Unde să dormi în apropiere de parcul de animale Le Pal?

Cauți un loc de cazare în apropiere de Le Pal animal park? Descoperă cele mai bune opțiuni de cazare în apropiere de Le Pal animal park și descoperă împrejurimile.

Parcul de animale Le Pal este cel mai vizitat loc de agrement din Rhône-Alpes și unul dintre cele mai vizitate 5 parcuri de distracții din Franța, cu 640.000 de vizitatori în 2018. Situat în inima regiunii Haut-Allier, la 30 de minute de Moulins pe șosea, Le Pal face parte din comuna Saint-Pourçain sur Bresbre. Dacă sunteți în căutarea unui loc de cazare în parcul de animale sălbatice Le Pal, aveți de ales între mai multe opțiuni: hoteluri, campinguri, cabane de vacanță… și chiar cabane în savana africană! Aflați mai multe despre opțiunile de cazare care vă sunt disponibile acum.

Cabane în apropierea parcului natural Le Pal

Pentru a prelungi experiența de la grădina zoologică, puteți dormi în inima parcului de animale Le Pal, în cabane construite pe piloți, în tradiția pură a rezervațiilor de animale din Africa de Sud. În cele 24 de cabane cu tematică de savană africană, puteți observa animalele din marile câmpii. Impalas, zebre, antilope sălbatice, kudu și struți se plimbă în semi-libertate chiar în fața ochilor dumneavoastră.

Cele 7 cabane pe tema marilor lacuri au vedere la un iaz de două hectare, unde trăiesc hipopotami. Aceștia împart spațiul cu pelicani, heroni și păsări ale căror cântece armonioase vă vor puncta sejurul. Se oferă binocluri și fișe informative pentru a învăța despre diferitele specii. Puteți petrece ore întregi urmărind evoluția naturală a animalelor de la balconul dumneavoastră, iar noaptea puteți face un safari pe jos cu ghizii de la Pal.

Cabanele sunt proiectate și decorate cu materiale tradiționale, în stil pur african, iar numele lor sunt ecoul savanelor: Kruger, Mangetti, Samburu… Acestea sunt dotate cu aer condiționat și includ o cameră pentru copii cu trei paturi, un dormitor matrimonial, o baie și o terasă de 12 metri pătrați cu vedere la savană. Tanganyka este un restaurant amenajat pe malul apei, în aceeași atmosferă africană ca și cabanele. După o cină de calitate, vă veți întoarce să vă bucurați de viața sălbatică de pe terasă și apoi veți adormi în sunetele armonioase ale animalelor care trăiesc noaptea.Dormitul în parcul de animale sălbatice Le Pal este o activitate unică în Franța și o experiență pe care nu o veți uita prea curând.

Moulins

Orașul fermecător Moulins este prefectura departamentului Allier și capitala Ducatului de Bourbonnais. Situat pe malul râului Allier, are o populație de aproximativ 20.000 de locuitori și este cel mai mare oraș de cazare din apropierea parcului de animale Le Pal. Este o destinație obligatorie pentru vizitatorii care vin dinspre nord, via Paris și Nevers, dinspre vest, via Montluçon, sau dinspre sud, via Clermont-Ferrand. Este un loc ideal pentru a vă caza după o călătorie lungă în parcul natural Le Pal. Veți găsi numeroase camere de oaspeți în inima cartierului istoric și pe malul râului Allier, într-o casă fermecătoare din secolul al XVIII-lea sau într-un conac în stil Napoleon 3, cu piscină.

Pentru grupuri mai mari, sunt disponibile închirieri săptămânale de case de vacanță. De asemenea, orașul pune la dispoziție parcări speciale pentru cei care doresc să înnopteze în apropierea parcului de animale Le Pal într-o rulotă. În Moulins, puteți admira catedrala și biserica Sacré-Coeur, puteți vizita Centre National du Costume de Scène și vă puteți plimba pe malul râului Allier. Oferta de restaurante este cea mai importantă din regiune și vă puteți bucura de viața de noapte în barurile din centrul orașului.

Saint-Pourçain-sur-Besbre

Saint-Pourçain-sur-Besbre este un sat cu un patrimoniu istoric interesant. Pe lângă faptul că veți sta în apropierea parcului de animale Le Pal, puteți descoperi două clădiri medievale, castelul de Thoury și castelul de Beauvoir. Oferta de cazare este limitată, dar veți avea avantajul de a fi în imediata apropiere a diferitelor atracții. Pentru un sejur liniștit sunt disponibile o casă de vacanță cu două dormitoare, care poate găzdui 4 persoane, și o casă de vacanță cu 3 dormitoare, care poate găzdui 10 persoane.

Dompierre-sur-Besbre

Dompierre-sur-Besbre

Credit foto :Wikipedia – A1AA1A

Dompierre-sur-Besbres se află la 5 km și la mai puțin de 10 minute cu mașina de parc. Este un sat liniștit, cu două hoteluri-restaurante. Cu 17 și, respectiv, 18 camere, acestea vă întâmpină într-o atmosferă prietenoasă de țară. Veți descoperi o bucătărie rustică care face cinste produselor și specialităților gastronomice din Auvergne și Bourbonnais. Gara este deservită de liniile de cale ferată care leagă Moulins de Lyon și Montluçon de Montchany. Există o firmă de închiriere de bărci care oferă bărci pentru a naviga spre Loire, o excursie de o zi excelentă dacă rămâneți peste noapte lângă parcul natural Le Pal. Un parc de rulote și un camping pe malul râului Besbres sunt alte opțiuni de cazare în apropiere de parcul de animale Le Pal.

Bourbon-Lancy

Bourbon-Lancy

Credit foto :Wikipedia – AntonyB

De cealaltă parte a râului Loire, în departamentul Burgundia, se află orașul medieval Bourbon-Lancy. Situat la numai 30 de minute de parc cu mașina, acest mic oraș medieval este renumit pentru stațiunea sa termală, una dintre ultimele în funcțiune în acest departament. Are o ofertă hotelieră completă, cu reședințe termale, bineînțeles, dar și hoteluri de 3 stele, pensiuni și un camping. Veți descoperi numeroase monumente, cum ar fi castelele Sarrien și Puzenat, precum și vechile bastioane. Nu ratați spitalul Aligre, o bijuterie arhitecturală. După o zi plină de activități, băile termale din Bourbon-Lancy sunt locul ideal pentru a vă relaxa și pentru a dormi în apropierea parcului de animale Le Pal.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro