Unde să dormi în Vézelay ?

Aveți de gând să vizitați Vézelay în Morvan? Iată care sunt cele mai bune locuri de cazare în acest cel mai frumos sat din Franța!

Amplasat în inima regiunii Morvan, satul medieval Vézelay, unul dintre cele mai frumoase sate din Franța, domină câmpiile verzi ale văii Cure. Fermecă orice vizitator care îl întâlnește. Descoperiți frumoasele case medievale care înconjoară Bazilica Sainte-Marie-Madeleine, o capodoperă a artei romanice, clasificată de UNESCO ca sit al Patrimoniului Mondial. Doriți să rămâneți mai multe zile? Iată o selecție de locuri de cazare în Vézelay!

1. Hotel Restaurant De La Poste & Du Lion D’or

Hotel Restaurant De La Poste & Du Lion D'or

Credit foto : Rezervare

Buget : €€€
Plusurile de cazare : La 500 de metri de Bazilica Sainte-Marie-Madeleine din Vézelay

Căutați autenticitate? Acest han vechi din inima satului pitoresc Vézelay vă va cufunda în atmosfera de la Vézelay. La Grande Vadrouille. Folosit ca platou de filmare pentru celebrul film francez, hanul a fost transformat într-un hotel magnific și acum primește numeroși curioși care vin să descopere Morvan.

În plus, camerele oferite de unitate sunt potrivite pentru vizitatorii care doresc să se odihnească între două zile de drumeții în regiune. Dormitul în Vézelay este, de asemenea, ideal dacă doriți să faceți o escală în drumul dumneavoastră spre Santiago de Compostela.

2. Hotel de tip boutique SY Les Glycines

SY Les Glycines

Credit foto: Rezervare

Buget : €€
Plusurile de cazare : clădirea magnifică din secolul al XVII-lea, decorată cu glicine

După o zi de vizitare a obiectivelor turistice, veniți să dormiți în Vézelay, în acest fermecător hotel de tip boutique înconjurat de glicine. Veți aprecia camerele sale spațioase, dotate cu tot confortul de care aveți nevoie. Combinând perfect farmecul pietrelor vechi și modernitatea, acest hotel este locul ideal pentru a vă caza în Vézelay.

3. Presopunctură de la Abbaye

The Abbey Press

Credit foto: Rezervare

Buget : €€
Plusurile de cazare : un mic dejun continental este servit în fiecare dimineață la proprietate

Pierdut în mijlocul fermecătorului sat Vézelay, acest stabiliment este perfect dacă doriți un moment de schimbare a peisajului și de reînnoire. În inima orașului medieval, aveți acces la toate magazinele și monumentele pe jos.

Detaliul care face diferența: pe lângă faptul că este un stabiliment somptuos unde să dormi în Vézelay, primirea este caldă și prietenoasă. Într-adevăr, veți fi întâmpinați cu un pahar de Burgundia pentru a descoperi produsele locale.

4. Casa de grup Vézelay-Bourgogne

Casa de grup Vézelay-Bourgogne

Credit foto : Airbnb

Buget : €€€
Plusurile de cazare : adresă excelentă pentru o reuniune de familie mare

Această clădire din secolul al XVIII-lea, situată în inima orașului Vézelay, este o casă de oaspeți magnifică, autentică și fermecătoare pentru a vă caza în Vézelay. Pe lângă casa magnifică, vă puteți relaxa în grădinile somptuoase, presărate cu trandafiri și flori vechi.

Această proprietate este, de asemenea, ideală pentru reuniuni de familie sau de prieteni, deoarece există nu mai puțin de unsprezece dormitoare! Pe scurt, toată lumea va avea propriul spațiu personal.

5. Gîte du manoir de Val en Sel în apropiere de Vézelay

Casa de vacanță a conacului din Val en Sel lângă Vézelay

Credit foto : Airbnb

Buget : €€
Plusurile de cazare : situat la câțiva kilometri de Vézelay, într-un cadru natural și verde

Situată pe o proprietate imensă, această fostă casă boierească transformată într-o casă de oaspeți fermecătoare este locul ideal pentru a dormi în apropiere de Vézelay. În inima regiunii Morvan, acest mic colț de paradis este aproape de tot. Magazine mici, obiective turistice și meșteșugari locali sunt chiar lângă cazare, așa că vă puteți bucura de ea fără prea mult efort!

Deci, care dintre aceste locuri veți alege să vă cazați în Vézelay?

TravelMax.ro