Unde să stați în Belize City?

Unde să stați în Belize City?

Călătoriți în Belize în curând și doriți să vă planificați sosirea în cel mai mare oraș al țării? Iată care sunt zonele de cazare în Belize City!

Belize City este cel mai mare oraș din Belize și principalul său punct de intrare. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei vacanțe în Belize, este posibil să aveți nevoie să petreceți o noapte aici la sosire sau înainte de zborul de întoarcere acasă, de exemplu. Deoarece acest oraș nu este foarte bine dezvoltat pentru călători, vă oferim câteva sfaturi despre unde să vă cazați în Belize City.

Este important de reținut că nu există prea multe hoteluri în acest oraș, fiind disponibile doar aproximativ 50. Cu toate acestea, standardul de cazare este destul de divers, cu hoteluri de la 1 la 5 stele și care oferă o gamă de tarife pentru diferite bugete. Pentru a dormi în Belize City, în apropiere de centrul orașului, trebuie să vă bazați pe un buget care poate varia de la 20 € la peste 300 € pe noapte. Cu toate acestea, este important de reținut că hostelurile de tineret sau case de oaspeți nu sunt deloc dezvoltate în acest oraș și că, dacă sunteți în căutarea unui hotel ieftin în Belize City, acesta va fi cu siguranță un hotel clasic cu o cameră privată.

West Landivar și King’s Park, în apropiere de aeroport

Aeroport, Cazare în Belize City

Credit foto: Flickr – Sonja Stark

Pentru a profita la maximum de călătoria dumneavoastră, este recomandat să alegeți o cazare într-o locație bună. Belize City este un oraș destul de mare, dar, mai presus de toate, nu foarte turistic. Unele zone nu trebuie să fie vizitate de călători.

Dacă doriți să stați aproape de aeroport, pentru a nu pierde timpul în trafic (chiar dacă în Belize City nu prea există acesta), cel mai bine este să rezervați un hotel în zonele West Landivar sau King’s Park. Există multe hoteluri bune în această zonă.

Buttonwood Bay și Bella Vista

Buttonwood, cazare în Belize City De asemenea, puteți alege să vă bucurați de plajă și de frumosul golf în care se află Belize City: pentru aceasta, optați pentru un hotel în Buttonwood Bay sau în zona Bella Vista. Din nou, acestea sunt zone de lux, astfel încât camerele sunt destul de scumpe.

Portul Belize City

În cele din urmă, o altă opțiune plăcută este să alegeți un hotel în apropierea portului din Belize City, deoarece de aici pleacă toate feriboturile spre diferitele insule paradisiace ale țării. Tot în această zonă, în partea de sud-est a orașului, se găsesc și singurele atracții turistice, cum ar fi Muzeul Belize și câteva biserici frumoase.

În orice caz, șederea în Belize City nu este prea utilă, fiind mai degrabă un punct de escală dacă aveți un avion de prins sau dacă aveți o legătură cu o altă țară. Într-adevăr, aeroportul din Belize deservește multe țări din America Centrală și este un punct de sosire foarte convenabil. În cele din urmă, este, de asemenea, cel mai bun punct de intrare pentru a descoperi frumusețea Mării Caraibelor!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro