Unde să stați în Cadaqués și în împrejurimi?

Plecați în curând într-o călătorie pe coasta spaniolă? Atunci descoperă cele mai bune locuri de cazare în Cadaqués și împrejurimi!

Adesea considerat unul dintre cele mai frumoase sate din întreaga Spanie, Cadaqués este situat în provincia Girona, nu departe de granița franco-spaniolă. Acest mic oraș mediteranean este mai mult decât un simplu oraș de la malul mării, cu plaje și atracții turistice. Cadaqués este plin de mici minuni culturale datorită conservării sale relative față de turismul de masă. Cu străzile sale pitorești, casele sale mici și fermecătoare și peisajul mediteranean frumos, are totul pentru a seduce călătorii și a captiva fotografii amatori! Deci, unde să stați în Cadaqués și în împrejurimile sale pentru a vă bucura de un sejur plăcut? Deși este ușor să vă deplasați pe jos în acest mic sat frumos, este recomandat să vă alegeți cu grijă cazarea în Cadaqués și în împrejurimi pentru a profita la maximum de atmosfera sa unică și conservată.

Pentru a vă ajuta în decizia dvs., am pregătit pentru dvs. o listă cu cele mai bune locuri de cazare în Cadaqués și împrejurimile sale!

Centrul vechi din Cadaqués

Centrul vechi Cadaqués, Spania Cartierul vechi (Casco Antiguo) este cea mai veche parte a satului. Cu străzile sale înguste și casele sale vopsite în alb, are un farmec pe care satele din această parte a coastei spaniole nu-l mai au. Este în Salvador Dalí și eforturile sale de a păstra acest cadru de carte poștală, artistul luptând împotriva dezvoltatorilor imobiliari pentru a-l salva. În acest centru veți găsi mai multe galerii de artă și magazine independente. Pentru a absorbi atmosfera sa tipică și unică, nu putem decât să vă recomandăm această zonă pentru cazare în Cadaqués și în împrejurimi. Nu uitați să vizitați biserica Santa Maria de Cadaqués o bijuterie a cartierului vechi!

Plajele din sud

Llaner Gran Beach, Cadaqués

Credit foto: De JordiCarrio / Shutterstock.com

Cadaqués are forma unui V, cu fața la mare. Centrul vechi ocupă golul acestui V. În sud există numeroase plaje care se întind leneșe, gata să întâmpine turiștii: plajele din Llaner Gran a Sortell și Conca. Peste tot, mici hoteluri și pensiuni au fost amenajate pentru plăcerea călătorilor în căutare de odihnă.

Pentru cazare în Cadaqués și în împrejurimi, acest cartier fermecător de la malul mării este perfect. Cu zidurile sale joase de piatră și casele sale tipice, nu-i lipsește farmecul. În plus, trebuie doar să mergeți câțiva metri de la cazarea dvs. din Cadaqués și din împrejurimi pentru a ajunge la o plajă fantastică. În zonă, nu ratați Mirador – un punct de belvedere superb, la doar o aruncătură de băț de plaja Sortell. Chiar și mai la sud, în Oratori de Sant Pius V este una dintre cele mai frumoase din sat. Acesta vă oferă o priveliște uluitoare a golfului Sa Conca și a golfului Cadaqués!

Plajele din Caials

La vest de V de Cadaqués, veți găsi, ca și în sud, diverse plaje care se întind până la Caials. Acolo, chiar la capătul satului, veți găsi cele mai frumoase golfuri din tot Cadaqués. Aceasta este o parte liniștită și mai degrabă sălbatică a orașului, unde veți găsi multe hoteluri și pensiuni pentru cazare în Cadaqués și în împrejurimi. Bineînțeles, cu cât stați mai adânc în peninsulă, cu atât satul va fi mai puțin accesibil pe jos. Acesta este prețul pe care trebuie să îl plătiți pentru a vă bucura de micile golfulețe fermecătoare din Caials! Nu uitați să vizitați site-ul Búnquer de Caials care oferă o panoramă superbă.

Sa Guarda – În apropiere de Parcul Natural Cap Creus

Cazare în apropiere de Parc de Creus

Credit foto: De Ioana Catalina E / Shutterstock.com

Sa Guarda este o parte a satului care este un pic mai îndepărtată de centrul vechi. În ciuda unei ușoare lipse de farmec, este o zonă excelentă pentru a sta în Cadaqués și în împrejurimi. De la Sa Guarda aveți acces ușor la numeroasele poteci și piste de biciclete care duc la Parcul Natural Cap Creus ! În plus, înălțimile sale oferă priveliști magnifice asupra golfului Cadaqués.

Port-Lligat

Port-Lligat, Cadaqués Un mic sat vecin, Portlligat este un loc minunat de cazare în Cadaqués și în împrejurimi! Deși este mai puțin fermecătoare decât vecina sa, are totuși plaje și peisaje frumoase care îi vor atrage pe călători. În jurul orașului Portlligat se pot face plimbări frumoase de-a lungul mării și spre golfurile din Caials. Nu departe de port se află Casa-Muzeu Salvador Dalí Un must-see în timpul sejurului dumneavoastră!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro