Unde să dormi lângă aeroportul din Veneția?

Dacă aveți un zbor devreme sau ajungeți târziu, ar putea fi necesar să dormiți în apropierea aeroportului din Veneția. Iată care sunt sfaturile noastre pentru a găsi cazare pentru acea noapte specială.

Aeroportul din Veneția poartă numele lui Marco Polo. Acesta este situat la aproximativ zece kilometri nord de oraș. A nu se confunda cu aeroportul Treviso, pe care unele companii low-cost îl oferă în funcție de orașul de plecare sau de destinație. Este la aproximativ patruzeci de kilometri distanță.

Există multe motive pentru a dormi lângă aeroportul din Veneția. Este posibil să aveți un zbor mai devreme în dimineața următoare sau să ajungeți târziu. Transportul între aeroport și Veneția este activ între orele 8.00 și 21.30. Dacă sunteți programat să decolați în afara acestor ore, va trebui să dormiți până târziu. O situație mai inconfortabilă este aceea că nu vă puteți îmbarca în avionul dumneavoastră pentru că, de exemplu, acesta este suprarezervat. În orice caz, cel mai practic este să dormiți lângă aeroportul din Veneția pentru o noapte. Pentru a vă ajuta să înțelegeți totul și să dormiți câteva ore, veți găsi o mulțime de informații în acest mini-ghid.

Citește și:
Unde să vă cazați în Veneția?
15 lucruri de făcut în Veneția

Aeroportul din Veneția este deschis pe timp de noapte?

Dacă doriți să dormiți direct la aeroport, trebuie să știți că acest lucru nu este posibil. Aeroportul Marco Polo din Veneția se închide între miezul nopții și ora 4 dimineața. Doar pasagerii zborurilor foarte timpurii au voie să rămână în clădire, cu o dovadă de identitate. De asemenea, se precizează că este interzis să dormiți în aeroport.

Hoteluri unde să stați în apropierea aeroportului din Veneția

Hoteluri unde să stați în apropierea Aeroportului Veneția

Credit foto: Anniaparkhotel

În apropierea Aeroportului Marco Polo din Veneția există numeroase hoteluri. De la simplu la luxos, veți găsi cu ușurință o cameră care vi se potrivește. Pentru o cameră de hotel, așteptați-vă să plătiți între 45 și 123 de euro. Dacă preferați să folosiți Airbnb, puteți închiria o cameră pentru aproximativ 30 de euro. Cu toate acestea, cea mai apropiată unitate de cazare Airbnb se află în Mestre (la aproximativ 8 km de Marco Polo). Hotelurile se află în Tessera însăși (deci la unul sau doi kilometri de terminal). Nu există niciun complex hotelier legat direct de Marco Polo. Iată câteva locuri de cazare în apropierea aeroportului din Veneția.

Annia Park Hotel Veneția Aeroport

Acest hotel s-a adaptat călătorilor și nevoilor lor. Oferă un serviciu de mic dejun de la ora 04:30 și un restaurant. navetă privată la aeroport, care se află la numai 600 de metri de hotel. Vă rugăm să rețineți că, spre deosebire de mulți dintre concurenții săi, serviciul de transfer este gratuit. De asemenea, există parcare gratuită și acces Wi-Fi. Acesta este un loc de cazare modern și elegant în apropiere de Aeroportul Veneția.

Gabriel și Melissa B și B

Acest motel oferă camere de diferite dimensiuni, ideale dacă ați planificat un sejur cu prietenii, de exemplu. Baia este împărțită între camere. A navetă poate fi rezervat pentru transferul la aeroport, care se află la 700 de metri. Conexiunea Wi-Fi și parcarea sunt gratuite. Punctul forte al acestui hotel este disponibilitatea și amabilitatea gazdelor.

Courtyard by Marriott Veneția Aeroport

Acest hotel este situat la doar 1 km de Marco Polo. Acesta oferă un autobuz de transfer Hotelul are un autobuz de transfer la și de la hotel, Wi-Fi și un restaurant excelent. Ceea ce îl diferențiază de celelalte este faptul că se află aproape de stația de autobuz spre Veneția. Camerele sunt foarte mari și toate au un birou.

Hotel Best Western Titian Inn Veneția Aeroport

Acest hotel se află, de asemenea, la aproximativ un kilometru Marco Polo. Oferă camere spațioase cu Wi-Fi și un serviciu de transfer de la aeroport. Transferul trebuie rezervat cu 24 de ore în avans. Micul dejun este servit începând cu ora 04:30, iar animalele de companie sunt permise.

În ce oraș ar trebui să mă cazez lângă aeroportul din Veneția?

Veneția

Credit foto: Shutterstock – Gordon Bell

Dacă doriți să găsiți cazare pentru a dormi în apropierea aeroportului din Veneția, va trebui să căutați în orașele din jur. Acest lucru se datorează faptului că Marco Polo nu are unități învecinate.

Tessera

Acesta este orașul ideal pentru a vă caza în apropierea aeroportului Marco Polo din Veneția, deoarece este situat acolo. Aici se află hotelurile menționate mai sus. În funcție de alegerea pe care o faceți, puteți rămâne aici pe toată durata șederii. Veneția este accesibilă prin autobuz în aproximativ 30 de minute.

Mestre

Stradă în Mestre, Veneția, Italia

Credit foto: Shutterstock / lornet

Mestre este extensia Veneției pe continent. Este un loc minunat pentru a vă bucura de ultima noapte în Veneția înainte de zborul de întoarcere. Aeroportul se află la 8 km de oraș. Există, de asemenea, un autobuz de transfer de la gară de la gara Mestre la aeroport: vă rugăm să verificați orarul în funcție de zborul dumneavoastră.

Campalto

Campalto este al doilea cel mai apropiat oraș de Aeroportul Marco Polo, după Tessera. Este totuși mai mic, dar poate fi o alternativă pentru a dormi lângă aeroportul din Veneția dacă hotelurile din celelalte orașe sunt pline. Se poate ajunge la ea prin taxi (sau cu o navetă privată, în funcție de serviciile oferite de unitatea de cazare) sau cu autobuz.

Marghera

Orașul Marghera s-a dezvoltat datorită activității sale portuare, care a înflorit la începutul secolului al XX-lea. Considerat un oraș-dormitor al Veneției și Mestre, nu prezintă niciun interes turistic. Cu toate acestea, veți găsi un număr mare de hoteluri la prețuri accesibile. Dacă sunteți în căutarea unui loc de cazare în apropierea aeroportului din Veneția, există mai multe linii de autobuz face legătura între Marghera și Marco Polo în aproximativ 20 de minute.

Unde să parchezi la aeroportul din Veneția?

Dacă veniți din Veneția, veți lua probabil un autobuz sau un taxi pe apă, care sunt cele mai simple și mai rapide modalități de a ajunge la aeroportul Marco Polo. Dacă ați găsit un loc de cazare în apropierea aeroportului din Veneția, cel mai simplu este să folosiți autobuzul de transfer.

Cu toate acestea, dacă aveți o mașină și trebuie să o parcați în apropierea aeroportului, există 6 parcări în jurul aeroportului, inclusiv un punct de predare-primire. Acest lucru înseamnă că puteți obține un loc de parcare ieftin.

TravelMax.ro