Unde să stați în Concarneau?

Mergeți în Bretania, un ținut celtic între vânturi și maree? Iată unde vă puteți caza în Concarneau, unul dintre cele mai frumoase orașe din zonă!

Situat în sudul regiunii Finistère, pe coasta Cornish, în Golful Pădurii Concarneau este un oraș de 30.000 de locuitori, construit în Evul Mediu în jurul Ville Close, situat în estuarul Moros: Ville Close este un oraș fortificat din secolul al XV-lea construit pe o insuliță, astăzi inima istorică a orașului. Dar Concarneau este un loc extraordinar și datorită situației sale geografice excepționale și a patrimoniului său cultural uimitor. De asemenea, a reușit să se protejeze de urbanizarea rapidă asociată adesea cu coasta atlantică și oferă numeroase atracții care îi vor încânta pe cei mici și pe cei mari.

Doriți să vizitați unul dintre cele mai frumoase orașe din Bretania? Haideți, vă vom însoți și vă vom da cele mai bune sfaturi pentru a găsi cazarea visurilor dumneavoastră în Concarneau.

Marina

Această zonă are vedere spre Ville Close, centrul istoric al orașului Concarneau, un loc în care este bine să trăiești și să te plimbi, dar care nu oferă cazare; dacă vrei să te apropii de el, în zona portului de agrement ar trebui să profiți de gama completă de hoteluri, care vor satisface toate tipurile de cereri și se vor adapta la bugete mai mult sau mai puțin bine umplute. Popular pentru locația și ospitalitatea sa, Hotel du Port de exemplu, este unul dintre locurile de neratat unde călătorilor le place să se oprească pentru una sau mai multe nopți.

Pentru a găsi cazare în Concarneau în inima districtului, consultați ofertele pentru a vedea ce vi se potrivește cel mai bine! Apoi, plimbă-te pe străzile pietruite și pline de viață, protejate de fortificații masive, unde magazinele tipice se întâlnesc cu restaurantele și magazinele de suveniruri, oprește-te pentru a savura un Kouign Aaman la una dintre tarabele specializate în acest fel de mâncare divină, tipică pentru regiune, apoi mergeți să descoperiți Muzeul de pescuit o instituție locală. Ville Close este inima orașului Concarneau!

Beuzec Conq

Probabil mai puțin interesant din punct de vedere cultural, Beuzec Conq este o zonă rezidențială destul de bogată. Bogate, multe reședințe de lux sunt stabilite acolo și; aici se trăiește, dar se și iese în oraș, într-unul din numeroasele restaurante tradiționale, apreciate în mod hotărât de locuitori… și de vizitatorii de trecere!

Mergeți la o alergare de-a lungul Moros și a malurilor sale înflorite: având în vedere bogăția florei și faunei locale, ar fi un sacrilegiu să te lipsești de un asemenea spectacol! Sau vizitați site-ul Castelul Kériolet Această fostă reședință a unei prințese ruse din secolul al XIX-lea este cunoscută pentru arhitectura sa atipică, departe de ceea ce se găsește de obicei pe aceste meleaguri bretone.

Pentru cei care sunt în căutarea unui loc de cazare în Concarneau în această zonă: nu ezitați să consultați ofertele de apartamente de închiriat pe platformele de închiriere, prezența lor fiind foarte marcată în cartier.

Le Cabellou

Le Cabellou, Concarneau

Credit foto: Flickr – Pierre Guezingar

Favoritul nostru: localizat toate în partea de sud a orașului acest loc fermecător oferă o gamă largă de atracții naturale: descoperiți plaja, care se schimbă în funcție de maree, sau vizitați Fort du Cabellou Acesta este un loc turistic popular, cu apusuri de soare minunate!

Nici o problemă pentru cei care caută un loc de cazare în Concarneau cu toate avantajele zonei: oferta hotelieră bine dezvoltată coexistă cu o varietate de soluții de închiriere, pensiuni splendide și chiar un camping de 4 stele. Vă recomandăm să mergeți la Le Minaouët Minaouët este o cale navigabilă mărginită de copaci multicolori, care poate fi admirată atât la mareea joasă, cât și la mareea înaltă!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro