Unde mâncăm în Cardaillac și în împrejurimi?

Descoperă toate experiențele pe care le poți avea

Vizitând unul dintre cele mai frumoase sate din Franța, doriți să găsiți o masă bună? Iată care sunt cele mai bune locuri de mâncat în Cardaillac!

De pe vârful pintenului său stâncos, Cardaillac domină de secole valea sublimă Drauzou. Mărturie a trecutului medieval al regiunii, satul oferă călătorilor un peisaj variat și câteva locuri care îți taie respirația. După ce veți descoperi numeroasele clădiri care spun povestea unei epoci medievale, veți dori, fără îndoială, să descoperiți gastronomia locală. Deși Cardaillac nu are o gamă largă de restaurante, veți găsi unele bune în orașele învecinate. Iată selecția noastră de restaurante unde puteți mânca în Cardaillac și împrejurimi!

1. Hanul Mercadiol – Cardaillac

MERCADIOL

Fotografie: Facebook – L’Auberge du Mercadiol

Adresa Strada 11 mai 1944
Tarife : €€
Opinie : ★★★★

L’Auberge du Mercadiol, un mic local unde se poate mânca în Cardaillac, oferă un meniu clasic și eficient. Gătitul de casă și simplitatea sunt cuvintele cheie aici. Încercați tartarul de somon sau hamburgerul de casă și acompaniați-l cu un pahar de vin Luberon rece.

2. La Halle – Fons

restaurant fons

Credit foto : FONS – village du Quercy

Adresa D148, 46100 Fons
Tarife : €€
Aviz : ★★★★★

Dacă doriți să mâncați în Cardaillac, acest restaurant este o necesitate! Înființată din 2006 în FonsCuplul de restaurante este un favorit al călătorilor care trec prin regiune. Într-un cadru plăcut, savurați mâncăruri gustoase pe bază de produse locale și de sezon și aruncați o privire la meniul lor frumos.

Cu un meniu actualizat de patru ori pe an, La Halle vă pregătește surprize deosebite.

3. La Racine et la Moelle – Figeac

Rădăcina și măduva - Figeac

Credit foto: Instagram – laracineetlamoelle

Adresa 6 rue du Consulat
Tarife : €€
Aviz : ★★★★★

La Racine et la Moelle este un restaurant de tip bistro, care îmbină stilul vechi și modernitatea, condus de oameni pasionați care folosesc produse de sezon. Mâncatul în Cardaillac în acest mic restaurant vă va plăcea cu siguranță!

Situat în satul drăguț din FigeacAcest restaurant și-a construit o reputație solidă de-a lungul anilor. O adresă care trebuie încercată dacă sunteți în căutarea unei bucătării de înaltă calitate și a unor explozii de arome!

4. La Puce a l’oreille – Figeac

La Puce a l'oreille - Desertul Figeac

Credit foto: Facebook – La puce à l’oreille

Adresa 5 rue Saint Thomas
Tarife : €€
Aviz : ★★★★★

Bucurați-vă de o experiență culinară unică în această unitate fermecătoare situată pe o stradă mică din centrul orașului Figeac. Fie în interiorul său confortabil, fie pe terasa cu copaci, treziți-vă papilele gustative cu un meniu pregătit cu grijă.

Dacă vă faceți timp să treceți pe aici, încheiați masa cu stil cu unul dintre deserturile sale somptuoase.

Deci, unde vrei să mănânci în Cardaillac?

Lasă un comentariu

TravelMax.ro