Unde să te cazezi in Portland

Nu sunteți sigur unde să vă cazați în Portland? Iată care sunt cele mai bune zone de cazare în Orașul Trandafirilor!

Situat pe coasta de nord-vest a Statelor Unite, Portland este cel mai mare oraș din Oregon. Cunoscută sub numele de “Orașul trandafirilor”, această metropolă întinse se mândrește cu o arhitectură modernă uimitoare, precum și cu multe piese unice de istorie. În plus față de acest patrimoniu arhitectural și istoric, Portland este foarte popular pentru scena sa artistică și culturală. Este, de asemenea, cunoscut ca fiind unul dintre cele mai verzi orașe din țară!

Departe de a fi unul dintre cele mai fermecătoare orașe artificiale din SUA, Portland are un suflet real pe care îl poți simți în timpul șederii tale.

Deci, unde puteți sta în Portland pentru a vă bucura de acest farmec unic? Pentru a vă ajuta să vă planificați călătoria, am enumerat cele mai bune zone de cazare din Portland!

Centrul orașului Portland

Centrul orașului Portland

Credit foto: Unsplash – Tuce

Acesta este centrul orașului Portland. Centrul orașului Portland este probabil una dintre cele mai bune zone pentru cazare în Portland. Situat pe malul râului Râul Willamette Aici se găsesc multe restaurante mici și fermecătoare, galerii de artă, cafenele pitorești și magazine neobișnuite.

În această zonă veți găsi, de asemenea, unele dintre principalele atracții turistice ale orașului, cum ar fi Muzeul de Artă Portland “Schnitz”. Sala de concerte Arlene SchnitzerUn teatru istoric care găzduiește artiști locali și internaționali. Pentru a completa acest tablou minunat, superbul Director Park este situat în această zonă, fiind perfect pentru cazare în Portland. Pentru o plimbare culturală, optați pentru o Turul orașului care vă va cufunda în istoria orașului.

Chinatown și Pearl District

Podul Chinatown, Pearl District, Portland

Credit foto: Flickr – Ian Sane

La nord de Burnside Street și de centrul orașului Portland veți găsi Pearl District cunoscut și sub numele de Chinatown. Este unul dintre cele mai vechi cartiere din Portland și a fost cândva centrul orașului.

Pearl District este un loc minunat de cazare în Portland. Este o zonă plină de viață, cu multe atracții și puncte de interes, cum ar fi Grădina chinezească Lan Su – o grădină botanică chineză tipică, sau magnificul Porțile din Chinatown. În această zonă se găsesc multe restaurante și magazine chinezești. Partea de nord a cartierului este un punct fierbinte pentru viața de noapte din Portland, cu faimoase baruri de bere, baruri de vinuri sofisticate și câteva cluburi pline de viață! Pentru cazare în Portland, vă recomandăm cu căldură Pearl District.

Northwest Portland și Nob Hill

Cunoscut și ca ” Cartierul Alfabetului “Datorită străzilor sale numerotate, acest cartier este un loc minunat pentru a sta în Portland.

Ambele au multe baruri și cafenele sofisticate, magazine pitorești și fermecătoare și câteva atracții de neratat, cum ar fi faimoasa Grădină Japoneză, unde se află Grădina internațională de testare a trandafirilor ! Puteți face o plimbare până în partea de sus a orașului, care oferă o priveliște magnifică, iar apoi vă puteți continua plimbarea pe străzile frumoase din Nob Hill, cu casele sale victoriene din secolul al XIX-lea.

Pentru a vă bucura de natură și a simți sufletul orașului, vă recomandăm să alegeți cazarea în Portland în aceste zone din Nobi Hill sau Northwest Portland!

Centrul de Convenții și Cartierul Trandafirilor

Centrul de Convenții Oregon, Portland

Credit foto: Flickr – Centrul de Convenții din Oregon

Situat la est de centrul orașului Portland, hotelul Districtul Lloyd O zonă excelentă pentru a sta în Portland.

Aici veți găsi foarte faimoasa Centrul de Convenții din Oregon și Moda Center societatea-mamă a Portland Trail Blazers foarte populară echipă de baschet din NBA!

Pentru pasionații de cumpărături, la Lloyd Center Mall va fi un loc de joacă perfect. În apropierea podului Burnside Bridge veți găsi, de asemenea, mai multe baruri pentru divertisment de seară.

TravelMax.ro