Unde să dormi lângă aeroportul din Nisa?

Ați planificat un tranzit sau o excursie în Nisa? Vă prezentăm sfaturile noastre despre unde să dormiți în apropierea aeroportului din Nisa.

Aterizați pe aeroportul Nice Cote d’Azur? Aveți un zbor mai devreme a doua zi sau o legătură? Acest aeroport are particularitatea de a găzdui multe companii aeriene low-cost. Prin urmare, este posibil să fiți victima unei suprarezervări, să aveți un zbor anulat sau întârziat. Din aceste numeroase motive, este posibil să fiți nevoit să dormiți lângă aeroportul din Nisa.

Pentru a vă ajuta în incertitudinile dumneavoastră, Generation Voyage vă spune unde să dormiți lângă aeroportul din Nisa.

Aeroportul din Nisa este deschis noaptea?

Aeroportul Nice se închide noaptea. Cu toate acestea, dacă aveți o escală sau un zbor întârziat și plecați mai devreme în ziua următoare, puteți rămâne peste noapte în terminal, prezentând biletul. Apoi este posibil să vă petreceți noaptea în interiorul terminalului, prezentând biletul de avion. Aeroportul din Nisa are două terminale și cincizeci și patru de porți.

Există numeroase magazine și facilități de catering. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit, iar pentru încărcarea dispozitivelor există prize de curent.

Hoteluri unde să stați în apropiere de aeroportul din Nisa

Hotel Park Inn by Radisson Nice Airport

Credit foto: Rezervare

Aeroportul este aproape de centrul orașului. Prin urmare, veți avea multe opțiuni de cazare. Este posibil să rezervați online un hotel sau un Airbnb. Cu toate acestea, poate fi o idee bună să dormiți lângă aeroportul din Nisa. Iată deci lista noastră cu cele mai bune unități aflate la zece minute de mers pe jos de Terminalul 1.

Campanile Nice Airport ***

Hotelul Campanile este situat la doar câteva minute distanță de cinci minute de la Terminalul 1. Dacă aveți bagaje voluminoase, un autobuz de transfer gratuit este la dispoziția dumneavoastră. Acesta este un hotel liniștit, cu o valoare bună pentru bani pentru a sta lângă aeroport.

Primirea este călduroasă, iar personalul este foarte util. În plus, camerele sunt curate, iar lenjeria de pat este confortabilă. De asemenea, există un restaurant care oferă preparate à la carte și un mic dejun tip bufet.

Ibis Budget Nice Airport **

Este necesar să se numere șapte minute de la hotelul Ibis Budget se poate ajunge pe jos la aeroport. Camerele sunt bine izolate fonic și sunt dotate cu un TV cu ecran plat. În plus, hotelul oferă un mic dejun tip bufet. Cu toate acestea, nu oferă servicii de prânz sau cină.

Novotel Nice Arenas Airport ****

Novotel Nice Arenas este situat la zece minute mers pe jos de la aeroport. Un autobuz de transfer este gratuit și disponibile la fiecare douăzeci de minute. Veți fi preluat rapid de îndată ce părăsiți terminalul, iar personalul este amabil și profesionist. În plus, există numeroase mijloace de transport public care vă permit să ajungeți în centrul orașului.

Camerele sunt spațioase, confortabile și au aer condiționat. Un mic dejun tip bufet variat și copios este disponibil începând cu ora 05:00. De asemenea, restaurantul oferă preparate din bucătăria franceză cu specialități din Nisa pentru prânz și cină.

Park Inn by Radisson Nice Airport ****

Hotelul Park Inn by Radisson este situat la 600 de metri de la aeroport. Acest lucru înseamnă că puteți ajunge rapid la hotel pe jos. În plus, este disponibil și un serviciu de transfer. gratuit la fiecare zece minute. Prin urmare, hotelul este ideal pentru a dormi în apropierea aeroportului din Nisa.

Camerele sunt curate, spațioase și bine echipate. De asemenea, hotelul are o piscină în aer liber, o saună și o sală de gimnastică. Dacă vă este foame, restaurantul servește specialități italiene și mediteraneene. Micul dejun tip bufet oferă o varietate de mâncăruri. În plus, există un bar de cocktailuri pentru o seară plăcută.

În ce oraș să stați aproape de Aeroportul din Nisa?

Vechiul Nisa

Credit foto: Flickr – Yann

Cartierul Arenas

Cartierul Arénas este un vechi cartier de afaceri. Acesta este situat în partea de sud-vest a orașului. Este cel mai apropiat cartier în care se poate dormi lângă aeroportul din Nisa. În plus, vă puteți bucura de Parcul Phoenix pentru a descoperi 2.500 de specii de animale și plante. În apropiere se află Palais Nikaia și stadionul Allianz Riviera, care oferă numeroase concerte și evenimente sportive.

Vechiul Nisa

Vechiul Nisa este un cartier foarte plăcut pentru a fi în inima orașului. Puteți descoperi arhitectura pitorească, precum și străzile pietonale înflorite. În plus, este o zonă plină de viață, cu magazine, baruri și restaurante, ideală pentru a vă bucura de noapte.

Riquier

Acesta este un cartier dinamic, cu multe școli și universități. Atmosfera este plăcută, iar viața de noapte este foarte activă. De asemenea, veți beneficia de prețuri interesante pentru o cazare în acest cartier. De asemenea, este bine conectat și are propria stație de tramvai.

Garibaldi și zona portuară

Acesta este cartierul de la granița dintre Riquier și vechea Nisa. Este plăcut să vă plimbați printre arhitectura tipică din sud și să vă simțiți bine pe terasă. Zona portuară este foarte populară, iar hotelurile sunt adesea pline. Prin urmare, vă sfătuim să faceți rezervări în avans.

Districtul Borriglione

Acesta este cartierul Eliberării, Borriglione, iar viața de noapte este foarte animată. Prin urmare, dacă călătoriți cu familia, nu vă recomandăm această zonă. Cu toate acestea, dacă sunteți tineri și doriți să petreceți, acesta este locul unde trebuie să stați.

Promenade des Anglais

Promenade des Anglais

Credit foto: Shutterstock / Aleksandar Todorovic

Acesta este unul dintre cele mai faimoase bulevarde din lume, cu o lungime de șapte kilometri, care se întinde de-a lungul Mediteranei. Aici se află cele mai mari palate și cele mai frumoase clădiri din oraș. Prin urmare, hotelurile sunt de lux și se află pe plajă, ideale pentru a vă bucura de sud.

Unde să parchezi la aeroportul din Nisa?

Doriți să călătoriți la Nisa cu mașina dumneavoastră? Apoi, aeroportul din Nisa are o mulțime de locuri de parcare. Dacă doriți, puteți rezerva un loc de parcare ieftin la aeroport direct pe internet.

Dacă vă cazați în centrul orașului Nisa, vă sfătuim să vă rezervați în prealabil transferul de la aeroport online. În caz contrar, puteți lua și transportul public: autobuz și tramvai.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro