Unde să stați în apropierea aeroportului din Manila?

Aveți un tranzit sau o călătorie planificată la Manila? Iată care sunt sfaturile noastre despre unde să vă cazați lângă aeroportul din Manila!

Zburați spre Filipine și aterizați în Manila? Sau sunteți în tranzit și trebuie să rămâneți peste noapte înainte de următorul zbor? După o călătorie lungă și o diferență de fus orar semnificativă, doriți să ajungeți la hotel cât mai repede posibil? Există multe motive pentru care ați putea dori să căutați un loc de cazare lângă aeroportul din Manila.

Aeroportul din Manila nu dispune de o rețea feroviară. Prin urmare, puteți ajunge la cea mai apropiată stație de metrou doar cu autobuzul sau cu taxiul. Cu toate acestea, călătoria poate fi foarte lungă, deoarece traficul este intens în Manila. Dacă aveți noroc, veți ajunge la hotel în treizeci de minute. Din păcate, la orele de vârf, călătoria poate dura peste o oră.

Prin urmare, ar putea fi o idee bună să alegeți un loc de cazare în apropierea aeroportului. Pentru a vă ajuta să vă planificați călătoria, iată mini-ghidul nostru cu privire la locurile de cazare din apropierea aeroportului din Manila.

Aeroportul din Manila este deschis noaptea?

aeroportul din manila

Credit foto: Shutterstock / Gay Del Rosario

Aeroportul Manila este deschis pe timp de noapte. Este un aeroport imens, cu patru terminale conectate de un autobuz de transfer. Veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a aștepta: restaurante, baruri, dușuri, Wi-Fi și prize de curent. Este posibil să dormiți gratuit în aeroport, multe bănci nu au cotiere.

Cu toate acestea, este posibil ca zgomotul, lumina și temperaturile extreme să vă țină treaz. Așadar, vă recomandăm să consultați lista noastră de hoteluri din apropierea aeroportului din Manila pentru un somn mai confortabil.

Hoteluri unde să dormi în apropierea aeroportului din Manila

hotel marriott

Credit foto: Rezervare

Veți găsi multe hoteluri în apropierea Aeroportului Manila. Este posibil să rezervați o noapte în avans cu ajutorul comparatorului nostru online.

În cazul în care oprirea dumneavoastră este în timpul zilei, puteți închiria o cameră pentru câteva ore. Unitățile de cazare din apropiere sunt lanțuri internaționale mari. Camerele sunt bine izolate fonic și oferă tot confortul de care aveți nevoie.

Saloane/Sale de zi

În interiorul aeroportului veți găsi două saloane în care puteți dormi doar pentru câteva ore. Acestea sunt ideale pentru a vă relaxa, pentru a face duș și pentru a sta aproape de zona de îmbarcare. Primul se află la Terminalul 1Acesta este situat la etajul 4, lângă Sampaguita Lounge. Cu toate acestea, are doar nouă camere.

Prin urmare, vă sfătuim să mergeți la Wings Transit Lounge. Acesta se află la adresa Terminalul 3la etajul patru. Acesta oferă 17 capsule, 16 camere duble și un apartament. De asemenea, există o sală de duș, spa și masaj pentru relaxare.

Manila Marriott Hotel *****

Acesta este unul dintre cele mai bune hoteluri în apropierea aeroportului din Manila. Acesta este situat Se află la cinci minute de terminalul 4 și la zece minute de terminalul 3, pe jos.

În plus, hotelul oferă un serviciu de transfer gratuit către terminalul ales de dumneavoastră. Camerele sunt spațioase și bine dotate cu Wi-Fi (contra cost), Apple TV, izolare fonică și aer condiționat. Hotelul are o piscină interioară și una în aer liber, un centru spa, un salon de masaj, un jacuzzi și un salon de înfrumusețare. Există, de asemenea, o sală de gimnastică, dacă zborul lung v-a făcut să simțiți nevoia să faceți exerciții. Există, de asemenea, mai multe restaurante, cafenele și baruri de care vă puteți bucura.

Holiday Inn Express Manila Newport City ***

Hotelul este în apropiere de Terminalul 3 iar un autobuz de transfer este disponibil gratuit. Hotelul are un raport calitate-preț foarte bun, astfel încât vă puteți bucura de un sejur plăcut în apropierea aeroportului.

Camerele sunt curate, spațioase și luminoase. De asemenea, lenjeria de pat este confortabilă, iar fiecare cameră are un TV cu ecran plat de 81 cm. Hotelul este modern, iar personalul este amabil și profesionist. Micul dejun este complet și foarte copios. În plus, există un restaurant, o cafenea/bar și o sală de gimnastică.

Hotel Maxims *****

Hotelul Maxims este la doar câteva minute de Terminalul 3. Acesta oferă un serviciu de transfer gratuit la aeroport. Acesta se află la 2 minute de mers pe jos de centrul comercial Newport.

Hotelul este situat în inima orașului, astfel încât veți găsi toate serviciile de care aveți nevoie în apropiere (7-11, Starbucks, Casino, etc.). Camerele sunt spațioase și curate, iar baia are cadă. Este unul dintre cele mai vechi hoteluri de la aeroport, dar îmbătrânește foarte bine și are încă cinci stele.

Sheraton Manila Airport *****

Hotelul Sheraton este situat în Hotelul se află aproape de Terminalul 3 și oferă un serviciu de transfer gratuit cu autobuzul.

Acest hotel modern are toate facilitățile de care aveți nevoie. Există numeroase facilități, inclusiv o piscină în aer liber, un centru de fitness, restaurante, cafenele, baruri și un serviciu de curățenie. Camerele sunt foarte mari și au baie privată și un lounge. Bufetul de mic dejun este extins, iar varietatea de feluri de mâncare este imensă.

În ce oraș ar trebui să dorm în apropiere de Aeroportul din Manila?

Golful Manila

Credit foto: Shutterstock / Joseph Oropel

Există multe opțiuni de cazare în această imensă capitală cu 1,6 milioane de locuitori. Hotelurile din apropierea aeroportului din Manila sunt adesea scumpe și pot fi, de asemenea, complet rezervate. Merită să ne uităm la diferitele zone din Manila.

Intramuros

Acesta este cel mai vechi cartier din Manila. Un zid, arhitectura colonială și drumurile pietruite fac din acest oraș unul plin de istorie. Influența cuceritorilor spanioli este mare și se simte ca în Europa. Este cartierul ideal dacă aveți timp să vizitați numeroasele monumente, parcuri și ruinele zidului istoric al orașului.

Malat

Aceasta este o zonă foarte populară pentru turiștii cu rucsacuri, deoarece este posibil să dormiți în apropiere de aeroportul din Manila la prețuri ieftine. Cu toate acestea, este foarte animată și nu recomandăm această zonă pentru familii. Cu toate acestea, dacă ești tânăr și îți place viața de noapte, atunci vei fi fericit în Malate.

Makati

Makati este centrul de afaceri al orașului Manila. Este un mic Manhattan cu clădiri uriașe și multe hoteluri, baruri, restaurante și magazine. Zona este mai degrabă pentru occidentali și asiatici bogați. Makati este aproape de aeroport, la aproximativ șapte kilometri, dar, din cauza ambuteiajelor, poate dura până la o oră.

Pasay

Pasay este o zonă interesantă, deoarece este aproape de Golful Manila, dar și de aeroport: este posibil să dormiți lângă aeroportul din Manila. Vă puteți bucura de apusul soarelui în timp ce vă plimbați pe malul apei. În plus, zona este foarte activă și plină de viață de când a fost instalat metroul. Veți găsi multe atracții pentru a petrece o seară plăcută.

Unde să parchezi la aeroportul din Manila?

aeroportul din manila

Credit foto: Shutterstock / Kim David

Aeroportul din Manila dispune de o mulțime de parcări. Într-adevăr, fiecare terminal oferă mai multe opțiuni de parcare, în funcție de durată. Este posibil să rezervați un loc de parcare ieftin la aeroportul din Manila direct pe internet.

Dacă stați în centrul orașului Manila și doriți să mergeți la aeroport. Vă sfătuim să vă rezervați transferul de la aeroport către Manila online în avans.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro