Unde să dormi lângă aeroportul din Martinica?

Ați planificat un tranzit sau o călătorie în Martinica? Aici îți oferim ponturile noastre despre unde să dormi lângă aeroportul din Martinica!

Apele limpezi și albastre ale Mării Caraibelor sunt adesea asociate cu filmele fantastice și cu filmele cu pirați. Martinica, o regiune izolată de restul Franței, este o destinație de vis pentru toți călătorii. Capitala insulei Martinica, Fort-de-France, este plină de monumente istorice, hoteluri, cafenele și restaurante. Puteți găsi cu ușurință un loc de cazare lângă aeroportul din Martinica.

Cu toate acestea, dacă sunteți doar în trecere prin aeroportul din Martinica, este posibil să fiți nevoit să dormiți pe loc. Într-adevăr, întârzierile, anulările sau legăturile de dimineață devreme vă pot obliga să găsiți un loc unde să rămâneți peste noapte. Prin urmare, este foarte recomandat să fii bine informat cu privire la diferitele hoteluri unde poți dormi în apropierea aeroportului din Martinica.

Pentru a vă ajuta, am creat un mini-ghid cu cele mai bune unități și zone din apropiere pentru a vă caza lângă aeroportul din Martinica.

Aeroportul din Martinica este deschis noaptea?

Aeroportul Martinica este deschis pe timp de noapte. Așa că vă puteți odihni acolo până la îmbarcare. Cu toate acestea, terminalul nu este foarte potrivit pentru ore lungi de așteptare. Este chiar inconfortabil, mai ales după mai multe ore de zbor.

Din fericire, există mai multe hoteluri în apropierea aeroportului din Martinica care au prețuri rezonabile. Acestea vă vor permite să aveți un somn bun într-un pat confortabil. Unele hoteluri oferă chiar și micul dejun.

Hoteluri unde să dormi în apropierea aeroportului Martinique

hotel martinique

Credit foto : Rezervare

Pentru a petrece o noapte plăcută, vă sfătuim să vă cazați la un hotel din apropierea terminalului. Tarifele unităților unde se poate dormi lângă aeroportul din Martinica sunt în general accesibile. În plus, este posibil să rezervați o cameră de hotel în avans pe internet pentru a beneficia de tarife mai bune.

Vrei să dormi lângă aeroportul din Martinica? Atunci, iată selecția noastră a celor mai bune hoteluri.

CSI Martinica

Centre International de Séjour (CIS) Martinique este o asociație non-profit. Stabilimentul este situat la o mică la mai puțin de zece kilometri de aeroportEste o destinație foarte populară. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit, iar micul dejun este inclus în preț.

Nu fiți surprins dacă veți întâlni grupuri la acest hotel. Hotelul oferă tarife foarte atractive pentru companii și asociații. Fiind aproape de mare, Marina Étang Z’abricots (Baywatch) se află la doar câteva minute de hotel. Dacă sunteți în căutarea unui loc pentru a vă relaxa cu cocktailuri bune, acesta este locul unde trebuie să fiți!

Reduta Paradisului

Redoute Paradise este un hotel ceresc la numai la 12 kilometri de aeroport.

Acesta își cufundă vizitatorii într-un cadru natural și maiestuos. Vă stau la dispoziție jacuzzi, piscină, zonă de relaxare, sală de jocuri cu mese de ping-pong și biliard. În plus, există Wi-Fi gratuit și un mic dejun copios. Acest hotel este locul perfect pentru a vă recupera și a vă odihni bine.

Hotel Simon ****

Acest hotel de patru stele este perfect dacă aveți chef de o petrecere. Într-adevăr, acest stabiliment de lux este înconjurat de numeroase locuri de divertisment și de un club de noapte. În plus, pentru oamenii de afaceri, este disponibilă o sală de conferințe pentru evenimente.

Tariful pentru o cameră single este încă accesibil, aproximativ 100 de euro, în funcție de sezon. Cu toate acestea, un apartament de lux cu terasă și vedere panoramică costă triplu.

În ce oraș ar trebui să dorm lângă aeroportul din Martinica?

fort-de-france

Credit foto: Shutterstock / Tony Moran

Este adevărat că tarifele din Martinica par uneori scumpe în sezonul de vârf. De aceea, este important să vă informați despre diferitele orașe din apropiere și accesibile. Într-adevăr, aceste orașe oferă în general rate mai atractive pentru a dormi lângă aeroportul din Martinica.

Le Lamentin

Le Lamentin este un oraș cu o suprafață de 62,32 km². Este orașul cu cea mai mare suprafață din Martinica. Are aproximativ 40.000 de locuitori. Este ideal pentru că puteți găsi tot ce aveți nevoie.

Lamentin are multe locuri liniștite unde vă puteți relaxa.

Fort-de-France

Fort-de-France este cel mai populat oraș din Martinica, cu 81.000 de locuitori. Acest oraș, bogat în istorie, este perfect pentru cei cărora le place să îl viziteze.

Într-adevăr, este posibil să vizitați forturile Desaix și catedrala Saint-Louis. În plus, Grădina Balata și faimoasa librărie Schœlcher rămân destinații de neratat.

Trois-îlets

Les Trois-îlets este un pic mai îndepărtat, dar este un orășel fermecător pe Marea Caraibelor. Este cunoscut ca locul de naștere al primei soții a lui Napoleon Bonaparte.

Puteți vizita faimosul hotel Le Bakoua, cu o plajă privată prietenoasă și o priveliște splendidă. Desigur, există și alte locuri de vizitat, inclusiv Maison de la Canne à Sucre. La nord, Pointe du Bout este un centru pentru sporturi nautice, un loc plin de viață, cu magazine și cafenele.

Unde să parchezi la aeroportul din Martinica?

parcare la aeroportul martinique

Credit foto : Flickr – jppvivi

Vă puteți parca mașina în parcarea aeroportului pentru mai multe zile. Este posibil să rezervați un loc de parcare ieftin la aeroportul din Martinica pe internet.

Unele hoteluri, cum ar fi CIS Martinique, de exemplu, oferă locuri de parcare foarte mari. Prin urmare, veți avea loc să vă lăsați mașina pentru câteva zile, negociind cu recepția. Ulterior, puteți ajunge cu ușurință la aeroport cu un taxi.

Puteți, de asemenea, să vă rezervați transferul de la aeroportul din Martinica direct online în avans.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro