Unde să mănânci în Piana?

Onda Anone

Descoperă toate experiențele pe care le poți avea

Completați-vă descoperirea Pianei cu o masă delicioasă în sat! Iată care sunt cele mai bune locuri pentru a mânca în Piana.

În ciuda dimensiunilor sale mici, centrul satului Piana vă rezervă multe surprize. Ele devin excepționale când vine vorba de surprize culinare, mai ales dacă nu te aștepți la ele. După cum bine știți, bucătăria corsicană are o reputație bine stabilită: bogată, gourmet și gustoasă, așa că sunteți bine servit. Sunteți gata să mâncați în Piana?

Bineînțeles, nu este vorba numai de bucătăria locală. Descoperiți fără să mai stați pe gânduri selecția noastră de localuri de mâncat în Piana!

1. A Casa Corsa

A Casa Corsa

Credit foto : A Casa Corsa Piana

Adresă: Route de Porto, 20115 Piana
Prețuri : €€
Opinie : ★★★★

Într-un cadru sublim, gustați din bucătăria generoasă și locală a restaurantului A Casa Corsa, situat în centrul satului Piana. Cu magnificele roci roșii din Calanques de Piana Marea și maquisul corsican, luați o pauză gastronomică.

Descoperiți generozitatea produselor proaspete și locale, totul într-o atmosferă delicată de vacanță. A Casa Corse oferă o bucătărie autentică și simplă, ideală pentru un moment de relaxare. A mânca în Piana devine o adevărată plăcere!

2. Seiful

Seiful Piana

Credit foto: Facebook – Restaurant La Voute Piana

Adresă: Village Centre, 20115 Piana
Prețuri :
Aviz : ★★★★★

La Voûte își datorează numele sălii boltite în care veți savura mâncăruri delicioase și consistente. Situat în centrul satului, La Voûte vă oferă posibilitatea de a mânca în Piana într-o atmosferă caldă și familială. Vă puteți bucura de bucătăria corsicană, datorită unui meniu special, care vă va face să descoperiți minunile culinare ale Insulei Frumuseții.

Dar există multe alte sugestii la fel de tentante, pe care vă veți bucura să le alegeți. Produsele gătite aici sunt proaspete, iar dacă luați pește, aveți posibilitatea de a vedea piesa înainte de a fi prelucrată.

3. L’Onda

L'Onda Anone

Credit foto: Facebook – L’Onda Arone

Adresă: Arone Beach, 20115 Piana
Prețuri : €€€
Opinie : ★★★★

Mai jos de sat, dar tot în comuna Piana, descoperiți L’Onda, un restaurant îndrăzneț situat pe plaja din Arone, la malul mării. Acest stabiliment plăcut oferă un meniu variat, bazat pe produse locale și mâncăruri corsicane.

De asemenea, frumoasa terasă în aer liber vă permite să vă bucurați de priveliștea plajei și a mării care se întinde în fața dumneavoastră. L’Onda merge dincolo de cabana de pe plajă, în ciuda facilităților de plajă disponibile fără costuri suplimentare de la restaurant. Un loc de vis, unde mâncarea gourmet este în centrul atenției, ce ți-ai putea cere mai mult pentru a mânca în Piana?

4. Chez Jeannette

Adresă: Plage de l’Église, 20115 Piana
Prețuri :
Aviz : ★★★★★

Chez Jeannette este un restaurant fără menajamente, bazat pe o bucătărie simplă, accesibilă tuturor. Meniul este un amestec inteligent între bucătăria corsicană și cea franceză. Unele feluri de mâncare sunt de obicei locale, în timp ce altele sunt deja ceva mai comune (burgeri, escalopes etc.).

Primirea călduroasă și buna dispoziție vă vor face să petreceți un moment plăcut în inima orașului Piana. Aveți grijă, sala este mică, așa că gândiți-vă să rezervați o masă în avans. În caz contrar, ați putea avea o surpriză neplăcută.

TravelMax.ro