Unde să stați în apropierea Aeroportului Dublin?

Vii să vizitezi Dublin? TravelMax a alcătuit un mini-ghid de locuri de cazare în apropierea Aeroportului Dublin.

Situat în mijlocul coastei de est a Irlandei și la nivelul orașului Liverpool, Dublin este capitala Republicii Irlanda, cu o populație de 533.165 de locuitori. Aveți o legătură în Dublin sau vizitați capitala irlandeză pentru câteva zile? Este posibil să aveți nevoie să parcați sau să dormiți în apropierea Aeroportului Dublin. Aeroportul din Dublin este al 17-lea cel mai aglomerat aeroport din lume, cu 27,9 milioane de pasageri internaționali care au trecut pe acolo în 2016. Această cifră este de patru ori mai mare decât populația totală a Irlandei, de 6,95 milioane de locuitori.

Prin urmare, Aeroportul Dublin atrage o mulțime proporțională. Zborul dumneavoastră pleacă dimineața devreme sau seara târziu? Iată cele mai bune ponturi despre unde să vă cazați în apropierea Aeroportului Dublin.

Aeroportul Dublin este deschis pe timp de noapte?

Să dormi la aeroport – ce idee amuzantă! Pentru a economisi câțiva euro sau pentru a aștepta un zbor, este posibil să fiți nevoit să dormiți lângă Aeroportul Dublin. În acest caz, luați un sac de dormit bun, o pernă și stați aproape de bagaje: aveți ingredientele pentru o noapte precară! Aeroportul din Dublin rămâne deschis pe timp de noapte și are mai multe locuri unde te poți întinde și dormi. Ghidul de dormit în aeroport dezvăluie câteva secrete cititorilor.

Preferați să aveți un somn bun? Aici se află hotelurile din apropierea Aeroportului Dublin!

Hoteluri lângă Dublin Aeroport

Maldron Hotel Dublin Airport ****

Trebuie să stați aproape de Aeroportul Dublin? Maldron Hotel Dublin Airport este clasificat la patru stele și este situat direct în în teren Aeroportul Dublin. Un serviciu de autobuz de transfer este furnizat 24h/24 la terminale.

Acest hotel oferă camere moderne, cu aer condiționat, o parcare privată securizată și un restaurant de calitate. Hotelul se mândrește cu lenjerie de pat și articole de toaletă de calitate. Un club de agrement (ALSAA) cu piscină, sală de gimnastică și jacuzzi este la dispoziția publicului.

Carlton Hotel Dublin Airport ****

Acum, zborul dumneavoastră a fost amânat sau anulat și înțelegeți ce înseamnă capriciile călătoriei. Carlton Hotel Dublin Airport are o clasificare de patru stele și este situat la aproape de de la aeroport. Un serviciu de autobuz de transfer de la terminale este asigurată în fiecare zi, 24h/24.

Este disponibilă o parcare publică gratuită. De asemenea, hotelul pune la dispoziția oaspeților Wi-Fi gratuit. Camerele au vedere la Dublin sau la pistele aeroportului, sunt spațioase și izolate fonic. Ai poftă de mâncare? Bucurați-vă de bucătăria irlandeză la restaurantul hotelului, care folosește produse locale proaspete. O sală de sport este deschisă zi și noapte.

Radisson BLU Hotel Dublin Airport ****

Hotelul Radisson BLU este situat în cadrul complexului Aeroportului Dublin. Dacă zborul dumneavoastră pleacă mai devreme în ziua următoare, veți fi în câteva minute la distanță de mers pe jos de terminalul dumneavoastră. Este un hotel de 4 stele care oferă, de asemenea, propriul său serviciu de transfer gratuit la și de la aeroport, 24 de ore pe zi. Vestea bună este că centrul orașului Dublin se află la numai 12 minute de mers.

Camerele au aer condiționat și paturi de calitate. Hotelul oferă Wi-Fi gratuit, mic dejun și check-in și check-out rapid. Sala de sport și piscina ALSAA, aflate la 2 minute distanță, sunt, de asemenea, gratuite. O parcare publică privată este disponibilă la un cost de 12,5 € pe zi.

Glenmore House ***

Sunt pline hotelurile din complexul Aeroportului Dublin? Iată un hotel la care să vă cazați cinci minute cu autobuzul de la Aeroportul Dublin: Glenmore House.

Glenmore House oferă cazare cu Wi-Fi gratuit și camere cu baie privată. În fiecare dimineață se oferă mic dejun gratuit. Hotelul se află aproape de magazinele și pub-urile din orașul Swords.

Trebuie să ajungeți la aeroport dimineața devreme? Verificați orarul: există autobuz Autobuzele publice către Dublin și aeroport opresc în fața intrării hotelului. Alternativ, există o taxă (plătibilă) autobuz de transfer va efectua transferul dumneavoastră!

Unde să stați în apropierea Aeroportului Dublin?

dublin-5

Hotelurile din apropierea Aeroportului Dublin sunt rezervate în totalitate? Nu vă faceți griji, există comunități în apropierea aeroportului unde puteți rezerva o cameră pentru a rămâne peste noapte.

Săbii

Swords este un mic oraș de 37.806 locuitori, situat la nord de aeroport. Are câteva hoteluri unde puteți rezerva o cameră. Este un loc bun pentru a vă caza în apropiere de Aeroportul Dublin și a avea în același timp posibilitatea de a vizita orașul. Pe ordinea de zi se află castelul normand, cu turnul și bastioanele sale, care datează din 1200.

The linii de autobuz 41, 102 și H1 oferă acces la Aeroportul Dublin din Swords în 20-30 de minute.

Beaumont

Beaumont este o suburbie din nordul orașului Dublin, situată între centrul orașului și aeroport. Beaumont găzduiește spitalul omonim, unul dintre cele mai mari spitale din Dublin. În cazul în care hotelurile din apropierea aeroportului sunt rezervate în totalitate, există câteva hoteluri unde puteți rămâne pentru o noapte.

Pentru a ajunge acolo, luați linii de autobuz 16 și 41.

Ballymun

La vest de Beaumont și Santry, această mică localitate suburbană situată la nord de Dublin are și câteva hoteluri în care vă puteți caza. Are un centru urban mic. Aproximativ 22.109 persoane locuiesc aici în mod permanent. Zona este bine cunoscută în Dublin pentru nivelul ridicat de locuințe sociale. În trecut, zona a avut o reputație proastă. Cu toate acestea, a devenit un bun compromis pentru a dormi în apropierea Aeroportului Dublin dacă hotelurile din apropiere sunt pline.

Puteți ajunge la Ballymun de la aeroport cu autobuzul cu liniile 41, 13, 700 și 83.

Unde să parchezi la Aeroportul Dublin?

Mașină

Credit foto: Shutterstock / KatePh

Ai venit la Dublin si ai inchiriat o masina ? Este posibil să aveți nevoie să rezervați online parcarea de la aeroport la cel mai bun preț. Puteți alege între :

  • Parcarea Express Red Car Park,
  • Parcarea Holiday Blue Car Park,
  • Parcarea Express Green,
  • Terminalul 1: terminal 1 Parcarea A și Parcarea C
  • Terminalul 2 : terminal 2 Pe termen scurt și Suprafața

Pentru parcarea pe termen scurt, se aplică un tarif de 40€ pe zi, 3€ prima oră, apoi 4,50€ pe oră suplimentară. Pentru parcarea pe termen lung, trebuie să plătiți 9,50€ pe zi de parcare. Așadar, parcarea la Aeroportul Dublin poate fi costisitoare!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro