Unde să stați în apropierea Aeroportului Londra Gatwick?

Pentru un sejur sau o escală în capitala Angliei, găsiți sfaturile noastre despre unde să dormiți în apropierea aeroportului Gatwick din Londra.

Londra este un oraș care trebuie vizitat cel puțin o dată în viață! Cosmopolită și plină de viață, capitala Angliei are atât de multe de făcut. Dacă vizitați Londra, vizitați British Museum, celebrul Big Ben, London Bridge și Westminster Abbey. În timpul sejurului dumneavoastră, este posibil să aveți un zbor dimineața devreme sau seara târziu. În acest caz, cel mai bine este să găsiți cazare în apropiere de aeroport. Acest lucru vă va scuti de stresul de a călători și de a vă trezi dimineața.

Pentru a vă ajuta, Generation Voyage a alcătuit un ghid al locurilor de cazare în apropierea aeroportului Gatwick din Londra.

Aeroportul Gatwick din Londra este deschis pe timp de noapte?

aeroportul londonez gatwick

Credit foto: Shutterstock / Giovanni G

Situat la 50 de kilometri sud-est de centrul Londrei, poate fi tentant să dormiți pe Aeroportul Gatwick din Londra dacă aveți o escală de o noapte. Trebuie să știți că acest aeroport este deschis 24 de ore pe zi și are toate facilitățile necesare dacă doriți să rămâneți peste noapte. Există Wi-Fi gratuit, toalete, unele magazine deschise toată noaptea și scaune pentru odihnă. Dacă doriți, aeroportul Gatwick are, de asemenea, zone de lounge unde puteți dormi pentru sume cuprinse între 20 și 50 de lire.
Dar dacă doriți un minim de confort, este mai bine să vă cazați într-un hotel din apropierea Aeroportului Gatwick din Londra.

Hoteluri recomandate lângă London Gatwick Airport

aeroportul londonez gatwick - prezentare generală

Credit foto: Shutterstock / Mohd Syis Zulkipli

Pentru a evita să dormiți la Aeroportul Gatwick din Londra, alegeți din selecția noastră de hoteluri din apropiere.

Blocul Aeroportului Gatwick

Acest hotel este situat chiar în aeroport, în terminalul de sud.
Camerele sunt moderne, elegante și confortabile pentru un somn bun înainte de un zbor de dimineață devreme. Puteți alege între camere de familie, camere single și chiar apartamente prezidențiale.
Este posibil să vă înregistrați bagajele cu o zi înainte de zbor. În acest fel, nu va trebui să vă faceți griji pentru nimic altceva odată ce ajungeți la Aeroportul Gatwick. Relaxează-te!

Yotel London Gatwick Airport

Yotel London Gatwick Airport se află în interiorul terminalului de sud al aeroportului Gatwick și este ideal dacă aveți un zbor de dimineață devreme. Camerele hotelului sunt inspirate de cabinele de lux ale avioanelor de pasageri. De asemenea, puteți rezerva o cameră pentru o zi dacă aveți o escală. Acestea sunt apoi disponibile cu ora. Acesta este un hotel ultramodern, unde vă puteți bucura de un serviciu gratuit și nelimitat de ceai și cafea. Ideal pentru a vă trezi înainte de zborul de dimineață!

Hampton by Hilton London Gatwick Airport

Hotelul Hampton by Hilton oferă acces direct la terminal printr-o pasarelă. Hotelul oferă o sală de fitness deschisă nonstop, un mic dejun cu autoservire și unități de cazare confortabile. Pentru cei care călătoresc la Londra în interes de afaceri, Hampton by Hilton are și un centru de afaceri cu imprimantă, fax și birou. De la hotel aveți acces la gara Gatwick, care vă conectează cu centrul Londrei și cu orașul Brighton.

Premier Inn London Gatwick North Terminal Hotel

Hotelul Premier Inn London Gatwick North Terminal este situat vizavi de terminalul de nord. Hotelul pune la dispoziție un autobuz de transfer gratuit către diverse terminale. Fiecare cameră are un birou, baie privată și TV prin satelit. Astfel, este un loc minunat pentru a vă relaxa înainte de zborul de la Aeroportul Gatwick din Londra. În fiecare zi este servit un mic dejun bogat cu preparate calde și reci.

Casa de colț

Hotelul Corner House este situat la 5 km de Aeroportul Gatwick din Londra. La un cost redus, există un serviciu de transfer de la și către aeroport, disponibil 24 de ore pe zi. Hotelul este administrat în întregime de o familie britanică, ceea ce îl face un loc de cazare prietenos și primitor. Este locul perfect pentru a vă cufunda în cultură în timpul șederii la Londra. Dacă ați închiriat o mașină, aveți la dispoziție și o parcare.

Unde să stați în apropierea Aeroportului Londra Gatwick?

Dacă doriți să rezervați în ultimul moment un hotel lângă Aeroportul Gatwick din Londra, este posibil ca majoritatea hotelurilor să fie rezervate complet. Nu vă faceți griji, există mai multe orașe care oferă cazare alternativă.

Crawley

crawley cazare aeroportul londra gatwick

Credit foto: Shutterstock / Philip Bird LRPS CPAGB

La 45 de kilometri sud de Londra și la 29 de kilometri nord de Brighton, în Crawley se află Aeroportul Gatwick, al doilea aeroport ca mărime din capitala Angliei. Este un oraș foarte vechi, care datează de peste 7.000 de ani. Au fost găsite urme din epoca de piatră și din perioada romană. Dacă stați în oraș, faceți o plimbare în parcul Tilgate sau în parcul Buchan Country.

Westminster

westminster londra londra abația thames reflecție

Credit foto: Shutterstock / Sven Hansche

Pentru a ajunge la Aeroportul Gatwick din Londra din capitală, este suficient să luați un tren expres de la Gara Victoria. În doar 30 de minute, veți ajunge direct la aeroport pentru a prinde zborul. Stația este situată în Westminter, una dintre cele mai emblematice zone ale capitalei. Acest cartier este marcat de străzile principale și de monumentele sale impunătoare. Aici se află Parlamentul englez, unde puteți admira clopotul Big Ben. De asemenea, vă aflați chiar lângă Westminster Abbey, sediul monarhiei engleze.

După cum puteți vedea, Westminter are dublul avantaj de a fi aproape de aeroportul Gatwick și de a fi un loc de vizitat în Londra.

Unde să parcați la Aeroportul Gatwick din Londra?

Dacă aveți o mașină, puteți alege din 3 parcări de la Aeroportul Gatwick din Londra:

  • Parcare premium;
  • Parcare pe termen lung (un pic mai departe decât celelalte, există un autobuz de transfer care vă duce la terminale) ;
  • Parcare pe termen scurt.

Dacă nu aveți o mașină, există o mulțime de alte modalități de a ajunge la Aeroportul Gatwick din Londra: autobuz, tren, mașină privată sau taxi.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro