Unde să stați în apropiere de Marele Canion?

Plănuiți să vizitați Marele Canion? Aflați unde să vă cazați în apropierea celui mai faimos parc național din SUA

Patrimoniul mondial UNESCO, Marele Canion este cel mai vizitat parc național din vestul Americii. Locul este o capodoperă a naturii în sine. A fost sculptat de râul Colorado printr-o eroziune spectaculoasă și se întinde pe o distanță de aproximativ 450 km între Lacul Powell și Lacul Mead.

Parcul Național Grand Canyon a fost fondat în 1919, spre încântarea celor 4 milioane de vizitatori care se adună acolo în fiecare an. Este o destinație populară pentru turiștii din întreaga lume care vin să se bucure de priveliștile uluitoare ale canionului și de culorile sale ocru. Parcul se întinde pe aproape 5.000 km2 și este împărțit în două muchii: North Rim și South Rim. South Rim este cea mai populară, dar North Rim este mult mai sălbatică.

După cum v-ați putea aștepta, este dificil să vizitați întregul sit într-o singură zi, așa că este o idee bună să petreceți câteva zile acolo. Dar unde să vă cazați în Marele Canion pentru a profita la maximum de șederea dumneavoastră? Iată o sugestie de locuri de cazare în apropierea acestui parc național mitic.

South Rim

Margine de sud, Grand Canyon

Credit foto: Flickr – Al_HikesAZ

South Rim este cu siguranță cea mai populară parte a Marelui Canion pentru vizitatori. Cazarea pe South Rim este o opțiune bună, datorită gamei largi de unități de cazare și atracții disponibile. Aici puteți vedea unele dintre cele mai frumoase obiective turistice, cum ar fi Punctul Mather sau Vedere în deșert. South Rim găzduiește, de asemenea, Grand Canyon Village, o zonă plină de viață, cu o varietate de unități de cazare și restaurante. South Rim este locul perfect pentru a vă bucura din plin de acest loc. Fiind acolo, este mai ușor să privești apusul sau răsăritul soarelui deasupra canionului.

La aproximativ 7 km sud de parc se află orășelul Tusayan. Este, de asemenea, un loc minunat pentru un sejur în apropiere de Marele Canion. Orașul oferă o gamă largă de hoteluri și activități pentru vizitatori. În mod similar, Valle, Williams și Flagstaff un pic mai la sud în parc, sunt încă locuri excelente de cazare în apropiere de Marele Canion.

Canionul de Vest: Las Vegas și Kingman

La aproximativ 190 km de parc, Las Vegas este o oprire populară pentru mulți turiști care vizitează Marele Canion. Este o oportunitate de a vă bucura de orașul jocurilor de noroc, rămânând în același timp aproape de parcul național. Există, desigur, o gamă largă de unități de cazare pentru toate bugetele.

Continuând să ne apropiem de parc, găsim și orașul Kingman. Acesta din urmă este o opțiune bună de cazare în apropierea Marelui Canion. Un pic mai faimos decât Las Vegas, acest oraș nu este lipsit de cazare. Puteți vizita Muzeul Route 66 înainte de a vă îndrepta spre parcul național, care se află la aproximativ 70 de mile distanță.

East Canyon: Cameron, Tuba City și Page

Pe partea de est a parcului există mai multe orașe mici în care vă puteți caza. Cel mai apropiat, Cameron orașul a fost un loc important pentru vânzarea de lână, țesături și obiecte ale nativilor americani. Acum, orașul a fost transformat într-o activitate mai turistică, odată cu sosirea hotelurilor și restaurantelor. Cu toate acestea, ea păstrează încă o puternică influență istorică.

Un pic mai departe, Tuba City este, de asemenea, o oprire excelentă în timpul unei excursii la Marele Canion. Tot aici puteți afla mai multe despre cultura Navajo.

Orașul Page este, de asemenea, situat în mod ideal, atât pentru proximitatea sa față de Marele Canion, cât și pentru diversele activități care pot fi găsite acolo. Este poarta de acces către unele dintre cele mai importante situri din Statele Unite, cum ar fi Lacul Powell, Antelope Canyon și spectaculosul Horseshoe Bend.

North Rim: Jacob Lake și Kanab

Nu este la fel de popular ca South Bank, North Rim este un loc minunat de cazare atunci când vizitați Marele Canion. Grand Canyon Lodge oferă un cadru rustic, autentic și este situat în centrul parcului. Chiar în afara canionului și puțin mai la nord se află micul oraș Jacob Lake.
care oferă câteva locuri de cazare care vă vor da un aer occidental.

Aflat la doar 130 km nord de parc, Kanab este, de asemenea, un loc minunat de cazare în timpul vizitei la Grand Canyon. Orașul este înconjurat de unele dintre cele mai frumoase parcuri naționale, cum ar fi Zion’s, Bryce Canyon și Monument Valley. Nu este o coincidență faptul că Kanab a fost locul de filmare pentru unele dintre cele mai mari filme de la Hollywood. Într-adevăr, peisajele din Kanab îți taie respirația.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro