Unde să stați în apropierea Aeroportului LaGuardia din New York?

Aveți un tranzit sau o călătorie planificată la LaGuardia? Iată sfaturile noastre despre unde să vă cazați la Aeroportul LaGuardia!

Aterizare târzie sau decolare timpurie la Aeroportul LaGuardia din New York? Doriți să vă odihniți și să fiți cât mai aproape de aeroport? Evitați să rămâneți blocați în ambuteiaje? Sunteți doar în trecere, cu o escală scurtă sau lungă? Există diverse motive pentru care este posibil să aveți nevoie să dormiți lângă Aeroportul LaGuardia din New York.

Situat în Queens, unul dintre cele cinci cartiere care alcătuiesc New York, Aeroportul LaGuardia se află la numai 12 kilometri de centrul orașului Manhattan. Este cel mai mic dintre cele trei aeroporturi din New York, dar este totuși foarte aglomerat. Acesta este conceput pentru zborurile interne, astfel că nu există birouri de imigrare sau de vamă. Cu toate acestea, operează unele zboruri internaționale din patru orașe canadiene, Toronto, Montreal, Ottawa și Halifax. Dar și din Bahamas, Bermude și insula Aruba. În consecință, procedurile administrative și vamale trebuie îndeplinite în aceste țări înainte de plecare.

Aeroportul LaGuardia este deschis pe timp de noapte?

Aeroportul LaGuardia din New York nu este deschis în permanență. Terminalele sale se închid de la De la 23.00 la 4.00 iar zona de recepție nu este tocmai cea mai primitoare. Un amalgam de scaune cu cotiere, mai mult sau mai puțin curate, instalații învechite, băi defecte. Aeroportul LaGuardia nu se ridică la nivelul traficului său, în ciuda renovărilor în curs de desfășurare planificate până în 2022. Există, de asemenea, multe persoane fără adăpost și ocupanți ilegali care dorm noaptea pe mesele celor două zone de alimentație publică.

Din fericire, în timpul orelor de deschidere, zonele de lounge ale celor cinci companii vor fi disponibile pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă aveți un bilet la clasa economică, acest serviciu este contra cost.

Puteți ajunge la zona de plecare cu un autobuz de transfer gratuit. În funcție de programul de zbor, nu este nevoie să vă urcați în prima navetă care apare. Vi se va spune ce navetă corespunde zborului dumneavoastră. Cel mai simplu mod de a ajunge la diversele zone de interes din New York City de la LaGuardia este pe șosea. Cea mai ieftină variantă este metroul, însă este și cea mai complicată, deoarece prima stație este la 20 de minute de mers pe jos de aeroport. Prin urmare, se recomandă folosirea unui taxi, a unui autobuz, a unei dube împărțite cu alți călători sau a unei mașini de închiriat.

Hoteluri unde să stați în apropierea aeroportului LaGuardia.

După cum puteți vedea, doar cei mai aventuroși vor încerca să petreacă noaptea în aeroport. Cu toate acestea, bunul simț vă va dicta, în mod normal, să găsiți o cameră de hotel. Chiar dacă nu există hoteluri în aeroport, veți găsi cu ușurință unele în jurul aeroportului. Cu toate acestea, în funcție de perioade și de aglomerație, tarifele variază. Așadar, un sfat, luați în considerare utilizarea unui site de rezervări pentru a compara prețurile.

Aeroportul New York LaGuardia Marriott

Hotelul Marriott este situat peste drum de terminalul C și are două restaurante. Există, de asemenea, o sală de fitness deschisă nonstop, acces la internet de mare viteză și săli de ședințe. În plus, un autobuz de transfer gratuit este disponibil 24h/24 la cerere.

Hampton Inn LaGuardia Airport

Hampton Inn este situat la doar cinci minute de la aeroport cu mașina.

Oaspeții au acces gratuit la cafea caldă disponibilă nonstop, la fel ca și centrul de afaceri. Printre numeroasele servicii oferite se numără Wi-Fi, sală de sport și piscină, serviciu de transfer, spălătorie și curățătorie chimică.

Hotel LaGuardia Plaza

Plaza Hotel este singurul hotel din zonă cu o piscină încălzită și vă întâmpină în orice moment. Centru de fitness, jacuzzi, restaurante, centru de afaceri cu calculatoare, fax și fotocopiatoare. Aproape că poți trăi în acest hotel fără să fii nevoit să pleci vreodată.

The navete către aeroport, metrou și Queens Center Mall sunt disponibile la anumite ore.

Aloft New York LaGuardia Airport

Aloft este situat în apropierea unei stații de metrou, care vă va permite să ajungeți în multe locuri din New York. Este mai puțin echipat decât hotelurile anterioare. Cu toate acestea, are un centru de afaceri și un bar cu o terasă în aer liber, printre alte facilități.

În ce oraș ar trebui să mă cazez lângă Aeroportul La Guardia?

Central Park, New York

Credit foto: Shutterstock / Songquan Deng

Este destul de simplu să dormiți în apropierea Aeroportului LaGuardia din New York, deoarece acesta este situat într-o zonă foarte densă. Prin urmare, va fi ușor să dormiți într-una dintre așezările care alcătuiesc New York-ul. Cu toate acestea, dacă aveți o escală lungă, este posibil să doriți să explorați unele cartiere. Sau locuri care sunt puțin mai puțin urbanizate, dar care nu trebuie să fie grăbite. Iată câteva locuri în care vă puteți caza, fie în hoteluri.

Southampton

Situat în 1h30 cu mașina De la Aeroportul LaGuardia – New York, Southampton este una dintre cele două comunități care alcătuiesc Hamptons. Este o zonă de stațiune populară pentru elita americană. Există multe locuri de vizitat în Southampton și în împrejurimi. Rezervația indiană Shinnecock, podgorii, plantații de dovleac, cluburi de golf, plimbări pe plajă cu vedere la proprietățile bogate. Oferta de activități este variată.

Long Beach

De ce nu faceți o excursie la plajă? Long Beach este ideală pentru o plimbare între zboruri. Restaurantele, barurile, cei mai festivi se pot bucura de brunch-uri “bottomless”, cu alcool nelimitat în cursul dimineții. Cei care vor să fie mai relaxați pot merge la plaja vecină, mai naturală, Jones Beach State Park.

Queens Village

Cu o populație estimată la aproape 2,3 milioane de locuitori în 2018, Queens Village are cartiere diferite pentru toate clasele sociale posibile. Deși are unele dintre cele mai sărace cartiere din New York, clasa de mijloc este cea mai bine reprezentată. Hotelurile sunt situate în principal în cartierele mai bogate. Cu toate acestea, în Queens Bridge puteți vizita studiouri de film, muzee sau puteți asista la concerte hip-hop.

Deoarece aeroportul este situat în acest cartier, acesta este cel mai convenabil loc de cazare lângă Aeroportul LaGuardia.

Manhattan

Inima economică și financiară a Big Apple (porecla New York-ului), viața în Manhattan este agitată. Vizitați numeroșii zgârie-nori, faceți sport sau vizitați grădina zoologică din Central Park. Cu musicaluri pe Broadway, muzee și galerii de artă din belșug, nu veți avea probleme în a găsi cazare în numeroasele hoteluri din cartier.

Unde să parchezi la Aeroportul LaGuardia?

Aeroportul LaGuardia are șase parcări. Costul parcării va depinde de durata și de distanța până la aeroport. Aceasta variază de la 4$ timp de o oră, până la 39$ pe zi. Mai multe companii private oferă, de asemenea, parcări sau garaje în imediata apropiere a aeroportului.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro