Unde să mănânci în Lavardens?

Sunteți în căutarea unui restaurant bun de mâncat în Lavardens pentru a vă completa sejurul? Descoperă cele două adrese delicioase din sat!

Dacă vă aflați pe drum în regiunea Occitanie, în departamentul Gers, nu ratați ocazia de a vă opri să mâncați în Lavardens. Situat la aproximativ douăzeci de kilometri de Auch, acest mic sat fermecător, cu străzile sale liniștite și fermecătoare, este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase sate franceze. Dacă vă opriți aici, veți înțelege rapid de ce. Veți cădea sub vraja pietrelor vechi, a castelului și a bisericii sale. Atmosfera festivă care domnește vara este foarte plăcută, începând cu piețele de noapte.

Gers este un loc în care iubitorii de mâncare nu vor fi întrecuți în timpul călătoriei lor. Satul are 2 restaurante mici, care vor încânta toate gusturile. Căutați un loc pentru a mânca în Lavardens? Noi vă spunem totul aici. Hai să mâncăm!

1. Restaurant Le Malthus

  mănâncă la Lavardens le malthus

Credit foto: Site-ul oficial al Turismului în Gers

Adresa Strada principală, 32360 Lavardens
Tarife : €
Aviz : ★★★★

Nu știi unde să mănânci în Lavardens? Apoi nu ezitați să împingeți ușile sublimei clădiri de piatră care găzduiește barul-restaurant Le Malthus. În zilele însorite, luați loc pe terasă, la umbra glicinelor în floare, pentru un moment în afara timpului.

Restaurantul oferă un meniu simplu și gastronomic, care cuprinde o gamă largă de bucătărie locală tradiționala și de sezon. În meniu? Salate ușoare sau gourmet, farfurii de mezeluri locale, câteva feluri de mâncare à la carte, bineînțeles pe bază de rață, și crêpe pentru desert. Fără a uita o listă de vinuri frumoasă, unde Côtes de Gascogne este onorată.

Prețurile sunt foarte rezonabile, cu un meniu zilnic de prânz la 17€și mâncăruri a la carte de la 5€ à 16€. În fiecare lună sunt organizate seri tematice, precum și concerte de tapas și seri de jocuri. Dacă sunteți în căutarea unui restaurant în Lavardens cu o atmosferă prietenoasă, nu mai căutați, l-ați găsit!

2. Le Restaurant du Château

mâncând în Lavardens restaurant du chateau

Credit foto: Facebook – Restaurant du château

Adresa Place de l’église, 32360 Lavardens
Tarife : €€
Aviz : ★★★★

Descoperiți restaurantul du Château, un loc autentic și fermecător pentru a mânca în Lavardens. Situată literalmente la poalele castelului, această clădire sublimă din piatră își deschide porțile pentru prânz și cină. În spatele lor se află un restaurant plin de caracter și farmec, care se deschide spre o terasă foarte plăcută vara. Priveliștea neobstrucționată a castelului, a bisericii și a străzilor înguste ale satului nu vă va lăsa indiferenți.

Bucătarul vă oferă o bucătărie de casă. Aici, aromele reflectă pământul, spre încântarea papilelor gustative.

Veți avea de ales între un meniu de antreu/ felul principal la 25€ sau antreu/ felul principal/dessert la 27€precum și mâncăruri à la carte. Foie gras făcut în casă, pui din Gers sau inevitabila salată Gascony… Cel mai greu va fi să alegeți!

Deci, unde vrei să mănânci în Lavardens?

Lasă un comentariu

TravelMax.ro