Unde să dormiți lângă aeroportul din Pisa?

Unde se poate dormi în apropierea aeroportului Pisa Galileo Galilei? Iată sfaturile noastre pentru a găsi cazare pentru un transfer sau un sejur scurt.

Dacă intenționați să vizitați zona Pisa și Florența, probabil că veți trece prin aeroportul Galileo Galilei din Pisa. În unele situații, dormitul în apropierea aeroportului poate fi confortabil sau necesar. Într-adevăr, dacă zborul dumneavoastră aterizează sau decolează mai devreme (sau mai târziu), o noapte în apropiere vă poate salva câteva ore de somn și vă poate scuti de stres. Dacă faceți doar o escală, veți fi, fără îndoială, mai odihnit într-o cameră confortabilă decât dacă ați ați ațipiți în aeroport.

Se poate întâmpla, de asemenea, să nu vă puteți îmbarca așa cum ați planificat. De exemplu, decolarea poate fi anulată din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, a unei defecțiuni tehnice sau, mai frecvent, din cauza suprarezervării. În acest caz, veți fi probabil plasat pe un nou zbor și va trebui să rămâneți în apropierea terminalului.

În toate aceste cazuri, trebuie să găsiți o cazare care să vi se potrivească din punct de vedere al confortului și al bugetului. Acest mini-ghid este aici pentru a vă ajuta să faceți acest lucru. Iată câteva sfaturi despre unde să vă cazați în apropierea aeroportului din Pisa.

Aeroportul Pisa este deschis noaptea?

Din păcate, aeroportul din Pisa nu este deschis toată noaptea. Ușile sale sunt închise între plecarea ultimului zbor (de obicei, între miezul nopții și ora 1:00) și ora 4:00 dimineața. Călătorii care nu doresc să ia o cameră de hotel optează pentru o scurtă noapte sub stele pe băncile din jur. Dar atenție: nu vă lăsați tentați de frumoasele peluze din fața intrării. Aspersoarele automate sunt pornite în cel mai răcoros moment al zilei, exact în timpul închiderii.

Hoteluri lângă aeroportul din Pisa

Aeroportul din Pisa este situat ideal, la doar un kilometru sud de oraș. Stația aeroportului este deservită de linia Pisa Mover de la ora 6:00 la miezul nopții. Prin urmare, este posibil să dormiți foarte ușor lângă aeroportul din Pisa, pur și simplu alegând un hotel în Pisa, nu departe de gara centrală.

Aeroportul A Casa Doina

Acesta este mai degrabă o pensiune decât un hotel. Punctul său forte este faptul că este situat la 3 minute de mers pe jos de aeroport. Dacă aveți nevoie de o cameră cât mai aproape și nu aveți prea multe bagaje, acesta este locul potrivit. Sunt disponibile un TV și o conexiune Wi-Fi. Închirierea unei camere cu baie vă va costa aproximativ 40 de euro.

Tot ce trebuie să faceți este mergeți câteva minute pentru a vă înregistra!

Hotel La Pace

Acesta este un hotel de 3 stele situat în inima orașului Pisa. Acesta se află în 800 de metri de gara centralăceea ce îl face foarte accesibil. Cu toate acestea, un navetă este, de asemenea, operat de hotel. Vă va duce cu ușurință la Galileo Galilei.

Acesta este un loc ideal pentru a sta în apropierea Aeroportului Pisa. Recepția este deschisă 24 de ore pe zi, iar fiecare cameră are TV și aer condiționat. Animalele de companie sunt permise. Puteți chiar să închiriați o mașină sau o bicicletă.

Hotel Galilei

Acesta este un hotel de 4 stele. Situat în Pisa, hotelul oferă camere cu aer condiționat și recepție deschisă nonstop. Animalele de companie sunt acceptate, iar accesul la Wi-Fi și parcarea sunt gratuite. A transfer de la sau către aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Safestay Pisa

Majoritatea călătorilor sunt reticenți în a lua o cameră de hotel pentru doar câteva ore de somn. În acest caz, o unitate de tip hostel poate fi o soluție bună. Safestay Pisa este adresa potrivită pentru dumneavoastră.

Situat în 500 de metri de Gara Centrală Hotelul oferă camere cu baie proprie și paturi în dormitoare (mixte sau doar pentru femei). Recepția este deschisă 24 de ore pe zi. Astfel, pentru aproximativ zece euro de persoană, vă puteți bucura de un pat adevărat și de câteva ore de somn de calitate înainte (sau după) zborul dumneavoastră.

Hotel Bologna

Acest hotel de 4 stele oferă facilități excelente în inima orașului Pisa. Camerele sunt spațioase, iar conexiunea Wi-Fi și parcarea sunt gratuite. A serviciu de navetă pentru aeroportul Pisa Galileo Galilei este operat de hotel.

În ce oraș te cazezi lângă Aeroportul din Pisa?

Dacă rezervați în ultimul moment și în sezonul de vârf, hotelurile din Pisa pot fi complet rezervate. Dacă vă întrebați unde să vă cazați în apropierea aeroportului din Pisa, dacă nu chiar în Pisa, iată care sunt sugestiile noastre.

Viareggio

Vedere panoramică a orașului Viareggio asupra orașului și a canalului Burlamacca cu bărci, Viareggio, Italia

Credit foto: Shutterstock / leonori

Oraș situat la nord-vest de Pisa, este considerat uneori orașul Marina Lucca. Este un oraș de la malul mării, cu plaje de care vă puteți bucura dacă aveți ocazia să vă plimbați înainte de a pleca spre aeroport. Este renumit pentru carnavalul său, care are loc în jurul Paștelui.

Veți avea nevoie de un 40 de minute cu trenul pentru a ajunge la aeroportul din Pisa. Prima călătorie durează aproximativ douăzeci de minute de la stația Viareggio la Gara Centrală din Pisa. De acolo puteți schimba cu Pisa Mover și coborî la Galileo Galilei.

Livorno

Cazare în Livorno, Orașul Vechi

Credit foto: WikiMedia – Etienne

Livorno este situat la sud-vest de Pisa. Are o populație de 160.000 de locuitori și este un port bine cunoscut, în special pentru plecările de croazieră spre Corsica și Sardinia. Este un loc bun de cazare în apropierea aeroportului din Pisa: puteți ajunge acolo în jumătate de oră.

Tot ce trebuie să faceți este ia trenul de la Gara Centrală Livorno la Gara Centrală Pisa. Apoi, luați Pisa Mover care vă va duce la Galileo Galilei.

Unde să parcați la aeroportul din Pisa?

Dacă aveți nevoie să vă parcați mașina la aeroportul din Pisa, există 4 parcări la dispoziția călătorilor.

  • Parcarea 1Parcarea deschisă se află la 200 de metri de terminal.
  • Parcarea 2Parcarea se află la doar 50 de metri și este acoperită.
  • Parcare 3Dacă doriți să stați doar câteva ore, acesta este locul potrivit.
  • Pentru un sejur de câteva zile, se poate folosi parcare 4 vă va costa doar 10 euro pe zi (sau 9 euro dacă rezervați online). Acesta se află la 900 de metri de terminal. Un sistem gratuit de autobuze de transfer, care circulă de la ora 4.30 până la miezul nopții, vă va duce acolo fără niciun efort din partea dumneavoastră.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro