Unde să dormiți în apropierea aeroportului Paris-Charles de Gaulle?

Călătoriți la Paris și trebuie să petreceți o noapte acolo? Aici aveți selecția noastră de oferte de cazare în apropiere de Aeroportul Paris-Charles de Gaulle.

Situat la douăzeci și trei de kilometri de centrul capitalei franceze, aeroportul Paris-Charles de Gaulle este cel mai mare din Europa: răspândit în trei departamente și nu mai puțin de șase comune, este și cel mai mare din țară. Peste șaptezeci de milioane de călători trec prin el în fiecare an: prin urmare, puteți beneficia de o multitudine de servicii și infrastructuri special concepute pentru a vă facilita trecerea prin aeroportul Paris-Charles de Gaulle.

Datorită celor două stații RER (Réseau Express Régional), a serviciului gratuit de transfer CDG VAL și a rutelor de autobuz care deservesc cele trei terminale, puteți ajunge ușor și rapid la cazare. Indiferent dacă decolați dimineața devreme sau aterizați seara târziu, la aeroport sunt disponibile numeroase locuri de cazare. Urmăriți ghidul nostru pentru a afla unde să vă cazați în apropiere de Aeroportul Paris-Charles de Gaulle!

Aeroportul Paris-Charles de Gaulle este deschis pe timp de noapte ?

La fel ca multe aeroporturi internaționale, Paris-Charles de Gaulle este deschis 24 de ore pe zi. Prin urmare, puteți ateriza, decola sau tranzita fără nicio constrângere, indiferent dacă este zi sau noapte.

Hoteluri unde să stați în apropiere de Aeroportul Paris-Charles de Gaulle

Cameră de hotel la Yotel Paris Charles de Gaulle

Credit foto: Facebook – Yotelair

Sheraton Paris Roissy Airport

Dacă sunteți în căutarea unui hotel de lux pentru a vă caza la Aeroportul Paris-Charles de Gaulle, Sheraton este locul potrivit pentru dumneavoastră. Acest hotel de 4 stele, care aparține grupului american Marriott International, este situat la doar câteva minute de aeroport. la două minute de mers pe jos de Terminalul 2. Hotelul oferă camere și apartamente moderne, spațioase și liniștite, precum și 3 restaurante și un lounge club. De asemenea, puteți beneficia de tarife speciale între orele 08:00 și 18:00, dacă nu doriți să rezervați o noapte întreagă.

Ibis Styles Paris Charles de Gaulle Airport

Situat la la șase sute de metri de aeroportHotelul ibis Styles Paris Charles de Gaulle Airport este un hotel de 3 stele cu un design mai degrabă ciudat și plin de stele. Dacă sunteți un oaspete obișnuit, veți descoperi camerele cu stiluri multiple și confortul unic care caracterizează ibis Styles. Micul dejun și Wi-Fi sunt incluse în preț, iar hotelul are un restaurant și un bar. parcare privată. De asemenea, beneficiați de proceduri rapide și ușoare de check-in și check-out. Acest ibis Styles este cu siguranță unul dintre cele mai bune locuri de cazare la aeroportul Paris-Charles de Gaulle.

CitizenM Paris Charles de Gaulle Airport

Cu decorul său de designer și facilitățile sale moderne, hotelul CitizenM Paris Charles de Gaulle Airport vă urează bun venit la la câteva minute de mers pe jos de terminalul 3. Toate camerele sale sunt concepute pentru a vă oferi cel mai bun confort posibil și o senzație de bunăstare: paturi de dimensiuni XL, duș tropical, posibilitatea de a alege ambianța, iluminat relaxant, filme gratuite… Un salon comun mare oferă canapele, cărți și conexiune Wi-Fi, iar restaurantul canteenM oferă mâncăruri gustoase pe care le puteți savura într-o atmosferă prietenoasă. Dacă sunteți în căutarea unui loc de cazare la aeroportul Paris-Charles de Gaulle, alegeți citizenM pentru servicii de patru stele la prețul unui hotel de trei stele.

Première Classe Roissy

Printre unitățile unde să vă cazați în apropierea aeroportului Paris-Charles de Gaulle, hotelul Première Classe este o alegere foarte bună dacă doriți să petreceți o noapte liniștită. Situat la 4 km de aeroport, hotelul oferă camere confortabile și izolate fonic, toate dotate cu lenjerie de pat de înaltă calitate. De asemenea, puteți beneficia de un Serviciu de transfer iar recepția este deschisă 24 de ore pe zi. În inima satului liniștit Roissy se află un parc verde și numeroase restaurante, la distanță de mers pe jos.

YOTELAIR Paris CDG

Situat în mod ideal în cadrul aeroportului însuși (terminalul 2E), YOTELAIR este cazarea ideală dacă sunteți doar în trecere prin Paris-Charles de Gaulle. De la câteva ore până la o noapte întreagă, vă puteți bucura de o cameră care seamănă cu cabina privată a unui zbor la clasa întâi. Facilități moderne și practice vă stau la dispoziție: conexiune Wi-Fi, televizor de ultimă generație, adaptoare internaționale… La YOTELAIR, totul este conceput pentru a crea o atmosferă relaxantă, care să contribuie la bunăstarea dvs., ceea ce face din acest hotel un loc perfect pentru a vă caza la aeroportul Paris-Charles de Gaulle.

În ce oraș să stați aproape de Aeroportul Paris-Charles de Gaulle?

Case în Roissy-en-France

Credit foto : Flickr – Antoon Kuper

Dacă preferați o cazare mai departe de pistele de aterizare, trebuie să știți că există mai multe comune care oferă cazare în apropierea aeroportului Paris-Charles de Gaulle. În acest fel, puteți evita orașul Paris, dar puteți beneficia de prețuri mai mici. Alegerea este, de asemenea, mai largă: camere private, apartamente, hosteluri pentru tineret, case de oaspeți etc. Următoarele orașe, situate la mai puțin de douăzeci de minute de aeroport, sunt, prin urmare, alternative excelente.

Roissy în Franța

Caracteristic pentru Pays de France, Roissy-en-France este, de asemenea, un imens parc hotelier aflat la poarta de acces către aeroportul Paris-Charles de Gaulle. Pentru a ajunge la ea, puteți opta pentru un navetă (dacă este inclus în serviciile hotelului), luați autobuzul spre Roissypole sau puteți opta pentru un transfer privat. Situat departe de facilitățile aeroportului, este înconjurat de câmpuri de cereale și de zone cu iarbă. Prin urmare, acesta este locul ideal pentru a vă caza la Aeroportul Paris-Charles de Gaulle dacă sunteți în căutarea liniștii și a păcii.

Saint-Witz

Situat în mai puțin de cincisprezece minute cu mașina De la aeroport, Saint-Witz este un sat liniștit, unde se trăiește bine. Există apartamente și unități de cazare alternative, precum și hoteluri. Cu numeroasele sale parcuri, iazuri și spații verzi, puteți chiar să vă petreceți sejurul într-un mediu natural în timp ce vă bucurați de un loc de cazare la Aeroportul Paris-Charles de Gaulle.

Le Bourget

Le Bourget este accesibil direct de la aeroport prin intermediul autostrăzii linia B a RER la Paris. Acesta oferă soluții interesante de cazare pentru o noapte. Aici puteți rezerva apartamente moderne, complet echipate, la o distanță de mers pe jos de centrul expozițional. Dacă sunteți în căutarea unui hotel în apropierea aeroportului Paris-Charles de Gaulle, veți găsi mai multe hoteluri în Le Bourget.

Ermenonville

Parcul Jean-Jacques Rousseau, Ermenonville

Credit foto: Shutterstock – Pack-Shot

Situat la nord de Paris, Ermenonville este un sat cu un bogat patrimoniu istoric, mărginit de o imensă pădure de stat. Dacă vreți să scăpați pentru o noapte de agitația aeroportului, acest orășel vă oferă cazare. Ermenonville este o idee bună dacă sunteți în căutarea unui loc de cazare aproape de aeroportul Paris-Charles de Gaulle, deoarece oferă o varietate de activități, cum ar fi muzee, grădini, castele și parcuri tematice.

Pentru a ajunge acolo, cel mai bine este să aveți un mașină sau optați pentru un transfer privat de la aeroport.

Unde să parcați la aeroportul Paris-Charles de Gaulle?

Dacă aveți nevoie să vă lăsați mașina la aeroportul Paris-Charles de Gaulle în timpul călătoriei, aveți la dispoziție 10 parcări:

  • 4 parcări acoperite sub supraveghere video și deschise 24/7 (P1, P-AB, P-CD și P-EF)
  • 5 parcări în aer liber sub supraveghere video și deschise 24/7 (P-G, P-R ECO, P-W ECO, P-X ECO și P3 RESA)
  • 1 parcare în aer liber cu parcare cu valet și deschis 7 zile pe săptămână de la 5 dimineața până la miezul nopții (ECO VALET PARKING)

Dacă sunteți doar în trecere pentru a lăsa sau a lua o persoană dragă, puteți folosi cu ușurință locurile de parcare disponibile la punctele de predare-primire dedicate. În cele din urmă, dacă aveți o motocicletă, există locuri de parcare speciale în parcările P1, P-AB și P-EF.

Acum știi unde să dormi lângă aeroportul Paris-Charles de Gaulle în timpul transferului tău. Bucurați-vă de sejurul dumneavoastră!

Lasă un comentariu