Unde mâncăm în Vézelay ?

Vizitând unul dintre cele mai frumoase sate franceze, doriți să găsiți o masă bună ? Iată care sunt cele mai bune locuri de mâncat în Vézelay !

Amplasat în inima regiunii Morvan, satul medieval Vézelay are vedere spre câmpiile verzi ale văii Cure. La fel ca în cele mai tipice sate franceze, frumusețea peisajului îi încântă pe vizitatorii care intră în el. Acest sat fermecător din vârful dealului are străduțe abrupte și piețe mici și fermecătoare, unde puteți găsi câteva restaurante. După o plimbare prin sat sau prin împrejurimile Burgundiei, va trebui, inevitabil, să luați cina sau prânzul. Așadar, pentru a vă ajuta în aventurile dumneavoastră, am enumerat cele mai bune 4 locuri de mâncat din Vézelay.

1. Dintele gol

dintele gol

Credit foto: Facebook – La dent creuse

Adresa 21 Place du champ de foire și rue St Etienne, 89450 Vézelay
Tarife : €€
Opinie : ★★★★

Un mic stabiliment unde se poate mânca în Vézelay, La dent creuse oferă un meniu clasic și eficient. Gătitul de casă și simplitatea sunt cuvintele cheie aici. Încercați carnea de vită de măcelar cu sos Chaource sau fileul de St Pierre en papillote cu beurre blanc.

2. L’Eternel – Hotel de la Poste et du Lion d’Or

Hotel Restaurant De La Poste & Du Lion D'or

Credit foto : Rezervare

Adresa Place du Champ de Foire, 89450 Vézelay
Tarife : €
Aviz : ★★★★★

Dacă doriți să mâncați în Vézelay, acest restaurant este o necesitate! Într-un cadru plăcut, savurați mâncăruri gustoase pe bază de produse locale și de sezon și aruncați o privire la meniul lor frumos. Meniul include polac, roșioară și midii. Pentru prețuri accesibile, vă veți bucura de o masă bună!

3. Le Relais du Morvan

relais du morvan

Credit foto : Rezervare

Adresa 45 Place du Champ de Foire, 89450 Vézelay
Tarife : €€
Aviz : ★★★★

Dacă sunteți în trecere prin Vézelay, trebuie să mâncați în acest restaurant omologat Gault Millau! Să mănânci în Vézelay înseamnă să guști din bucătăria locală tradițională. Dintre posibilități, vă recomandăm terina de casă, boeuf bourguignon, cap de vițel cu sos gribiche și, pentru a încheia, delicioasa tarte tatin. Pentru a vă însoți masa, serviți un pahar de vin de Burgundia, desigur!

4. Le Cheval Blanc

Calul Alb

Credit foto: Facebook – Le Cheval Blanc

Adresa Place du champ de Foire, 89450 Vézelay
Tarife : €€€
Aviz : ★★★★

Bucurați-vă de o experiență culinară unică la restaurantul Le Cheval Blanc, situat la doar o aruncătură de băț de Bazilica din Vézelay. Fie în interiorul său cald, fie pe terasa cu copaci, acesta este locul perfect pentru a mânca în Vézelay. Treziți-vă papilele gustative cu un meniu excepțional.

În meniu, veți găsi în special cassolette de ouă în meurette, tartar de vită Charolais și croquignoles de zmeură, cremă de vanilie și sorbet de lime.

Deci, unde vrei să mănânci în Vézelay?

Lasă un comentariu