Unde să stați în apropierea aeroportului din Palermo?

Aveți de gând să stați în Palermo, Sicilia? Aici îți oferim ponturile noastre despre unde să te cazezi în apropierea aeroportului din Palermo!

Aterizați pe aeroportul Palermo Falcone-Borsellino? Ajungi târziu? Decolezi dimineața devreme și cauți un loc de cazare aproape de aeroportul din Palermo? Alege să te cazezi la un hotel aproape de aeroport pentru a câștiga somn sau pentru a evita orice inconvenient pe drum!

De asemenea, aeroportul poate fi dificil de accesat cu transportul public din centrul orașului. De asemenea, este posibil ca zborul dumneavoastră să fie amânat sau anulat. Aeroportul Falcone-Borsellino din Palermo, cunoscut și sub numele de Punta Raisi, este situat la 35 de kilometri vest de oraș, așa că ar fi înțelept să dormiți în apropiere. Iată mini-ghidul nostru pentru a afla unde să vă cazați lângă aeroportul din Palermo.

Aeroportul Palermo este deschis noaptea?

Aeroportul din Palermo este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Italia și se află pe locul șapte în ceea ce privește traficul de pasageri. Acest lucru a dus la dezvoltarea de diverse facilități și servicii. Cu toate acestea, aeroportul Falcone-Borsellino are doar un singur terminal de pasageri și nu este posibil să dormiți în aeroport. Într-adevăr, aeroportul se închide noaptea când nu mai există niciun furt.

Printre serviciile gratuite oferite de aeroport se numără accesul gratuit la internet wireless. Disponibilă în zona de îmbarcare, această funcție este utilă atunci când așteptați zborul de întoarcere, dar nu vă permite să contactați un șofer sau un hotel după ce vă aflați în sala de sosiri. Din toate aceste motive, ar putea fi o idee bună să găsiți cazare în apropiere, pentru că vă va scuti de multe bătăi de cap.

Hoteluri recomandate în apropierea aeroportului Palermo

Hotelul Magaggiari Hotel Resort

Credit foto: Magaggiari Hotel Resort

Pentru a găsi un loc de cazare în apropierea aeroportului din Palermo, puteți alege orașul Cinisi, municipalitatea în care se află aeroportul. Vă puteți rezerva noaptea de hotel online, în avans. Bugetul pentru un hotel sau o pensiune începe de la 35 € pe noapte pentru două persoane și în jur de 140 € pentru cazare la un hotel de 4 stele. Vă prezentăm o selecție a câtorva locuri de cazare în apropierea aeroportului din Palermo.

Orașul de mare

Situată în Cinisi, casa de vacanță Villetta a mare se află la aproximativ la un kilometru de aeroport. Locația este într-adevăr ideală pentru a ajunge la terminalul Punta Raisi, la mai puțin de un kilometru de aeroport. 15 minute de mers pe jos ! A serviciu de transfer de la aeroport este, de asemenea, disponibil la un cost suplimentar. Prețul mediu pentru două persoane este de 46 EUR pe noapte.

Vila are aer condiționat, o grădină și un grătar. Primirea este renumită, iar marea este în apropiere. Puteți admira chiar și apusuri de soare magnifice.

Vila Modus Vivendi

Tot în Cinisi, la aproximativ 25 de kilometri din Palermo și mai puțin de 5 kilometri de la aeroport, Villa Modus Vivendi oferă, de asemenea, un transfer de la/la aeroport Aeroportul din Palermo.

Villa Modus Vivendi are o recepție deschisă nonstop, Wi-Fi gratuit și parcare privată gratuită. Prețul mediu pe noapte este de 40 €, iar în fiecare cameră vă puteți relaxa în grădina cu piscină sau puteți viziona un televizor. De asemenea, fiecare apartament are o zonă de luat masa și o bucătărie.

Reședința Villa Rosa dei Venti

Residence Villa Rosa dei Venti este situat la doar câteva minute de 10 minute cu mașina de la aeroport și dispune de parcare gratuită și de un serviciu de navetă aeroport. Aceasta este o opțiune foarte convenabilă pentru o sosire târzie sau o plecare timpurie.

Apartamentele și camerele de la Residence Villa Rosa dei Venti au Wi-Fi, o grădină și o piscină sunt, de asemenea, disponibile, pe lângă o primire fermecătoare și câteva produse de patiserie la micul dejun. Raportul calitate-preț este considerat excelent de către oaspeții care au evaluat reședința pe site-urile de rezervări. Prețul este de aproximativ 35 de euro pe noapte pentru două persoane.

Magaggiari Hotel Resort ****

Hotelul Magaggiari Hotel Resort este situat în Cinisi, la 5 kilometri de la aeroport și la 20 de minute cu mașina de orașul Palermo. De la aeroport puteți lua un navetă privată care vă va duce la stațiune în 15 minute.

Amplasat într-un parc imens, acest hotel de 4 stele oferă o piscină în aer liber și un teren de tenis. Toate camerele de la Magaggiari sunt dotate la un standard ridicat. Restaurantul hotelului este deschis până la ora 23:00 seara, ceea ce este convenabil dacă ajungeți târziu. Tariful de bază al camerei duble este 135 € în medie.

Hotel Palm Beach ***

Dacă doriți să combinați apropierea de aeroport cu un cadru de vacanță, hotelul Palm Beach este locul potrivit, deoarece aeroportul internațional se află la doar 10 minute de mers cu mașina. A Serviciu de transfer (contra cost) este la dispoziția dumneavoastră.

Situat pe plaja din Cinisi, se află la 4 km de grădina zoologică Bioparco di Sicilia din Carini și are vedere la Golful Castellammare. Hotelul oferă parcare gratuită și camere cu aer condiționat, unele cu vedere la mare. Călătorii apreciază locația acestei unități de cazare și raportul calitate-preț. O cameră costă aproximativ 56 de euro pe noapte.

Unde să stați în apropierea aeroportului din Palermo?

Cinisi

Cinisi este un mic oraș balnear situat în partea de est a Golfului Castellammare, în valea pârâului Furi. Aeroportul internațional din Palermo este situat în municipiu. Prin urmare, este posibil să se ajungă acolo prin autobuzîn mașină sau chiar pe jos.

Coasta stâncoasă și plajele sale fac din acest oraș o destinație populară pentru turiști în timpul verii. Cinisi este, de asemenea, renumit pentru carnavalul său cu care alegorice din papier-mâché. O mănăstire benedictină și câteva biserici merită, de asemenea, vizitate. Prin urmare, Cinisi este o opțiune excelentă pentru a sta aproape de aeroportul din Palermo.

Terrasini

Terrasini este un oraș adiacent aeroportului și, prin urmare, accesibil. cu autobuzul sau cu mașinaîn mai puțin de 20 de minute.

Este posibil ca hotelurile cele mai apropiate de aeroportul din Palermo să fie rezervate în totalitate. De asemenea, ați putea dori să găsiți un oraș care să combine atracțiile unei stațiuni de la malul mării cu apropierea de aeroport. Orașul Terrasini oferă acest avantaj: este situat chiar după Cinisi, cu fața la mare. Un oraș mic și liniștit pe malul mării, care se animă vara pentru a-i primi pe locuitorii din Palermo pe plajele sale. Cinisi și Terrasini sunt foarte aproape unul de celălalt, astfel încât aeroportul este ușor accesibil din ambele orașe. Terrasini este o alternativă excelentă, oferind sporturi nautice și drumeții, rezervații naturale, muzee, restaurante și baruri bune. Micul port de agrement oferă un apus de soare foarte plăcut. Există o gamă bună de unități de cazare la toate prețurile. În plus, orașul se află pe drumul spre peninsula San Vito lo Capo, unul dintre cele mai frumoase locuri din Sicilia!

Unde să parchezi la aeroportul din Palermo?

Aeroportul în sine oferă călătorilor trei opțiuni de parcare :

  • Parchează la P2 cea mai mare dintre parcări, care este situată chiar în fața terminalului,
  • La P1 Lunga Sosta Mai mici și mai îndepărtate,
  • Sau la P3 low-cost mai mici și mai îndepărtate, dar și mai îndepărtate, dar mai interesant dacă doriți să vă depozitați vehiculul pentru o perioadă lungă de timp.

Puteți ajunge la terminal pe jos sau cu ajutorul unui autobuz. serviciu de transfer gratuit.

Există și alte parcări în afara aeroportului. Acestea includ ParkinGO Palermo. Deschis tot timpul anului, este sigur și economic. De asemenea, oferă spălătorie auto și servicii de valet.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro