați ghidul nostru cu cele mai bune orașe în care să vă cazați în Alaska!

Alaska este imensă: cel mai mare stat din Statele Unite măsoară 3.800 km de la est la vest și 2.300 km de la nord la sud, adică de trei ori mai mare decât Franța! Aleuții, un popor indigen, au dat numele Alaska, care înseamnă “pământ mare” sau chiar “continent” – un nume care exprimă dimensiunea gigantică a acestui ținut sălbatic situat la marginea lumii. Acesta este și motivul pentru care imigranții americani din anii 1900 au ajuns să o numească “ultima frontieră”. În prezent, mai puțin de un milion de oameni locuiesc aici. Restul teritoriului este locuit de numeroase specii de animale, printre care aproape 150.000 de elani, 110.000 de urși negri și 35.000 de grizzli! Deși Alaska a fost mult timp considerată un teritoriu care putea fi exploatat, recent a fost protejată. Astfel, călătorii în căutare de sălbăticie, natură profundă și calm absolut se vor putea bucura de un ținut conservat, rece și îndepărtat, populat de animale uimitoare, păduri verzi, munți și ghețari. Alaska este o natură a cărei virginitate nu are egal, o natură în care tumultul lumii dezvoltate nu există!

Deci, unde să dormiți în Alaska pentru a vă bucura de un sejur fantastic în acest Nord sălbatic? Pentru a vă ajuta să vă alegeți diferitele cazări în Alaska, repere ale călătoriei dumneavoastră pe “marele pământ”, am enumerat pentru dumneavoastră orașele și locurile de neratat pentru a vă caza în Alaska! Veți avea toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă pregăti pentru marea aventură.

Anchorage

Anchorage, Alaska Situată între ocean și munții acoperiți de zăpadă, Anchorage este cel mai mare oraș din Alaska. Aici locuiește 40% din populația statului! Acest oraș de coastă are o calitate excepțională a vieții, îmbinând urbanismul și spațiile naturale. Anchorage este locul perfect de cazare în Alaska și un loc minunat pentru a începe explorarea sălbăticiei.

În primul rând, orașul este fermecător și are un cadru absolut frumos, cu munții care se profilează în depărtare. În al doilea rând, nu este neobișnuit să întâlnești un animal sălbatic pe o alee, cum ar fi un elan. În al treilea rând, este aproape de multe zone naturale incredibile, cum ar fi Parcul de stat Chugach și lacul cu același nume!

Parcul Național Denali

Parcul Național Denali, Alaska

Credit foto: Flickr – lwtt93

La nord de Anchorage se află Parcul Național Denali 24.585 km² de taiga, tundră și munți acoperiți de zăpadă, inclusiv Muntele McKinley (6194 m), cel mai înalt vârf din America de Nord! Pentru a descoperi această magnifică zonă naturală, vă recomandăm orașele Cantwell McKinley Park sau Healy pentru cazarea dumneavoastră în Alaska. Toate acestea sunt situate de-a lungul Autostrada George Parks la intrarea în parc! În această vastă rezervație naturală, puteți observa numeroase varietăți de păsări și mamifere, inclusiv caribu.

Juneau

Juneau, Alaska Prins între pantele Muntelui. Juneau Juneau, capitala statului, este un loc minunat de cazare în Alaska! Situat în colțul extrem de sud-estic al teritoriului, este un oraș vechi și prietenos, cu muzee, o biserică ortodoxă și vechi mine de aur.

Din telecabina de pe Mount Robert, vă puteți bucura de o priveliște superbă a orașului și a zonei înconjurătoare. Nu departe de Juneau se află unicul Parcul Național Glacier Bay ! Doar o excursie cu barca, caiacul sau avionul vă va permite să o descoperiți, deoarece nu există drumuri care să ducă la ea. Vă așteaptă un spectacol fascinant, cu șaisprezece ghețari care varsă în mare numeroși aisberguri albastre, albe sau gri!

Parcul Național Wrangell-St. Elias

Parcul Național Wrangell-St. Elias

În estul Alaskăi, acest Parcul Național este un paradis natural unde puteți găsi o mulțime de ghețari, lacuri, munți și cascade! Este, de asemenea, o zonă sălbatică bogată în specii de animale. Este posibil să stați în Alaska în jurul acestui parc național și chiar în el! A McCarthy găzduiește numeroase hoteluri, hanuri și cabane. Nu veți duce lipsă de opțiuni de cazare în Alaska în această minunată zonă naturală din Wrangell-St. Elias!

Peninsula Kenai

Peninsula Kenai, Alaska

În partea sudică a statului, în Peninsula Kenai găzduiește unul dintre cele mai frumoase parcuri naționale din teritoriu: Kenai Fjords National Park. De asemenea, are un oraș care este un loc perfect pentru a sta în Alaska: Seward. De aici puteți explora cu ușurință minunile peninsulei! În Kenai puteți vedea multe animale, cum ar fi foci, pinguini, cormorani, marsuini și chiar balene! Peisaje impresionante vă așteaptă în această zonă naturală frumoasă.

Homer

Situat în Peninsula Kenai, Homer este un loc de cazare excelent în Alaska.

Considerată capitala pescuitului din Alaska, aceasta îi va încânta atât pe pescarii amatori, cât și pe cei experți. Dar nu numai atât! Orașul este bine conectat, cu multe drumuri care duc la parcuri frumoase și zone naturale. În Homer, vă puteți bucura de mâncare locală excelentă sau puteți cere să vă gătiți propriul pește, prins de-a lungul Homer Pit, care se aruncă în Golful Kachemak!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro