Unde să mănânci pentru mai puțin de 10€ în Lisabona?

Sunteți lacom, dar nu foarte bogat? Vești bune, este ușor să mănânci ieftin în Lisabona… și să te bucuri în același timp!

Atunci când sunteți în vacanță la Lisabona, nota de plată poate crește rapid: o vizită, un restaurant, o croazieră pe Tajo și sunteți obligat să vă supravegheați cheltuielile. Vestea bună este că nu este nevoie să economisiți pe mese, deoarece puteți găsi întotdeauna un restaurant ieftin în Lisabona pentru a mânca la prețuri mai mici. Este chiar o ocazie de a descoperi câteva cantine tipic portugheze! Iată care sunt cele mai bune locuri ieftine în care puteți mânca în Lisabona.

1. Há Tapas no Mercado!!!! : tapas făcute în casă pentru a mânca

Há Tapas No Mercado!!! se află deja în lista noastră cu cele mai bune 10 restaurante din Lisabona. Dar este și un restaurant ieftin în Lisabona! Nu există porții mari, dar tapas (petiscos) realizate cu produse locale, servite într-o atmosferă de familie… Ideal pentru micii flămânzi!

Adresă: Há Tapas no Mercado!!!! Rua Ângela Pinto 14

2. Restaurante Mili: pește proaspăt pentru mai puțin de 10 euro

Restaurantul Mili poate că nu pare cine știe ce, dar este cu siguranță unul dintre cele mai bune restaurante de buget din capitală. Mâncărurile sunt simple (în special peștele), dar consistente și delicioase. Primirea este foarte plăcută: te simți ca într-o familie…

Adresă: Restaurant Mili: Calcada de Santana 41

3. Estaminé Art Food Drink : o primire ca la ea acasă

În micul sediu al Estaminé Art Food Drink, Joyce și Luis vă vor primi ca și cum ați fi din familie. Mâncarea este foarte simplă (pâine prăjită, supă, brânză…), dar delicioasă și făcută sub ochii tăi. O experiență culinară și umană deosebită.

Adresă: Estaminé Art Food Drink: Calçada do Monte, 86 A

4. Taberna Sal Grosso: tapas pentru cei flămânzi

Tapas excelente în cantități decente la prețuri rezonabile. Perfect pentru o masă ieftină în Lisabona – cu condiția să nu vă fie prea foame. Atenție, locul este foarte popular: nu uitați să vă rezervați!

Adresă: Taberna Sal Grosso: Calcada do Forte, 22

5. Sucolento: a mânca porcolento

Specialitatea de Sucolento, de la porcolentoeste un fel de mâncare din carne de porc gătit foarte încet. Rezultatul este o carne fragedă și gustoasă… Un restaurant ieftin din Lisabona care merită o vizită: totul este făcut în casă, și cu mare grijă!

Adresă: Sucolento: Rua do Instituto Industrial 7

6. Verde Minho: Bucătărie portugheză la prețuri mici

Verde Minho are tot ceea ce face un restaurant bun și ieftin în Lisabona: bucătărie portugheză de familie, sală mică, alegere mică (o garanție a calității!), dar porții copioase, pentru mai puțin de 10€. Dacă nu sunteți un mare mâncător, jumătățile de porții sunt mai mult decât suficiente!

Adresă: Verde Minho: Calcada de Santana, 17 și 19

7. Sanskar Nepal: o călătorie cu gust în India

Dacă doriți să mâncați ieftin în Lisabona și să descoperiți noi arome, mergeți la Sanskar Nepal, un restaurant modest, dar foarte primitor. Mâncarea este delicioasă și este, de asemenea, un loc minunat pentru vegetarieni.

Adresă: Sanskar Nepal: Rua das Chagas 25

8. O Bitoque : cantina pentru a mânca un bitoque

O Bitoque este o cantină foarte portugheză, fermecător de simplă. Este locul perfect pentru a gusta din bitoqueun fel de mâncare tipic portughez compus din carne, ou, cartofi prăjiți, orez și legume crude.

Adresă: O Bitoque: Rua Ferreira Borges, 59

9. Crisfama: cantina de pește

Tot în categoria cantină, Crisfama. În meniu, în principal pește – întotdeauna proaspăt și bine ales – gătit sobru. Farfuriile sunt prezentate cu grijă, primirea este plăcută, porțiile generoase… Pentru toate acestea, Crisfama este foarte populară: gândiți-vă să rezervați!

Adresă: Crisfama: Rua da Cruz de Santa Apolónia

10. NATA Lisboa: magazinul de sandvișuri îmbunătățit

La început, lanțul NATA Lisboa este specializat în pastel de nata, produse de patiserie tipice Lisabonei. Dar partea sărată a meniului este la fel de satisfăcătoare: nimic prea complicat (pâine prăjită, quiche, sandvișuri), dar este foarte bună și nu este scumpă. Micul plus: terasa!

Adresă: NATA Lisabona: Rua de Sta. Cruz do Castelo, 5 a 11

Lasă un comentariu

TravelMax.ro