Unde să stați în Vannes?

Aveți de gând să descoperiți Bretania, poarta de intrare în Atlantic? Iată unde vă puteți caza în Vannes, unul dintre cele mai frumoase orașe din zonă!

Vannes este un oraș francez drăguț, situat pe coasta sudică a regiunii Bretania. Prefectură a departamentului Morbihan, centru al unei aglomerări de 135.882 de locuitori, este un loc cultural și turistic de prim rang; orașul este așezat la poalele Golful Morbihan Orașul vechi este deosebit de frumos, protejat de bastioane și construit în jurul catedralei Saint-Pierre. Centrul istoric este o zonă pietonală și este presărat cu clădiri splendide cu pereți cu colț de lemn.

Odată ajunși acolo, de ce să nu faceți o croazieră de o zi sau să vă plimbați în zona rurală a acestei regiuni unice? Indiferent de decizia pe care o veți lua, această frumoasă comună nu va înceta niciodată să vă uimească.

Sunteți gata să veniți să descoperiți acest oraș cu farmecul său autentic? Pentru a vă pregăti sejurul, am pregătit o listă cu toate sfaturile noastre pentru a găsi pied à terre-ul visurilor dumneavoastră unde să stați în Vannes.

Centrul orașului

Centrul istoric al orașului Vannes are forma unei cetăți medievale înconjurate de bastioane, în întregime pietonale: mergeți și savurați fructe de mare într-unul dintre restaurantele situate în centrul orașului. rue des Halles sau să descoperiți splendidul parc înflorit de la Porte Poterne, în apropiere de Château de l’Hermine un conac maiestuos din secolul al XVIII-lea, care oferă expoziții pentru a descoperi orașul. Apoi, încheiați-vă vizita în fața Catedrala Sfântul Petru care combină stilurile romanic și gotic, inima spirituală a orașului.

Cazarea în Vannes în această zonă nu este o problemă, deoarece există multe hoteluri în zonă care îl întâmpină pe vizitator indiferent de bugetul său.

Tohannic

În sud-estul orașului, la sud-est de oraș, se află in Tohannic este o zonă studențească plină de viață: aici se află Universitatea din Vannes, precum și tehnopolul și, prin urmare, este locul ideal pentru a ieși și a petrece. Clădirile moderne și bulevardele largi contrastează cu străzile liniștite din centrul orașului, iar în nopțile de weekend vă puteți bucura de barurile și discotecile aglomerate!

Dar Tohannic este, de asemenea, o graniță între zonele urbane și rurale: de ce să nu folosiți districtul ca o trambulină spre interiorul Morbihanului, o zonă rurală fermecătoare care poate fi vizitată cu bicicleta sau pe jos?

Pentru cei care sunt în căutarea unui loc de cazare în Vannes în această zonă: nu ezitați să consultați ofertele de apartamente de închiriat de pe platformele de închiriere, prezența acestora fiind foarte marcată în această zonă, mai ales în weekend.

Cartierul portuar

Orașul Vannes se învârte, de asemenea, în jurul lui marina În partea de sud a orașului, portul este un loc popular pentru vizitatori pentru a savura o crêpe în timp ce ascultă pescărușii care se agită, sau pentru a lua una dintre numeroasele bărci care vizitează minunatul Golf Morbihan!

Nu ratați o vizită la acvariu din Vannes sau să te întinzi pe peluzele verzi ale Parc du Golfe și cele 6 hectare de fericire pură dedicate locuitorilor și turiștilor.

Unde să dormiți în Vannes în apropiere de această zonă, dacă preferați o relație simplă și autentică cu locul? Profitați de prezența campingului situat la o aruncătură de băț sau de hotelurile care oferă soluții accesibile și foarte utile.

Conleau

Peninsula Conleau, Vannes

Credit foto: Flickr – ines s.

În apropiere, această zonă liniștită include Peninsula Conleau și plaja din Vannes.

Este un loc plăcut de locuit în timpul verii, deoarece aici vă puteți bucura de malul mării și de numeroasele activități oferite: vă așteaptă o sală de bowling, un cazinou, un terminal de feriboturi și faimosul acvariu Vannes! În ceea ce privește cazarea, este ușor să găsești ceea ce cauți în apropiere, dar locul este destul de luxos, așa că ai grijă la buget!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro