Unde să stați în Calvi?

Se apropie vacanța și plănuiți să descoperiți Corsica? Iată ghidul nostru cu cele mai bune zone de cazare din Calvi!

Situat în nord-vestul Corsicii, Calvi este un oraș-port cunoscut pentru plajele sale frumoase și pentru golful în formă de semilună, Golful Calvi. În vârful vestic al acestui golf magnific se află superba cetate medievală Calvi, emblematică pentru oraș, care domină portul de agrement. În inima cetății se află catedrala barocă Saint-Jean-Baptiste, o bijuterie în coroana orașului Calvi, înconjurată de străduțe pavate magnifice. Calvi nu este doar un frumos oraș de la malul mării, ci are și un patrimoniu cultural și arhitectural superb, cu un farmec pitoresc.

Pe lângă clădirile sale magnifice, orașul face parte din Balagne, o regiune frumoasă care combină bucuria mării cu cea a munților. Calvi este, prin urmare, un excelent punct de plecare pentru a explora minunile din împrejurimi, inclusiv litoralul, interiorul cu satele sale tipice corsicane, munții și pădurile din inima țării sau pentru o plimbare în frumosul oraș vecin L’Île-Rousse!

Pentru a avea un sejur minunat în acest oraș fermecător, vă recomandăm să vă alegeți cu grijă cazarea în Calvi. Atunci se pune întrebarea: unde să dormi în Calvi? Pentru a vă ajuta să vă pregătiți călătoria, am pregătit o listă cu cele mai bune zone de cazare în Calvi!

Centrul orașului și vechiul Calvi

Calvi, centru istoric Pentru a vă bucura de o experiență autentică și pitorească în inima orașului, nu există nimic mai bun decât să vă alegeți cazarea în Calvi în centrul orașului. Dacă vreți să descoperiți orașul și să vi-l însușiți, să descoperiți barurile mici și restaurantele tipice, vă recomandăm Vieux Calvi. Există o gamă largă de oferte de cazare și nu veți duce lipsă de alegere pentru cazarea dumneavoastră în Calvi.

Pentru divertisment, veți avea ocazia să descoperiți monumentele și arhitectura pitorească din Calvi, să vă plimbați de-a lungul portului de agrement sau al cetății și să descoperiți zona rurală sau plaja. Este o bază bună pentru a explora regiunea și cu siguranță unul dintre cele mai bune locuri de cazare în Calvi!

Plaja

Dacă doriți să vă bucurați de plajă mai presus de orice, atunci zona din fața plajei principale a frumosului oraș corsican este locul perfect pentru a vă caza în Calvi! Puteți ajunge cu ușurință pe jos la plaja cu nisip alb, mărginită de pădurea de pini. De la cazarea din Calvi, puteți descoperi, de asemenea, interiorul, munții și pădurile din Calvi, deasupra districtului vecin Petra Maio. Profitați de o plimbare pentru a vă opri la Plaja Alga: amplasată în golful Revellata, această plajă mică, cu o lungime de numai 100 de metri, oferă un interludiu de vis. Vizitatorii îi apreciază latura brută și sălbatică, mai atipică decât plaja principală din Calvi.

Pe drumul spre Porto

Route de Porto este situat în spatele Vieux Calvi. Pentru a rămâne în Calvi, acest loc este perfect! Mai puțin turbulent decât celelalte cartiere, vă oferă acces la o parte mai sălbatică a orașului Calvi: Golful Revellata și punctul cu același nume, unde se află Farul Revellata.

De exemplu, se poate utiliza Calvi Residence este un loc foarte popular pentru vizitatori: pe lângă faptul că se află aproape de centrul orașului Calvi (fără agitația din zonă), are o vedere excepțională la linia de coastă, unde vă așteaptă plimbări frumoase pe vârf și pe munții din jur. Dacă sunteți pasionați de natură și doriți să evitați avalanșa de turiști, atunci alegerea cazării în Calvi în această parte ușor ascunsă a orașului este o idee excelentă!

Petra Maio

Dacă v-ați săturat de plajă și de agitație, atunci Petra Maio te va seduce. Situată în spatele plajei din Calvi, în interior, această zonă este perfectă pentru cazare în Calvi. Iubitorii de natură vor fi încântați de frumoasele plimbări în munții și pădurile din apropiere. Deci, dacă vă plac drumețiile, vă recomandăm Petra Maio pentru cazare în Calvi! În plus, plaja nu este foarte departe cu mașina.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro