Unde să mănânci în Saint-Guilhem-le-Désert?

Vizitați unul dintre cele mai frumoase sate franceze și vreți să găsiți un loc bun pentru a mânca ? Iată câteva adrese unde se poate mânca în Saint-Guilhem-le-Désert !

Un popas fermecător în inima Văii Hérault, Saint-Guilhem-le-Désert este unul dintre satele preferate ale Franței. Plimbați-vă pe străzile sale pitorești și vizitați diversele sale locuri de interes, toate moștenite din trecutul său medieval. Pe lângă peisajele sale excepționale și bogăția sa culturală, acest mic oraș medieval vă va seduce cu gastronomia sa suculentă. Așa că fiți gata…pregătiți…bucurați-vă! Iată o selecție de restaurante unde puteți mânca în Saint-Guilhem-le-Désert.

1. L’Oustal Fonzes

L'Oustal Fonzes, loc de luat masa în Saint-Guilhem-le-Désert

Credit foto : Facebook – L’oustal Fonzes

Adresă: Avenue Saint-Benoît d’Aniane nr. 1
Prețuri : €€
Opinie : ****

Situat ideal la intrarea în sat, Oustal Fonzes este un restaurant tradițional cu o atmosferă familială și prietenoasă. Bucurați-vă de mâncărurile simple, dar delicioase, toate cu o priveliște uluitoare de pe terasa cu vedere la defileul Hérault.

Dacă treceți pe aici, nu ezitați să încercați specialitatea casei: raci cu usturoi și pătrunjel.

2. La Table d’Aurore

Masa Aurora

Credit foto: Le Guilhaume d’Orange

Adresă: 2 Avenue Guillaume d’Orange
Tarife : €€
Opinie : ****

Restaurantul hotelului Le Guilhaume d’Orange, Table d’Aurore este amplasat într-o clădire veche din piatră care vă va transporta în scurt timp în Evul Mediu. Ancorat în micul sat în ultimii zece ani, acesta oferă o bucătărie gustoasă bazată pe produse locale.

Luați prânzul la umbra platanilor, într-o atmosferă relaxată și lăsați-vă tentați de păstrăvii și racii din meniu, într-unul dintre cele mai bune locuri de mâncat din Saint-Guilhem-le-Désert.

3. La Source

Sursa

Credit foto: Shutterstock – BOULENGER Xavier

Adresă: 2, place de la Liberté
Prețuri : €€
Aviz : ****

Cu o terasă la umbra unui platan maiestuos, La Source este un loc plăcut de luat masa în Saint-Guilhem-le-Désert. Situat în piața din apropierea abației, acest restaurant oferă un meniu în care sunt evidențiate produsele din Aveyron.

Galettes integrale, foie gras și tartarul de vită minunat condimentat… veți fi încântați!

4. La Taverne de l’Escuelle

Taverna de la L'Escuelle

Credit foto: Rezervare

Adresă: 11 Grand Chemin du Val de Gellone
Prețuri : €€
Aviz : ****

Instituția acestui mic sat medieval, Taverna de Escuelle – un hotel-restaurant plin de autenticitate – întâmpină călătorii din 1968. Situat în centrul orașului Saint-Guilhem-le-Désert, oferă un meniu destul de bogat. Există câte ceva pentru toată lumea: gardiane de taureau, pizza, camembert prăjit, pizza și alte preparate zilnice.

Încântați-vă papilele gustative în timp ce vă bucurați de soare pe terasă. Mare experiență garantată!

5. O’Bistro

O'Bistro

Credit foto: Facebook – O’bistro

Adresă: 14 bis cor de nostra dona 34150
Prețuri : €€
Aviz : *****

Amplasat într-o clădire din pietre vechi, acest restaurant aproape trogloditică este un loc excelent pentru a mânca în Saint-Guilhem-le-Désert. Vă puteți bucura de mâncăruri de casă, preparate din produse proaspete. Terasa pitorească, cu o vedere splendidă la clădirile de epocă din sat, este un adevărat bonus.

6. Chez Barmy

Chez Barmy

Credit foto: Facebook – Chez Barmy

Adresă: 7 rue de la Font du Porta
Tarife : €€€
Opinie : ****

Luați o pauză într-un loc atipic, trecând de poarta de fier a Chez Barmy. Savurați o masă bună într-un cadru idilic, unde vă așteaptă vegetația, o fântână și un bazin cu apă.

Cu o gamă largă de mâncăruri și deserturi, acest restaurant fermecător va cuceri inimile celor mai pretențioși gurmanzi. Terminați masa cu înghețata artizanală, despre care se spune că este divină. Acest lucru face ca Chez Barmy să fie și mai mult o necesitate în Saint-Guilhem-le Désert.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro