Transfer între aeroportul Beauvais și Paris

Veniți să vizitați Paris și aterizați pe aeroportul Paris-Beauvais? Iată care sunt sfaturile noastre pentru transferul la Paris.

Construit în anii 1930, aeroportul Beauvais a fost deschis traficului comercial în 1956. Deși primele zboruri au fost limitate la rute către coasta engleză, aeroportul a luat avânt în 1997. De atunci, a fost folosit în principal de companiile aeriene low-cost, care sunt în prezent șapte. Acesta deservește numeroase țări europene și transportă aproape patru milioane de pasageri pe an. Acesta are două terminale.

În funcție de modul de transport ales, transferul între aeroportul Beauvais și Paris durează între una și două ore. Iată care sunt diferitele moduri de transport disponibile pentru un transfer între aeroportul Beauvais și Paris.

Cel mai ieftin: autobuzul și trenul

Autobuz către Aeroportul Beauvais

Credit foto: Flickr – Juanedc

Autobuzul

Durata aproximativ 1h15
Tarife 15,90€ (adulți de la 12 ani), 9,90€ (copii de la 4 la 11 ani)
Ore de deschidere 8.35 (primul autobuz), 22.15 (ultimul autobuz) la fiecare 15-20 minute

Un serviciu regulat de transfer/autobuz face legătura între aeroport și Porte Maillot, în centrul Parisului. Autobuzele albe și albastre sunt clar vizibile în parcarea dintre cele două terminale. De obicei, la aproximativ 20 de minute după sosirea fiecărui avion, se efectuează o plecare la fiecare 15-20 de minute. Puteți cumpăra biletele online și vi se va propune un orar, în funcție de ora de sosire a avionului dumneavoastră.

Trenul

Durata între 1h14 și 1h40
Tarife între 14,50€ și 16€, în funcție de program
Orar în fiecare oră

Transferul are loc în două etape:

  • Prima etapă autobuz până la stația Beauvais
  • A doua etapă Tren spre Gare du Nord.

De la aeroport, linia de autobuz 31 ajunge în 8 minute în centrul orașului Beauvais, iar la gară se poate ajunge pe jos în 4 minute. Preț bilet: 3 euro. Liniile 6 și 42 vă duc la stația Brière SNCF în 14 minute, la 2 minute de mers pe jos de gară. Preț bilet: 2 euro.

Cel mai confortabil: taxi

Taxi aeroport Beauvais Paris

Credit foto: Shutterstock – NothingIsEverything

Durata aproximativ 1 oră
Tarife între 160 € și 220 € pe călătorie (spre centrul Parisului)
Orar pe bază de rezervare

Transportul cu taxiul este probabil cel mai confortabil mod de a ajunge de la aeroportul Beauvais la Paris. Rezervați un taxi până la Aeroportul Beauvais cu TaxiTender. Aceasta este o platformă de rezervări online pentru un transfer de aeroport fiabil și accesibil. Șoferul vă va aștepta în zona de sosiri cu un afiș cu numele dumneavoastră. Acesta vă va conduce apoi cu mașina până la locul exact unde doriți să mergeți. Anularea este gratuită. Dacă aveți un zbor de dimineață devreme rezervat la aeroportul Beauvais sau pur și simplu preferați să luați un taxi până la aeroport, această platformă este ideală în acest scop.

Ridicarea taxiului de la aeroportul Beauvais este reglementată:

  • Doar societăți cu sediul în Beauvais sunt autorizați să preia clienți fără rezervare. Cu toate acestea, deoarece numărul de taxiuri este limitat, este recomandabil să rezervați din timp. La aeroport funcționează peste o duzină de companii de taxi, care pot fi contactate cu ușurință prin telefon.
  • Companiile de taxi externe pot funcționa doar cu un rezervare prealabilăde obicei prin telefon. Taxi G7 oferă rezervări online.

Tariful este determinat de aparatul de taxare, cu o taxă fixă de preluare. În cazul unui număr mare de bagaje, se poate aplica un posibil cost suplimentar. Prin urmare, prețul poate crește dacă traficul este intens. Cu toate acestea, șoferii sunt familiarizați cu zona și știu cum să folosească drumurile secundare în caz de incident.

Cel mai disponibil: VTC sau navetă

Vtc și taxiuri la aeroportul Beauvais

Credit foto: Shutterstock – MC MEDIASTUDIO

Durata aproximativ 1 oră
Tarife de la 27€ pentru o persoană, până la 335€ pentru 8 persoane (în funcție de numărul de persoane)
Ore de deschidere pe bază de rezervare

Mai multe companii de transport cu șofer asigură legături între aeroportul Beauvais și Paris.

SuperShuttle

Această companie este specializată în transferuri către și de la aeroporturi din întreaga lume și este prezentă în Beauvais. Transportul se face cu vehicule de 8 locuri, care pot fi privatizate sau partajate. Privatizarea este interesantă în cazul în care călătoriți în grup sau în familie. Puteți rezerva transferul imediat ce v-ați luat bagajele, iar acesta vă va prelua în 15 minute. Puteți fi lăsat la adresa pe care o alegeți, la o gară sau la un alt aeroport.

Puteți cumpăra bilete online sau de la ghișeele SuperShuttle din terminalele 1 și 2.

Taxi pentru aeroport

Puteți comanda o navetă de la aeroport online. Șoferul vă va aștepta și va fi informat cu privire la ora de sosire a avionului dumneavoastră. Prețul este stabilit în avans și nu este influențat de condițiile de trafic.

Cel mai economic mod: folosirea în comun a mașinii

Durata aproximativ 1 oră
Tarife între 6€ și 10€.
Ore de deschidere pe bază de rezervare

Utilizarea în comun a mașinilor este din ce în ce mai răspândită și vă permite să vă optimizați călătoriile individuale. Nu ezitați să consultați diverse site-uri specializate, aveți șanse mari să găsiți un șofer care face același drum ca și dumneavoastră. Cel mai cunoscut este Blablacar.

Alternativa: închiriați o mașină la aeroportul Beauvais

Aveți de gând să vizitați una sau mai multe regiuni din Franța după vizita la Paris? Ar putea fi interesant să vă închiriați mașina imediat ce ajungeți la aeroport. În acest fel, veți evita costurile de transfer între aeroportul Beauvais și capitală și veți fi gata pentru călătoria dumneavoastră. Toate marile companii de închirieri auto sunt prezente la aeroportul Paris-Beauvais, la mică distanță de terminalele 1 și 2. Avis, Budget, Europcar, Firefly, Hertz, Sixt, Thrifty, alegerea este largă.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro