Unde să stați în apropierea Aeroportului Londra Luton?

Aveți un zbor de dimineață devreme din Londra? Care sunt cele mai bune locuri de cazare în apropiere de Aeroportul Luton din Londra?

Londra este un oraș european emblematic, care nu duce lipsă de obiective turistice de neratat: London Bridge, Big Ben, Tate Modern, Palatul Buckingham și multe altele. Pe lângă vizitele culturale, capitala Marii Britanii are și un important centru de afaceri. Așadar, fie că vă aflați acolo pentru afaceri sau de plăcere, probabil că veți zbura pe Aeroportul Luton din Londra.

Situat la 51 de kilometri nord de capitală, cel mai bine ar fi să găsiți un loc de cazare lângă Aeroportul Luton din Londra. Pentru a vă ajuta, Generation Voyage a selectat cele mai bune hoteluri în apropiere de Luton.

Aeroportul Luton din Londra este deschis pe timp de noapte?

Londra Aeroportul Luton

Credit foto: Shutterstock / Alexandru Domide

Pentru cei mai curajoși, trebuie să știți că Aeroportul Luton din Londra este deschis 24 de ore pe zi. Deci, dacă aveți un zbor de dimineață devreme sau de noapte, puteți dormi până târziu. Există, de asemenea, toalete disponibile toată noaptea, dacă aveți nevoie de ele.
Cu toate acestea, pentru confortul dumneavoastră, este întotdeauna mai bine să dormiți într-un pat confortabil. În acest scop, sunt disponibile mai multe hoteluri în apropiere de aeroport.

Hoteluri unde să stați în apropierea Aeroportului Londra Luton

Londra Aeroportul Luton

Credit foto: Shutterstock / Craig Hastings

Există o serie de hoteluri ușor accesibile de la Aeroportul Luton din Londra. Prețurile pot varia între 30 și 150 de euro, în funcție de unitate. Generation Voyage vă oferă selecția sa dacă doriți să dormiți în apropierea aeroportului Luton.

Hotel Ibis London Luton Airport

Hotelul Ibis este situat la doar zece minute pe jos de la Aeroportul Luton din Londra.

Deschis 24 de ore pe zi, acesta este locul ideal pentru a vă caza înainte de un zbor de dimineață devreme sau după un zbor de noapte. Acesta este un hotel ieftin, cu camere moderne și toate facilitățile de care aveți nevoie: TV cu ecran plat, facilități pentru prepararea de ceai și cafea și un birou. În fiecare dimineață vă puteți bucura de un mic dejun tip bufet. Produse de patiserie, fructe și cafea pentru a vă umple burta înainte de decolare.

Holiday Inn Express London Luton Airport

Acesta este cel mai apropiat hotel de Aeroportul Luton din Londra. La mai puțin de zece minute de mers pe josVeți ajunge la terminal. Dacă aveți o plecare matinală, nu va trebui să vă treziți prea devreme. Dacă sunteți la volan, un parcare este, de asemenea, disponibil pentru câțiva euro în plus.

Pe tot parcursul zilei, cafe-barul oferă o mare varietate de mâncăruri. Pentru micul dejun este oferit un bufet expres. Camerele sunt confortabile și au WiFi gratuit, aer condiționat, TV și baie privată.

Courtyard by Marriott Luton Airport

À 500 de metri Aeroportul Luton din Londra, Courtyard by Marriott este ideal pentru un sejur de o noapte. Fiecare cameră este modernă și elegantă și are TV, birou, minifrigider și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Personalul este amabil și vorbește mai multe limbi (engleză, italiană și poloneză).

Dacă aveți timp liber, hotelul are și o sală de gimnastică pentru a vă menține în formă. După efort, confortul! Restaurantul oferă o gamă largă de mâncăruri internaționale pentru un moment de relaxare cu familia sau prietenii.

Hampton by Hilton Luton Airport

Situat lângă stația Luton Airport Parkway, Hotelul Hampton se află la adresa 1,4 kilometri de la aeroport. Acest lucru vă oferă acces ușor la aeroport și la centrul Londrei.

Camerele sunt bine echipate cu Wi-Fi de mare viteză, TV cu ecran plat și baie cu dușuri cu intrare liberă. Există, de asemenea, o sală de sport deschisă nonstop, unde vă puteți antrena zi și noapte. Când vine vorba de micul dejun, vă așteaptă o surpriză. Felii de șuncă și muesli pentru un mic dejun englezesc.

Unde să stați în apropierea Aeroportului Londra Luton?

Uneori, zborul dumneavoastră poate fi amânat în ultimul moment. Dacă doriți să vă cazați în apropierea aeroportului Luton din Londra, cele mai apropiate hoteluri pot fi uneori rezervate în totalitate. În acest caz, cazarea într-un oraș din apropierea aeroportului poate fi soluția.

Luton

orașul luton

Credit foto: Shutterstock / T H Shah

Luton este situat la 51 de kilometri nord de Londra. Dacă timpul de transfer vă permite o escapadă la Londra, cel mai bine este să mergeți direct de la aeroport cu tren (navetă + tren), în autobuz (mai multe stații în centrul Londrei) sau cu taxi.

În acest oraș de 184.000 de locuitori se află Universitatea din Bedfordshire și Luton Hoo Manor. Conacul, construit în secolul al XVIII-lea, este una dintre cele mai renumite case din Anglia. Astăzi, conacul a fost transformat într-un hotel privat. Un pic mai scump decât hotelurile de mai sus, Luton Hoo Manor promite un lux deosebit.

Hemel Hempstead

hemel hempstead

Credit foto: Shutterstock / Vellendra Sannasy

Hemel Hempstead este un oraș istoric situat la 12 km de Aeroportul Luton din Londra. Pentru aproximativ 6 lire sterline pe sens, un autobuz Puteți lua un autobuz direct de la Aeroportul Luton din Londra sau puteți alege să luați un carpooling sau un transfer privat (aici la cazare).

După cel de-al Doilea Război Mondial, orașul a fost reconstruit pentru a găzdui populația strămutată. Scopul a fost de a face un oraș într-un parc cu multe zone verzi și grădini de apă. În prezent, încă se mai pot vizita unele dintre rămășițele trecutului, cum ar fi biserica normandă Sfânta Maria din secolul al XII-lea. Este una dintre cele mai frumoase din Herfordshire.

Stevenage

stevenage city channel

Credit foto: Shutterstock / Dilchaspiyaan

Dacă zburați de la Aeroportul Luton din Londra, este posibil să dormiți și în Stevenage. Acest orășel de 80.000 de locuitori este situat în 15 kilometri de la aeroport și este deservit de o rețea de autobuze direct de la aeroport (dacă nu aveți mașină sau nu optați pentru taxi).

Cât timp vă aflați în oraș, profitați de ocazia de a vizita cele Șase Coline. Aceste movile funerare reprezintă rămășițele din perioada romană.

Unde să parcați la Aeroportul Luton din Londra?

unde să parchezi la aeroportul londonez Luton

Credit foto: Shutterstock / Captain_Kangaroo

Aveți propriul vehicul? În acest caz, este posibil să aveți nevoie să rezervați o parcare ieftină la aeroport. Pentru aceasta, luați în considerare stația Luton Airport Parkway, care oferă numeroase locuri de parcare, garantându-vă în special un loc de parcare pentru mașina dumneavoastră.

Este posibil să vă rezervați locurile de parcare direct online pentru a garanta un loc și a beneficia de tarife mai mici. Pe site-ul web al Aeroportului Luton din Londra este disponibil un calculator de parcare. Acest lucru va evita orice surpriză neplăcută.

Dacă nu aveți o mașină în Londra, aveți la dispoziție mai multe mijloace de transport:

  • Serviciu de transfer;
  • Tren de la St Pancras sau London Bridge;
  • Terravision sau Easy Bus;
  • Taxiul.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro