Unde să stați în apropierea aeroportului Frankfurt/Main?

Sunteți în vizită în capitala financiară a Germaniei? Găsiți toate sfaturile noastre despre unde să vă cazați în apropierea aeroportului din Frankfurt pe Main.

Frankfurt, la granița cu Franța, este unul dintre acele orașe europene pe care ar trebui să le vizitați pentru un weekend. Distrus complet în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, orașul a reușit să se reconstruiască. Astăzi, multe dintre instituțiile financiare din lume au sediul aici. Dincolo de acest aspect economic, Frankfurt este, de asemenea, un oraș cultural de avangardă. Orașul este străbătut de numeroase muzee și monumente. Depinde de tine să le descoperi.

Așadar, dacă v-ați hotărât să stați în Frankfurt, există șanse să treceți prin Aeroportul Frankfurt am Main. Am alcătuit un mic ghid al locurilor de cazare în apropierea Aeroportului Frankfurt.

Aeroportul din Frankfurt am Main este deschis noaptea?

Aeroportul Frankfurt am Main este deschis 24 de ore pe zi. Dacă aveți o escală în mijlocul nopții, un zbor de dimineață devreme sau seara târziu, puteți rămâne peste noapte fără probleme. Este unul dintre cele mai bine echipate aeroporturi din Europa. Aveți la dispoziție numeroase facilități. Există săli de yoga deschise toată noaptea, zone de relaxare cu scaune confortabile.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă simțiți cât mai confortabil, există o mulțime de hoteluri în apropierea aeroportului din Frankfurt pe Main.

Hoteluri recomandate în apropierea Aeroportului Frankfurt am Main

Hotel Hilton, Aeroportul Frankfurt am Main

Credit foto: Facebook – Hilton Frankfurt Airport

Hotel Sheraton Frankfurt Airport

De la hotelul Sheraton Frankfurt Airport, aveți la dispoziție un acces direct la terminalul 1 de la Aeroportul Frankfurt/Main. Fiecare cameră este izolată fonic pentru a asigura un somn bun.

Pentru o relaxare maximă, vă puteți înscrie la centrul spa al hotelului și vă puteți lăsa răsfățat. Pe lângă saună și baie de aburi, vă puteți bucura de un masaj sau de un tratament de înfrumusețare. De asemenea, dacă doriți să vă puneți din nou în formă, aveți la dispoziție o sală de sport. Hotelul are 2 restaurante. Taverna servește specialități germane pentru o imersiune totală în țară. Flavors, mai internațional, oferă preparate europene și asiatice.

Hilton Frankfurt Airport

Acest hotel de 4 stele este situat în apropiere de Aeroportul Frankfurt/Main și la numai 15 minute de centrul orașului Frankfurt. De la hotel se poate ajunge direct la terminalul 1 prin pasarela pietonală sau cu mașina/taxi/navetă privată prin A3 sau A5.

Hotelul Hilton Frankfurt Airport este situat în clădirea cu design futurist The Squaire. La fel ca și clădirea, camerele și suitele sunt toate moderne și de design. Acestea includ TV cu ecran plat, aer condiționat și acces la internet Wi-Fi. De la hotel vă puteți bucura de vedere la aeroport și la zona înconjurătoare a orașului Frankfurt. Un centru spa cu saună și baie de aburi este disponibil gratuit pentru toți oaspeții hotelului.

Hotelul MY CLOUD Transit

MY CLOUD Transit Hotel este situat în incinta aeroportului, mai exact în terminalul 1, la nivelul terminalului 1, la nivelul poarta Z25. Acest hotel este destinat persoanelor care zboară în afara spațiului Schengen, fie că este vorba de o escală sau de un sejur. Camerele sunt moderne și oferă vedere directă la aeroport. Toate sunt dotate cu aer condiționat, birou și TV cu ecran plat. Vă rugăm să rețineți că accesul la hotel este posibil doar între orele 05:00 și 22:00.

Toyoko Inn Frankfurt

În timpul vizitei dvs. la Frankfurt, vă puteți caza la Toyoko Inn. Hotelul este situat în apropierea obiectivelor turistice din oraș, precum Muzeul Städel, Teatrul Englez, centrul expozițional Messe Frankfurt și Muzeul German de Film. De la aeroport (13 km) se poate ajunge cu ușurință și prin transport public.

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, Wi-Fi, birou și TV cu ecran plat pentru confortul dumneavoastră. Personalul hotelului vorbește mai multe limbi (franceză, engleză, germană și spaniolă) pentru a vă oferi toate sfaturile de care aveți nevoie pentru a vizita orașul sau pentru a ajunge la aeroport.

În fiecare dimineață este servit un mic dejun continental tip bufet.

Unde pot sta în apropierea Aeroportului Frankfurt/Main?

Ați anulat sau întârziat în ultimul moment și nu aveți un hotel rezervat lângă aeroportul din Frankfurt/Main? Nu intrați în panică, orașul Frankfurt este plin de locuri minunate în care să vă petreceți noaptea. Urmați ghidul nostru.

Innenstadt și Altstadt

Centrul orașului Frankfurt este locul ideal pentru un sejur scurt. Pentru toate victimele modei, paradisul este la îndemână. De-a lungul Zeil, strada comercială din Frankfurt, există numeroase centre comerciale și buticuri de modă. Pentru seară, aveți la dispoziție o gamă largă de restaurante și baruri. Iar dacă sunteți în căutarea unei liniști și a unei mici păreri de rău, nu vă faceți griji! În cartierele Innenstadt și Altstadt se află numeroase parcuri.

În plus, în doar cincisprezece minute cu trenul din centrul orașului, vă aflați la aeroportul Frankfurt/Main.

Sachsenhausen

Sachsenhausen este un cartier turistic situat pe malul râului Main. Aici, atmosfera este mai calmă și mai senină. Acesta este locul ideal pentru a vizita Frankfurt cu familia. Există numeroase restaurante care oferă specialități germane. De asemenea, prețurile la cazare sunt mai mici decât în centrul orașului, dacă aveți un buget restrâns.

Și în acest caz, ar trebui să alegeți transport public pentru a ajunge la aeroport.

Bornheim

Strada în Bornheim, Frankfurt

Credit foto: Flickr – il_cattivo

Bornheim este locul unde trebuie să fiți dacă veniți la Frankfurt pentru a petrece. Baruri, restaurante, pub-uri, cafenele, aveți de unde alege. Nocturnele se adună de-a lungul Berger Strasse. Aceasta este cea mai animată stradă din Frankfurt și se întinde pe o lungime de 2,9 kilometri. Aici veți găsi restaurante, magazine, terase, etc.

Aeroportul din Frankfurt este ușor accesibil din Bornheim: trebuie doar să luați tren atunci metrou.

Unde se poate parca la aeroportul din Frankfurt am Main?

Aeroportul din Frankfurt am Main are două terminale, fiecare cu propria parcare.

Însoțitorii vor trebui să plătească între 2,50 și 5 euro pentru primele 30 de minute. Ulterior, fiecare oră costă între 4 și 5 euro. Dacă parcați pentru o perioadă mai lungă, tariful zilnic începe de la 23,50 EUR. Pentru parcările mai îndepărtate este disponibil un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul.

Dacă vizitați Frankfurt fără mașină, există două modalități de a ajunge la Aeroportul Frankfurt am Main:

  • Cu trenul Călătoria durează cincisprezece minute și costă 9,30 euro. Trenul este disponibil între orele 5 dimineața și miezul nopții.
  • Taxiul Un taxi ceva mai scump costă 30 de euro pentru o călătorie de 25 de minute. Taxiurile circulă 24 de ore pe zi.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro