Unde să dormi în Montpeyroux?

Aveți de gând să vizitați Montpeyroux în Puy-de-Dôme? Descoperiți apoi cele mai bune cinci locuri de dormit în acest cel mai frumos sat din Franța!

Situat în departamentul Puy-de-Dôme, în apropiere de vulcanii din Auvergne, Montpeyroux este clasificat ca fiind unul dintre “Cele mai frumoase sate din Franța”. Situat în vârful unui deal, satul este cunoscut pentru piatra de arsă care era odată extrasă din carierele sale. Această piatră, cu nuanța sa blondă caldă, poate fi găsită în multe clădiri din sat și din regiune. Puteți vizita turnul medieval, care oferă o vedere panoramică asupra regiunii, sau frumoasa biserică Notre-Dame. Situat în inima unei regiuni viticole, vă puteți bucura de un pahar de vin delicios între două plimbări frumoase. Montpeyroux este plin de scări și străzi abrupte, așa că o să vă placă la nebunie! Pentru a vă bucura de un sejur plăcut în acest sat frumos, trebuie să vă alegeți cu grijă cazarea! Așadar, pentru a vă ajuta în căutarea dumneavoastră, am enumerat în acest articol cele mai bune cinci locuri de cazare în Montpeyroux.

1. Micul vulcan

Pensiune le Petit Volcan , Montpeyroux

Credit foto : Rezervare

Buget : €€
Plusurile de cazare : cadrul său excepțional

Casa de oaspeți Le Petit Volcan vă întâmpină în inima orașului Montpeyroux, într-o clădire tradițională din sat. Două camere sunt disponibile pentru călători. Acestea sunt confortabile și bine echipate, fiecare cu intrare proprie. De asemenea, hotelul oferă o parcare privată și un garaj închis pentru motociclete și biciclete. Punctele sale de atracție sunt cu siguranță terasa frumoasă, grădina mare și salonul cu vedere la munți.

Toate restaurantele cele mai fermecătoare din sat sunt, de asemenea, în apropiere. Pentru toate aceste motive, această pensiune este unul dintre cele mai bune locuri de cazare din Montpeyroux.

2. Eșarfa lui Iris

Hotel l'Echarpe d'Iris, Montpeyroux

Credit foto: Rezervare

Buget : €€
Plusurile de cazare : amplasarea sa excepțională în inima satului

Situată în inima satului, această casă cu caracter din secolul al XIX-lea vă întâmpină cu 2 camere de oaspeți. Primul este un apartament matrimonial frumos, iar cel de-al doilea este accesibil persoanelor cu dizabilități. Apartamentul de familie este alcătuit din 2 dormitoare separate de o baie. Ambele camere au parcare privată și sunt bine echipate și confortabile.

3. Chez Dinou

Casa de oaspeți chee Dinou, Montpeyroux

Credit foto: Gîtes de France

Buget: €€
Plusurile de cazare : acces nelimitat la ferma educațională

Sunteți în căutarea unui loc liniștit și relaxant pentru vacanța familiei dumneavoastră? Atunci această casă ar trebui să vă placă. Găzduit într-o fermă renovată în 2019, acest stabiliment oferă acces nelimitat la ferma educațională Moulerette. Această activitate este ideală pentru copii, dar și pentru adulți, care se vor putea reconecta cu lumea agricolă. Acest loc de cazare fermecător din Montpeyroux se află, de asemenea, la câțiva pași de centrul satului. Acesta are două camere frumoase, care sunt, desigur, foarte confortabile și bine echipate.

4. Les Pierres Blondes

Apartament mobilat în Montpeyroux

Credit foto : Airbnb

Buget : €€€
Plusurile de cazare : priveliștea frumoasă

Situat în inima acestui sat fermecător, acest apartament frumos și complet autonom este ideal pentru cuplurile care doresc să descopere zona. Călătorii vor aprecia liniștea acestei unități de cazare complet noi și decorate cu căldură. Acest loc ideal de cazare în Montpeyroux are, de asemenea, un loc de parcare privat și acces privat la o piscină, încălzită din luna mai. De asemenea, de pe terasă vă veți bucura de o vedere superbă la Munții Sancy.

Confortabil și primitor, acest apartament frumos vă oferă tot confortul necesar pentru a vă bucura de un sejur plăcut în Auvergne! Călătorii anteriori au apreciat farmecul și curățenia cazării, precum și primirea gazdelor.

5. La Casa del Sol

Casa del Sol, pensiune, Montpeyroux

Credit foto : Rezervare

Buget : €€
Plusurile de cazare : frumoasa sa cameră de zi

Casa de oaspeți “La Casa del Sol” este situată sub sat și are două camere frumoase. Primul este disponibil pentru 4 persoane, cu un pat dublu și două paturi de o persoană, iar cel de-al doilea pentru 3 persoane. Ambele camere sunt foarte confortabile și au baie proprie. Fiecare cameră are, de asemenea, un patio. Există o încăpere mare cu boltă care servește drept salon, bibliotecă și bucătărie. Aici puteți citi, vă puteți relaxa, vă puteți bucura de micul dejun și puteți consulta broșuri turistice pentru a vă pregăti pentru aventurile dumneavoastră.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro