Unde să dormi în Piana?

Pentru a vă completa sejurul în Corsica, acordați-vă câteva nopți într-unul dintre cele mai frumoase sate din Franța! Descoperă unde să dormi în Piana și bucură-te de Corsica și de comorile sale!

Piana este, în primul rând, un loc excelent pentru a vă lăsa bagajele în timpul unui sejur pe Insula Frumuseții. Nu ratați calanques și pietrele lor roșii, care iau un aspect însângerat la apus, sau natura înconjurătoare, care este, de asemenea, foarte impresionantă. Pentru a completa aceste numeroase descoperiri, apreciați, de asemenea, tot confortul celor mai bune unități de cazare unde să dormiți în Piana.

Pe coasta muntelui, cu vedere la orizont, nu vă veți putea lua ochii de la soarele care apune, poate cu un pahar de rosé proaspăt (sau suc de fructe) în mână…

1. Hotel Capo Rosso

Hotel Capo Rosso Hotel de 4 stele

Credit foto: Credit foto: Rezervare

Buget : €€€€
Plus de cazare : vedere la Golful Porto și camere cu terasă

Hotelul Capo Rosso este locul ideal pentru a dormi în Piana, dar și pentru a vă bucura de sat și de împrejurimi. Acest hotel fermecător vă va încânta cu serviciile sale excelente.

Într-adevăr, are tot ce vă trebuie: camere spațioase, tot confortul, cu terasă și vedere panoramică, restaurant cu bucătărie rafinată din produse proaspete și chiar o piscină care, odată răcită, este încălzită!

Bucurați-vă de o baie în ea după o zi lungă de explorare. Nu vă mulțumiți cu mai puțin și alegeți excelența din Capo Rosso, numită după calcanurile din apropiere.

2. Anexă elegantă în Piana

Anexă elegantă în Piana, Corsica de Sud

Credit foto: Airbnb

Buget : €€€
Plus de cazare : independență și o priveliște uluitoare la mare

Pentru un sejur independent în Corsica, descoperiți această anexă elegantă situată în Piana. Principalul și considerabilul atu al acestei case de piatră este terasa sa privată cu o vedere magnifică la mare.

Prin urmare, locul este ideal pentru sfârșitul zilei, pentru a vă bucura de apusul soarelui și de culorile naturii înconjurătoare. Interiorul este foarte confortabil, cu o bucătărie complet echipată și o baie cu duș, toate renovate pentru un confort maxim.

Această unitate de cazare este perfectă pentru cuplurile care doresc să doarmă în Piana, nu departe de pârâurile și de Golful Porto.

3. Hotel Le Scandola

Hotel Scandola Hotel de 3 stele

Credit foto: Credit foto : Rezervare

Buget : €€€€
Plus de cazare : confort și vedere la Golful Porto

Descoperiți acest hotel plăcut, Le Scandola, unde puteți dormi în Piana. Foarte apreciat de oaspeții săi, care subliniază în special aspectul modern și confortabil al unității. Le Scandola are o vedere superbă la mare. Restaurantul integrat oferă o bucătărie modernă și gustoasă, bazată pe produse locale.

Există, de asemenea, un bar care servește tapas pentru cei care apreciază aperitivele originale! Terasa este o adevărată odă adusă naturii, cu vedere la mare, la maquis și la munți. Camerele sunt spațioase, luminoase și oferă tot confortul necesar pentru un sejur de succes în Piana.

Fiecare dintre ele este unică, la fel ca și experiența pe care o veți avea la Le Scandola!

4. Garsonieră fermecătoare, cu vedere la Calanques de Piana

Garsonieră fermecătoare cu vedere la Calanques de Piana și la golf

Credit foto : Airbnb

Buget : €€€
Plus de cazare : vedere la mare și la Calanques de Piana

Adiacent casei proprietarului, acest studio oferă o vedere magnifică la mare. Acesta vă va permite să petreceți un sejur în perfectă autonomie. Bucătăria este complet echipată și are chiar și o mașină de spălat. Dar nu vă faceți griji cu privire la uscarea hainelor, nu aveți nevoie de un uscător, soarele o face pentru dumneavoastră!

Zona de zi și cea de dormit se suprapun datorită unei bănci BZ și a saltelei sale bune. Terasa, unde puteți savura o băutură răcoritoare, vă permite să vă bucurați de priveliștea în continuă schimbare a Golfului Porto și a Calanques of Piana.

Vă rugăm să rețineți: proprietarul are, de asemenea, o cameră dublă și o cameră de duș disponibile pentru închiriere, în plus față de studio, direct în casa sa (la etaj).

5. Studio fermecător cu grădină și vedere la mare

Studio fermecător cu grădină și vedere la mare

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : grădină privată cu vedere la mare, mic dejun adus în fiecare dimineață

Situat în centrul satului Piana, la capătul unei străduțe liniștite, acest studio fermecător are o grădină închisă, unde se află un migdal frumos. Există multe de făcut la sfârșitul zilei, după ce ați explorat zona înconjurătoare, în timp ce admirați priveliștea mării și a munților. Studioul în sine este potrivit pentru trei persoane și este bine echipat pentru a dormi confortabil în Piana.

Dar adevăratul plus al acestei unități de cazare este atenția specială pe care o veți primi dimineața. Într-adevăr, micul dejun vă este adus de gazde! Așadar, simțiți-vă răsfățați și începeți-vă ziua cu bună dispoziție, sub soarele și căldura corsicană!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro