Unde să stați în apropiere de Universal Studios și Disney World din Orlando?

În acest articol, descoperiți cele mai bune locuri de dormit în apropierea parcurilor Universal Studios și Disney World din Orlando!

Situat în inima Floridei, orașul Orlando este cunoscut în întreaga lume pentru parcurile sale tematice. De la Walt Disney World Resort până la Universal Studios, trecând prin Legoland, veți găsi cu siguranță ceva care să vi se potrivească! O destinație ideală dacă călătoriți cu copii sau dacă sunteți un împătimit al parcurilor tematice. Iar Orlando are și alte câteva puncte de interes care merită vizitate. Vă întrebați unde să vă cazați pentru a vă bucura de parcuri? Orașul atrage peste 50 de milioane de vizitatori în fiecare an. Ca urmare, este unul dintre cele mai mari centre hoteliere din Statele Unite! Așadar, nu ducem lipsă de opțiuni. Pentru a vă ajuta să vă orientați, iată care sunt cele mai bune locuri de cazare în apropiere de Universal Studios și Disney World din Orlando.

Studiourile Universal

parcul universal studio orlando

Credit foto: Shutterstock / Peter Etchells

Parcurile tematice sunt instituții centrale în Orlando. Ca niște orașe în orașe, acestea oferă toate facilitățile pentru vizitatori: divertisment, magazine, restaurante și, bineînțeles, hoteluri! Dacă sunteți în căutarea unui loc de cazare în apropiere de Universal Studios și Disney World din Orlando, de ce să nu dormiți chiar în parcuri? Această opțiune are avantajele și dezavantajele sale, pe care le veți descoperi în acest articol. Depinde de tine să alegi opțiunea care se potrivește cel mai bine bugetului și dorințelor tale!

Universal Orlando Resort este format din trei parcuri: Universal Studios Florida, Insula Aventurii de la Universal și Universal’s Volcano Bay. Fiecare dintre ele găzduiește numeroase hoteluri care adoptă temele francizei. Veți găsi hoteluri de lux cu piscine și apartamente pentru familii, precum și hoteluri mai accesibile. Cazarea la aceste hoteluri vă oferă acces ușor la parc. Dacă doriți să stați mai multe zile, aceasta este soluția ideală pentru a limita călătoriile! În plus, cazarea la fața locului vă permite, în general, să accesați parcul mai devreme și să beneficiați de un permis special. Totuși, aceste privilegii au un cost. Într-adevăr, hotelurile sunt foarte scumpe! Universal Studios oferă pachete care includ bilete la parc și o noapte de cazare. Pentru a descoperi diferitele oferte, accesați site-ul oficial al Universal Studios Orlando.

Walt Disney World Resort

parc disney orlando

Credit foto: Shutterstock / Jerome LABOUYRIE

Doriți să vizitați Walt Disney World Resort din Orlando? Cu o suprafață de peste 100 de kilometri pătrați, parcul este pur și simplu imens. Cazarea într-unul dintre cele 20 de hoteluri din incintă are multe avantaje. În primul rând, un autobuz de transfer vă va lua direct de la aeroport. Odată ajunși acolo, puteți utiliza gratuit sistemul de transport al site-ului. În al doilea rând, aveți acces în parc înainte sau după orele oficiale. Și, în sfârșit, aveți prioritate la rezervări. Per total, este o soluție de vis, mai ales dacă veniți cu copii! Desigur, există și un dezavantaj, nu în ultimul rând prețul. Acesta este întotdeauna foarte ridicat, dar puteți alege între trei categorii de hoteluri:

  • The Hoteluri de valoare Cel mai ieftin;
  • The Hoteluri “Moderat ;
  • The Hoteluri “Deluxe Aceste hoteluri oferă un confort optim și facilități suplimentare.

Pe lângă hotelurile din cadrul parcului, puteți arunca o privire și la Lacul Buena Vista. Acest orășel are particularitatea de a fi administrat în întregime de Walt Disney Company! Veți găsi hoteluri Vecini buni. Acestea sunt hoteluri partenere Disney, care tind să fie mai accesibile decât cele din cadrul francizei.

Orlando

Căutați un mod mai economic de a dormi în apropiere de Universal Studios și Disney World din Orlando? Cazarea în Orlando înseamnă că va trebui să petreceți mai mult timp cu transportul. Dacă ești ghinionist, s-ar putea chiar să te trezești blocat în trafic! Cu toate acestea, există o mulțime de locuri în oraș care sunt mult mai accesibile decât în parcuri:

  • The hoteluri partenere Hotelurile partenere ale parcurilor oferă o serie de beneficii. În special, acestea oferă transferuri pentru a ajunge la situri;
  • The hoteluri “independente Există hoteluri pentru toate bugetele și gusturile. Unele moteluri oferă tarife foarte atractive, oferind în același timp un confort satisfăcător;
  • În cele din urmă, veți găsi oferte interesante pe Airbnb.

Unde să dormi în Orlando? Downtown Orlando este partea istorică a orașului. Aici veți găsi principalele locuri de interes, precum și numeroase baruri și restaurante. Cu toate acestea, cea mai bună zonă pentru a găsi un hotel este International Drive. Este aproape de principalele parcuri tematice și are o gamă largă de hoteluri care oferă un raport calitate-preț excelent. Este locul perfect pentru a sta în apropiere de Universal Studios și Disney World Orlando!

Kissimmee

cazare în kissimmee florida orlando

Credit foto: Shutterstock / FotosForTheFuture

Kissimmee este un oraș mic situat la sud de Orlando. Are legături bune de transport către centrul orașului și principalele parcuri tematice. Principalul avantaj al sejurului în Kissimmee este că hotelurile de acolo sunt foarte accesibile. Dacă rezervați din timp, puteți găsi oferte deosebit de bune. Și asta în cazul hotelurilor situate foarte aproape de Disney World sau Universal Studios! De asemenea, există o serie de hoteluri partenere în oraș. Dacă stați aici, nu va trebui să vă faceți griji în privința transportului. Un autobuz de transfer vă va prelua și vă va duce direct la parcuri. Kissimmee este, de asemenea, un loc liniștit și plăcut. Vă puteți plimba până la malul lacului Toho și vă puteți bucura de natură!

Călătoriți cu o rulotă sau o furgonetă? Sau poate doriți doar să păstrați costurile de cazare la un nivel minim? Kissimmee găzduiește mai multe locuri de campare. Pentru cei economi și iubitori de natură, aceasta este cea mai bună opțiune pentru a dormi în apropiere de Universal Studios și Disney World din Orlando.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro